Home » Politică » Alegeri parlamentare 2016. Gabriela Firea: Am votat pentru un Parlament eficient

Alegeri parlamentare 2016. Gabriela Firea: Am votat pentru un Parlament eficient

Octavian Palade / 11.12.2016, 08:55
Alegeri parlamentare 2016. Gabriela Firea: Am votat pentru un Parlament eficient

Primarul general al Capitalei a votat la acest tur de alegeri parlamentare la Colegiul „Tudor Vianu” din Bucureşti.

Gabriela Firea şi-a exprimat votul la turul de alegeri parlamentare 2016, declarând la ieşirea din secţie că a votat cu foarte mare încredere pentru ”un Parlament eficient şi pentru un guvern căruia să îi pese de români”, relatează news.ro. De asemenea, primarul general a criticat faptul că preşedintele biroului secţiei de votare nu a permis accesul presei.

”Am votat cu foarte mare încredere pentru un Parlament eficient, pentru o majoritatea parlamentară care să susţină un guvern căruia să îi pese de România, pentru un guvern care să fie atent şi sensibil la problemele Capitalei, am votat cu gândul la o colaborare bună cu viitorul guvern care va fi susţinut de majoritatea parlamentară care se va constitui în urma acestor alegeri şi prin care obiectivele strategice şi importante ale Bucureştiului să fie finalizate într-un timp rapid, şi mă refer la extinderea centurii Capitalei, la inelul median, mă refer la urgentarea lucrărilor la metrou şi la construirea spitalului republican”, a menţionat Gabriela Firea.

Totodată, primarul general a declarat că a votat şi ”cu gândul la toate familiile de români care merită o viaţă mai bună şi care merită să nu mai piardă un an sau mai mulţi ani”.

”Avem o datorie pentru toţi românii şi faţă de toţi aceştia care de fiecare dată vin şi ei la alegeri cu gândul la o viaţă mai bună şi sunt convinsă că astăzi îşi vor da votul pentru cei care au dovedit că atunci când au fost la guvernare şi majoritari în Parlament au luat decizii bune pentru români”, a mai afirmat edilul Capitalei.

Gabriela Firea s-a declarat surprinsă de faptul că preşedintele secţiei de votare nu a permis accesul presei.

”Am fost şi eu surprinsă, votez aici de ani de zile, niciodată nu s-a întâmplat ca preşedintele secţiei să nu permită accesul presei. Este reprezentanta unui partid politic care în mod evident nu mă simpatizează, dar asta este mai puţin important. Esenţialul este că nu doreşte să asigure o transparenţă”, a conchis primarul general.