Home » Știri » D. Cioloș acordă un interviu celui mai popular vlogger din România

D. Cioloș acordă un interviu celui mai popular vlogger din România

Redactia Știri / 10.12.2016, 14:43
D. Cioloș acordă un interviu celui mai popular vlogger din România

Premierul Dacian Cioloș a devenit cel dintâi om din funcția respectivă care acordă un interviu unui vlogger, conform playtech.ro

Cu puțin timp înainte de Alegerile Parlamentare din acest an, premierul Dacian Cioloș a acordat un interviu vlogger-ului Mikey Haș. Pe parcursul a 45 de minute, cei doi au discutat despre diverse subiecte cu privire la țara noastră și la dificultățile prezentate de postul de premier.

Vloggerul îl întreaba l-a un moment dat pe premier dacă îi place meseria sa actuală, iar răspunsul său a fost unul extrem de interesant. ”Asta nu este o meserie. Asta este o responsabilitate pe care ți-o asumi la un anumite moment din viață, după care te duci și vezi alte lucruri. Nu cred că ar trebui să placă cuiva treaba asta, pentru că dacă-ți place, te așezi pe lauri și o gestionezi ca pe o meserie oarecare. Dar nu este o meserie oarecare”, a declarat prim-ministrul D. Cioloș.

De asemenea, unul dintre subiectele abordate de vlogger a fost cel al prezenței la votul care va avea loc duminică. Premierul Cioloș a declarat a specificat că orice persoană care își dorește ca țara noastră să arate întru-un anumite fel trebuie să iasă la vot.

”Chiar și neparticiparea la vot e o alegere cu consecințe. Absența la vot are ca și consecință faptul că o minoritate foarte redusă decide. Parlamentul oricum se alege, țara trebuie condusă. Nu e totuna să fie ales de 2 milioane sau de 10 milioane de oameni. Faptul că unul participă la vot și alții 7 nu, acela 1 va decide și pentru ceilalți 7. Şi atunci în cei patru ani, când te supără ceva vei ajunge să te gândești că ai avut un moment când ai fi putut influența decizia”, a menționat premierul României.

Subiectul acesta a fost unul dintre cele mai populare pe parcursul zilei de vineri, 9 decembrie. Atunci, mai multe publicații și un număr mare de bloggeri au atras atenția asupra importanței prezenței la vot. Mai exact, absența nu va face decât să-i ajute pe cei din frunte să obțină un procent mai mare din numărul total de voturi.