Home » Când, unde, cum » Asia Express sezonul 5. Reality show-ul de la Antenă schimbă continentul. Cine prezintă noul sezon și unde vor avea loc filmările

Asia Express sezonul 5. Reality show-ul de la Antenă schimbă continentul. Cine prezintă noul sezon și unde vor avea loc filmările

Alexandru Cazacu / 16.05.2022, 17:26
Asia Express sezonul 5. Reality show-ul de la Antenă schimbă continentul. Cine prezintă noul sezon și unde vor avea loc filmările

Vești bune pentru fanii emisiunii „Asia Express”, de la Antena 1. Cel mai dur reality show din România ajunge la sezonul cu numărul 5. Filmările au loc pe un alt continent, așa că „Asia Express” devine „America Express”. Cele nouă perechi de vedete vor parcurge acum Drumul Aurului le va duce prin Mexic, Guatemala și Columbia. Cine va prezenta noul sezon și ce schimbări apar, puteți afla în rândurile de mai jos.

Asia Express sezonul 5. Reality show-ul de la Antena 1 schimbă continentul

Organizatorii „Asia Express” vin cu surprize mari în cel de-al cincilea sezon al emisiunii. După cum am menționat și anterior, reality show-ul de la Antena 1 ajunge pe alt continent, transformându-se în „America Express”. Vedetele vor parcurge peste 7.000 de kilometri pe Drumul Aurului, care îi va duce prin țări precum Mexic, Guatemala și Columbia.

Astfel, Antena 1 devine a doua televiziune din lume care pornește pe traseul din America de Sud. Cele nouă perechi de vedete din noul sezon al emisiunii pornesc pe urmele conquistadorilor. Concurenții vro descoperi culorile și condimentele mexicane, vor explora minunatele temple din Guatemala și vor încerca să descifreze misterele Columbiei.

Regulile și premiul cel mare

Cel mai probabil, fanii relity show-ului de la Antena 1 sunt la curent cu regulile competiției, însă noi le vom reaminti. Având la dispoziție doar 1 dolar pe zi, vedetele trebuie să își procure singure mâncarea, să își găsească cazare și transport. De asemenea, concurenții vor fi nevoiți să își depășească limitele fizice și psihice, să treacă peste barierele lingvistice și culturale și să iasă din zona lor de confort pentru a intra în posesia amuletei supreme în valoare de 30.000 de euro.

O altă surpriză a noului sezon este apariția Jocker-ului, pentru care concurenții vor lupta în primul episod al fiecărei etape. Obținând Jocker-ul, echipa câștigătoare va beneficia de avantaje surpriză, care vor fi foarte importante în clasamentul final.

În plus, mutarea pe alt continent vine și cu schimbări importante în ceea ce privește cultura și obiceiurile, pe care telespectatorii celui mai dur reality show le vor descoperi odată cu vedetele ce pornesc în aventura vieții lor pe Drumul Aurului.

Asia Express sezonul 5. Reality show-ul de la Antena 1 schimbă continentul
Irina Fodor, prezentatoarea emisiunii America Express – Drumul Aurului

Încep filmările pentru „America Express – Drumul Aurului”

Cel de-al cincilea sezon al îndrăgitului reality show va fi prezentat de Irina Fodor. La fel ca și până acum, ea va fi alături de cele 9 perechi de vedete, oferindu-le noile misiuni și mult doritele imunități. Oase și Marius Damian vor aduce în continuare poveștile despre locațiile incredibile în care vor ajunge concurenții acestui sezon.

Ei bine, filmările pentru sezonul cu numărul 5 al emisiunii, „America Express – Drumul Aurului” vor începe în această lună. După cum susțin reprezentanții postului de televiziune, telespectatorii și fanii unuia dintre cele mai îndrăgite reality show-uri de la Antena 1 vor fi în permanență ținuți la curent cu ce se întâmplă în America atât pe micile ecrane, cât și în mediul online. Telespectatorii emisiunii pot obține informații în acest sens pe a1.ro, la secțiunea „Jurnal de Asia”, dar și pe conturile emisiunii de pe rețelele sociale.