Home » Politică » Alegeri parlamentare 2016: SMS-ul prin care Victor Ponta îndeamnă oamenii să voteze un anumit partid

Alegeri parlamentare 2016: SMS-ul prin care Victor Ponta îndeamnă oamenii să voteze un anumit partid

Redactia Știri / 09.12.2016, 17:10
Alegeri parlamentare 2016: SMS-ul prin care Victor Ponta îndeamnă oamenii să voteze un anumit partid

Mai multe persoane susțin că au primit, vineri, înainte de aceste alegeri parlamentare, un SMS din partea fostului prim-ministru Victor Ponta și care îi îndeamnă să voteze cu un anumit partid ‘’pentru că va ajuta PSD să intre la guvernare’’.

„Dragi români, Partidul Romania Unită trebuie VOTAT pentru că va ajuta PSD să intre la guvernare. VOTATI PARTIDUL ROMANIA UNITA. V. Ponta”, se arată în SMS-ul primit vineri de mai multe persoane, arată news.ro.

Victor Ponta a explicat că el nu știe nimic despre acest SMS și că el și-a exprimat foarte clar opinie pe pagina personală de Facebook.

Într-o postare de pe Facebook, Ponta a scris că va vota PSD, dar are ‘’tot respectul și prietenia pentru cei care vor vota PRU sau ALDE’’, deoarece, spune fostul premier, ‘’aceștia vor binele României și al românilor’’.

Liderul PRU, Bogdan Diaconu, nu a putut fi contactat pentru a-și exprima punctul de vedere în legătură cu mesajul propagat înainte de aceste alegeri parlamentare.

Se știe că imaginea lui Victor Ponta a fost asociată pe durată întregii campanii, dar și în precampanie cu partidul PRU, condus de Bogdan Diaconu și Sebastian Ghiță. Pe banerele și afișele acestui partid era scris ‘’Alături de Victor Ponta’’.