Home » Știri » Black Friday 2016: Când este noaptea reducerilor din acest an

Black Friday 2016: Când este noaptea reducerilor din acest an

George Stanciu / 19.10.2016, 11:43
Black Friday 2016: Când este noaptea reducerilor din acest an

Când e Black Friday 2016 este cea mai importantă întrebare a vânătorilor de reduceri care vor un preț bun pentru electronice și numai. 

Black Friday 2016 reprezintă a șasea ”sărbătoare a reducerilor” de acest fel ce are loc în România, după ce prima astfel de sesiune de reduceri a venit la noi în 2011, mulțumită celor de la eMAG. Alți comercianți au preluat acest model și au început să ofere reduceri masive pentru 24 de ore, în Vinerea Neagră de la sfârșitul lui noiembrie.

Anul acesta, eMAG a pregătit oferte în cele mai variate domenii, astfel că Black Friday 2016 îți dă ocazia să găsești reduceri la televizoare, telefoane mobile, tablete, laptopuri, produse IT, produse smart (brățări, smartwatch-uri), dar și la electrocasnice, precum frigidere sau mașini de spălat. Produsele pentru copii, cele de îmbrăcăminte și încălțăminte, cosmeticele, produsele pentru casă și grădină, articolele sportive, produsele și accesorii pentru mașini și chiar mobila vor beneficia de reduceri.

Când e Black Friday 2016

eMAG a anunțat deja că Black Friday 2016 va fi pe data de 18 noiembrie 2016. La fel ca și în trecut, ceilalți comercianți online și offline se vor organiza pentru a oferi reduceri în același timp. Firește, vor exista și companii care vor merge pe linia clasică a Vinerii Negre și vor oferi reducerile în ultima zi de vineri din luna noiembrie, adică pe data de 25, așa cum se întâmplă în SUA.

La Black Friday 2016 vor participa și cei 2.000 de comercianți ce fac parte din eMAG Marketplace, existând astfel o creștere de peste 100% în materie de vânzători ce vor oferi reduceri, arată playtech.ro.

„Pe 18 noiembrie va fi cel mai mare Black Friday de până acum. Anul acesta am depășit 1 milion de produse disponibile pe eMAG, aproape dublu față de perioada de Black Friday de anul trecut. Sute de mii de produse din categorii foarte variate vor fi în oferta noastră de Black Friday de anul acesta”, transmite Tudor Manea, General Manager eMAG România.