Home » Când, unde, cum » Bărbatul care susține că a trăit în anul 3906. Cazul lui Paul Amadeus Dienach i-a șocat pe toți

Bărbatul care susține că a trăit în anul 3906. Cazul lui Paul Amadeus Dienach i-a șocat pe toți

Cojocaru Cristian / 11.01.2022, 16:26
Bărbatul care susține că a trăit în anul 3906. Cazul lui Paul Amadeus Dienach i-a șocat pe toți

Paul Amadeus Dienach este bărbatul care afirmă că a trăit în anul 3906. Aflat în comă, acesta a susținut că a călătorit până în acel an și totodată a lansat mai multe previziuni cu privire la viitorul omenirii. Află cine a fost acest bărbat și ce a putut să vadă de-a lungul călătoriei sale de aproape două milenii distanță.

Previziunile pe care bărbatul care ar fi trăit în anul 3906 le-a făcut

În 1921, Paul Amadeus Dienach, un profesor elvețian-austriac cu probleme de sănătate, a căzut într-o stare comatoasă care a durat un an. În acest timp, conștiința sa a călătorit în viitor și a intrat în corpul altui om care trăiește în anii 3906 d.Hr. Iată predicțiile despre ceea ce se va desfășura pe Pământ în următorul mileniu.

În carte, autorul indică faptul că oamenii viitorului au înțeles pe deplin situația medicală particulară a lui Dienach, pe care au numit-o „alunecare conștientă”, și i-au spus lui Dienach cât de multe lucruri au putut să afle în legătură cu evenimentele istorice care au avut loc între secolele 21 și 39. Singurul lucru pe care nu i-au spus-o a fost povestea exactă a secolului al XX-lea, în cazul în care conștiința lui Dienach s-a întors înapoi la corpul și epoca lui originală.

Când Dienach se trezește din comă, se trezește în 1922, dar cu o cantitate incredibilă de cunoștințe și informații despre care a aflat în timpul unui an în viitor. Știind că nu mai are mult timp, Dienach decide să scrie un jurnal, scriind tot ceea ce își amintește din experiența sa uimitoare. În mod curios, Paul Dienach nu a fost un autor, poet sau scriitor profesionist. Mai degrabă, era un om obișnuit care ținea un jurnal, niciodată cu așteptarea ca acesta să fie publicat și recunoscut așa cum a devenit.

bărbatul trăit anul 3906
Previziunile facute de barbatul care a calatorit in timp sunt de-a dreptul uimitoare

Predicțiile făcute de Paul Amadeus Dienach

2000-2300 d.Hr. – Omenirea încă se luptă cu problemele suprapopulării, distrugerea ecologică a mediului, inegalitățile economice, sistemul monetar greșit, lipsa unei alimentații adecvate pentru toți oamenii și războaiele locale minore. Oamenii trăiesc în această cursă grăbită pentru supraviețuirea financiară, fără timp pentru a-și căuta sinele interior și dezvoltarea spirituală.

2204 d.Hr. – Este finalizată o mare colonizare a planetei Marte, de 20 de milioane de oameni. Dar în 2265 d.Hr., o mare distrugere naturală îi ucide pe toți. Niciodată omenirea nu mai încearcă să colonizeze Marte.

2309 d.Hr. – Ca rezultat al problemelor acumulate și nerezolvate, un alt mare dezastru vine pe pământ și ia naștere marele război global. O mare parte a civilizației așa cum o știm noi încetează să mai existe. Distrugerea aduce aproape de dispariție a raselor galbene și negre.

2396 d.Hr. – Această mare schimbare duce la înființarea finală a unui Parlament Global pe Pământ al Uniunii Globale a Națiunilor sau Statelor. Dar acest Parlament Global, deși este ales prin vot de către națiuni, nu este de la politicieni sau oameni de afaceri, ci de la oameni de știință, tehnologi și personalități umanitare. Banii așa cum îi știm noi nu mai există. Resursele planetare sunt redistribuite și acum sunt suficiente pentru fiecare persoană. Suprapopularea, clima, alimentația și problemele ecologice sunt rezolvate.

Viața este ușoară, iar oamenii muncesc din ce în ce mai puțin pe parcursul vieții. Anii încep să numere din nou cu anul numărul 1, 2396 (ca pe vremea lui Iisus Hristos). Cu toate acestea, Guvernul Global este o formă de totalitarism, iar guvernele naționale i se opun direct sau indirect încă alte câteva secole. Oamenii sunt încă cu conștiință națională și nu au dezvoltat conștiința planetară.

Abia după 2-5 secole, în sfârșit, au făcut-o. Deși nu există inegalități economice așa cum le cunoșteam noi, există încă inegalități în ceea ce privește controlul nivelului de tehnologie și proprietăți. Oamenii sunt slabi din punct de vedere spiritual și leneși. Această „eră particulară a Epocii Întunecate” durează până în 3400.

3382 d.Hr. – Un fenomen remarcabil are loc, astfel că oamenii, unul după altul, dobândesc dintr-o dată o nouă abilitate spirituală care ar putea fi numită hiper-viziune sau hiper-intuiție. Un acces direct la „marea Lumină Spirituală” sau „Cunoaștere Directă” cu puteri creative extrem de puternice și de o claritate uluitoare. Este, de asemenea, o mutație a creierului uman.

3400-4000 d.Hr. –  O nouă „Epocă de Aur” vine după aproape 1.000 de ani de „Epocă Întunecată”. Acum, în Guvernul Global nu mai sunt oameni de știință și tehnocrați. Acolo  sunt „Creatorii Universali”, personalități care îmbină simultan calitățile și abilitățile de filosof, artist, om de știință, adept, mistic etc. Totul în societate este gratuit, haine, casă, mâncare, transport etc. Nu există proprietate privată, iar singurele inegalități sunt de onoare și reputație.

Oamenii nu mai asociază succesul vieții lor cu standardele tehnologice și materiale de trai, ci mai ales cu dezvoltarea lor emoțională, mentală și spirituală și auto-îmbunătățirea. Oamenii muncesc doar 2 ani in toata viata, între echivalentul a 17 și 19 ani. Populația pământului este mai mică de un miliard de oameni și există o abundență de produse pentru un trai decent. Legile din societate sunt reduse radical la doar foarte puține, deoarece intențiile negative sau criminale ale indivizilor din societate sunt aproape absente.

Există doar trei tipuri de legi:

  • Cele care se referă la termenul de muncă de 2 ani;
  • Cele care se referă la modul în care se realizează călătoriile și distribuția mărfurilor;
  • Cele care se referă la demografie (controlul nașterilor).