Home » Când, unde, cum » 8 obiecte pe care nu e bine să le ții în casă. Pot atrage sărăcia

8 obiecte pe care nu e bine să le ții în casă. Pot atrage sărăcia

Alexandru Cazacu / 18.02.2022, 13:48
8 obiecte pe care nu e bine să le ții în casă. Pot atrage sărăcia

Acasă este locul unde ne simțim cel mai bine, așa că trebuie să avem grijă ca locuința noastră să fie cât mai confortabilă și sigură. Deși se crede că unele obiecte aduc noroc și prosperitate, se pare că există o serie de obiecte pe care unii dintre noi le avem în casă și care atrag sărăcia și ghinionul. Ei bine, trebuie să scăpăm neapărat de acestea. În continuare, noi îți vom prezenta câteva obiecte pe care nu e bine să le ții în casă.

Obiecte pe care să nu le ții în casă. Acestea pot atrage sărăcia

În cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3, Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit despre obiectele care atrag sărăcia în locuința noastră, dar și despre cele care pot aduce beneficii. Haideți să vedem despre ce obiecte este vorba.

Potrivit Lidiei Fecioru, există unele lucruri de care trebuie să ținem cont, deoarece ele pot acționa asupra stării și psihicului nostru. În ceea ce privește obiectele care atrag sărăcia și ghinionul, acestea sunt următoarele:

  • tablourile cu descrieri negative, pentru că „ar provoca tulburări de memorie, nevroze, stare anxioasă și împiedică dezvoltarea noastră spirituală”.
  • obiecte de culoarea pământului
  • figurine și statuete din gips
  • podele și pereți din sticlă
  • cadourile nedorite
  • mătura veche și uzată
  • cuțit (acesta nu trebuie să fie lăsat pe masă peste noapte)
  • încălțămintea care ne strânge, care este roasă.
Obiecte pe care să nu le ții în casă
Obiecte pe care să nu le ții în casă. Ele pot atrage sărăcia

Obiecte care pot aduce beneficii locuinței noastre

Pe de altă parte, există și obiecte care trebuie să le avem în casă și care ne pot aduce beneficii. După cum spune Bioenergoterapeutul, printre obiectele benefice se numără și cristalele, deoarece acestea reglează energiile. Tot printre aceste obiecte se află și un bol de sticlă cu bancnote în el.

De asemenea, în categoria lucrurilor pe care trebuie să le avem în casă și care ne aduc beneficii intră și ficusul. Această plantă acumulează energia negativă din locuința noastră, echilibrează, aduce liniște și armonie și ține la distanță stresul.

Deși tablourile cu descrieri negative nu sunt benefice, tablourile în care sunt reprezentați bătrâni înseamnă longevitatea casei. Totodată, un tablou cu pasărea Phoenix poate însemna „renașterea și un drum liniștit în viață”, iar o cascadă ne poate ajuta să ajungem la cariera dorită. Tabloul în care este reprezentat un curcubeu simbolizează o viață frumoasă, a spus Lidia Fecioru, la Antena 3.

Alte obiecte care atrag norocul în casă

De multe ori simțim că norocul ne-a părăsit, astfel căutăm fel și fel de metode pentru a-l readuce în casa noastră. Evident, nu trebuie să ne schimbăm radical viața pentru a atrage norocul, fericirea și prosperitatea.

Chiar dacă se spune că „norocul ți-l faci singur”, există și unele obiecte pe care le putem ține în locuință pentru a avea parte de prosperitate și a câștiga bani în plus. Așadar, dacă vrei să atragi norocul, asigură-te că ai în casă câteva lucruri aparent simple, însă care, potrivit regulilor Feng Shui, au o putere aparte. Printre acestea se numără: broasca țestoasă, tămâia, figurină reprezentând un elefant, potcoavele, bambusul sau ghindele.