Home » Știri » Alegeri parlamentare 2016: USR îndeamnă la vot, pentru diminuarea scorului PSD

Alegeri parlamentare 2016: USR îndeamnă la vot, pentru diminuarea scorului PSD

George Stanciu / 09.12.2016, 13:19
Alegeri parlamentare 2016: USR îndeamnă la vot, pentru diminuarea scorului PSD

Înainte de runda de alegeri parlamentare din 2016, USR România îşi cheamă susţinătorii să-i mobilizeze pe cunoscuți să iasă la vot, astfel încât mobilizarea masivă a electoratului să scadă considerabil scorul social-democraţilor, obiectivul USR fiind ”să nu lăsăm ţara la discreţia PSD-ului”.

”În mai puţin de 48 ore va fi dat startul votului pentru alegerile parlamentare. Este momentul sa facem un ultim efort. Vrem ca mâine, înainte de vot să facem cunoscut mesajul nostru către toţi alegătorii nehotărâţi. Cu cât vor ieşi la vot mai mulţi oameni, cu atât va fi diminuat procentul PSD-ului, care în acest moment este mult în faţă în sondaje”, arată Uniunea Salvați România într-un comunicat semnat de Nicușor Dan, pe fondul începerii rundei de alegeri parlamentare 2016, citat de news.ro.

Alegeri parlamentare 2016: apel la mobilizare

USR le cere simpatizanților partidului să iasă la vot în număr cât mai mare, dar să-și încurajeze și cunoscuții să meargă duminică la alegeri, invocând precedentul turului II al alegerilor prezidenţiale din 2014, când prezenţa ridicată la urne a contrazis estimările făcute de sondaje.

”Am epuizat până şi ultimul leu strâns din donaţii, aşa că ne bazăm pe tine şi pe restul susţinătorilor noştri să distribuie mesajul nostru către toţi cunoscuţii. Ai încredere! Ştim că într-o zi se pot răsturna radical toate sondajele. Am văzut asta în 2014 când mobilizarea incredibilă a spulberat avantajul imens pe care îl avea Victor Ponta. Ajută-ne să mobilizăm cât mai mulţi oameni de bine şi împreună vom reuşi să atingem obiectivul principal: să nu lăsăm ţara la discreţia PSD-ului!”, mai scrie Nicușor Dan, în comunicatul de presă.