Home » Știri » Alina Gorghiu: A fost o campanie electorală grea, civilizată, în principiu

Alina Gorghiu: A fost o campanie electorală grea, civilizată, în principiu

George Stanciu / 08.12.2016, 16:11
Alina Gorghiu: A fost o campanie electorală grea, civilizată, în principiu

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu,este de părere că a fost ”o campanie electorală grea, în linii mari civilizată”, în pofida încercării de ”a-l scoate din bârlog pe Dragnea la o confruntare care s-a soldat cu un refuz”. În plus, ea i-a îndemnat pe oameni să meargă, duminică, la vot.

”A fost o campanie electorală grea, în linii mari civilizată, în ciuda încercării mele de a-l scoate pe domnul Dragnea din bârlog la o confruntare care s-a soldat cu un refuz. Este opţiunea pe care o are PSD, e un refuz pe care fiecare român îl va cataloga cum crede de cuviinţă, însă această lipsă de comunicare nu poate decât să facă rău dacă PSD ajunge la guvernare”, a afirmat Alina Gorghiu, în cadrul unei conferințe de presă pe care a susținut-o la Timișoara, arată news.ro.

Preşedintele PNL a mai adăugat că este crucial ca românii să se mobilizeze și să iasă la vot, duminică.

”Îmi doresc foarte tare ca Timişul să decidă pentru România. Până acum a decis Teleorman, Gorj, Vrancea, care au fost judeţele din topul prezenţei la vot. De ce să nu fie vremea ca Timişul, Sibiul, Clujul să decidă pentru România. Cred că e important ca Timişul să decidă pentru România pentru că atunci România va arăta precum Timişul. Putem să facem acest lucru printr-o prezenţă mare la vot. Dacă duminică va decide Teleormanul, nu e greu de ghicit spre ce model se va întrepta România în următorii ani”, a mai spus Gorghiu.

Alina Gorghiu a făcut apel şi către tineri, dar și către cei care încă sunt indeciși cu privire la mersul la urne în ziua de duminică, sau către cei care nu vor să îşi risipească votul pe partide mici, care ”nu au şansa de a atinge pragul de cinci la sută”.