Home » Politică » Alegeri parlamentare: operatorul IT de la o secție și-a spart capul, dar încă scanează buletine

Alegeri parlamentare: operatorul IT de la o secție și-a spart capul, dar încă scanează buletine

Redactia Știri / 11.12.2016, 12:44
Alegeri parlamentare: operatorul IT de la o secție și-a spart capul, dar încă scanează buletine

Au existat mai multe incidente la acest tur de alegeri parlamentare, însă o întâmplare de la o secție de votare din Tecuci este de-a dreptul sângeroasă. 

O femeie, operator IT la o secție de votare din Tecuci și-a spart capul în timpul alegerilor parlamentare. Femeia ar fi alunecat în baie și s-a rănit.

În ciuda acestor probleme, femeia a ales să rămână la secția de votare 207 din Tecuci, fiind responsabilă cu scanarea actelor de identitate ale alegătorilor.

Ea va face acest lucru până când va fi înlocuită, potrivit președintelui Biroului Electoral Județean Galați Robert Florea. După ce Autoritatea Electorală Permanentă va trimite un înlocuitor care să se ocupe cu scanarea cărților de identitate pentru alegerile parlamentare, femeia va fi dusă la spital, potrivit Agerpres.

Au fost înregistrate 18 sesizări privind probleme la alegerile parlamentare. Cele mai multe dintre ele s-au înregistrat în mediul urban, adică 11, potrivit purtătorului de cuvânt al MAI. Dintre ele amintim cazul unui bărbat care a încercat să voteze fără a avea drept de vot și cazul unei femei care a încercat să voteze cu o carte de identitate expirată, având la ea și cartea de identitate nouă.

Înainte de a afla care sunt rezultatele la alegerile parlamentare 2016, merită menționat faptul că, într-un sondaj IRES, PSD ocupă o poziție fruntașă. Mai exact, PSD ar urma să înregistreze 44% din votul românilor, pe locul doi fiind PNL cu 27%. USR s-ar situa pe poziția a treia, dar ar urma să primească numai 7% din voturi.

Dacă nu ați ieșit încă la vot, dar vă pregătiți să faceți acest lucru, avem acest articol în care vă spunem unde se votează și ce acte sunt necesare cu ocazia acestor alegeri parlamentare.