Home » Când, unde, cum » Când începe iUmor sezonul 11 la Antena 1. Anunțul oficial a fost făcut

Când începe iUmor sezonul 11 la Antena 1. Anunțul oficial a fost făcut

Alexandru Cazacu / 20.09.2021, 15:40
Când începe iUmor sezonul 11 la Antena 1. Anunțul oficial a fost făcut

În această toamnă, emisiunea iUmor revine pe micile ecrane cu cel de-al unsprezecelea sezon. Cei trei jurați ai show-ului, Mihai Bendeac, Delia și Cheloo te așteaptă cu numere de stand-up de senzație și cu noi concurenți. Află în următoarele rânduri, când începe iUmor sezonul 11 și ce noutăți apar.

Când începe iUmor sezonul 11 la Antena 1

Sezonul cu numărul 11 al emisiunii iUmor va avea premiera, sâmbătă, pe 25 septembrie, de la ora 20:00, la Antena 1. Cei trei jurați, Mihai Bendeac, Delia și Cheloo revin în forță în noul sezon, unde vor se vor lăsa surprinși de unele dintre cele inedite numere de umor. Ba chiar mai mult de atât, un astfel de număr a dus la o discuție interesantă despre ce ar face jurații în cazul unei întâlniri cu Sfântul Petru.

”E bine să ai intrare la poarta Raiului. Eu i-aș spune Sfântului Petru: ”Am încredere în tine că iei decizia corectă, sunt un om…. pâinea lui Dumnezeu!”. Nu fac niciun rău, am mai bârfit așa… dar bârfa e constructivă, face parte din evoluția umanității, nu cred că te trimite cineva în Iad pentru că ai bârfit”, a spus Delia Matache.

Dacă vrei să afli și care este părerea colegii săi, trebuie să vizionezi prima ediție a noului sezon de sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1.

Premiera sezonului 11 iUmor va avea loc pe 25 septembrie, la Antena 1

În cel de-al 11-lea sezon iUmor, concurenții vor încerca să impresioneze juriul și să obțină voturile pozitive cu numere excepționale de comedie, dans, teatru, magie sau mimă. De asemenea, și în acest sezon vor veni invitații speciali. Cum ne-am obișnuit deja, cei trei jurați își vor exprima votul prin ”Thumbs Up” pentru ”DA” şi „Thumbs Down” pentru ”NU”. Așadar, concurenții care reușesc să primească cel puțin două voturi pozitive vor putea merge mai departe.

O altă surpriză din cel de-al 11-lea sezon iUmor este lansarea unei colecții de haine pentru cei mai cool fani ai emisiunii. Șepci, căciuli, hanorace sau șosete vor putea fi găsite doar pe a1shop.ro.

Când începe sezonul 11 al emisiunii iUmor
Când începe sezonul 11 al emisiunii iUmor

Cine sunt câștigătorii iUmor din sezoanele anterioare

  • Sezonul 1 – Vlad Grigorescu
  • Sezonul 2 – Maria Popovici
  • Sezonul 3 – Doina Teodoru
  • Sezonul 4 – Ana Maria Calița
  • Sezonul 5 – Andrei Cojocaru
  • Sezonul 6 – Irena Boclincă
  • Sezonul 7 – Mukinka
  • Sezonul 8 – Edi Vacariu
  • Sezonul 9 – Andrei Ungureanu
  • Sezonul 10 – Andrei Garici.

Cine a câștigat al 10-lea sezon al emisiunii iUmor

Finala sezonului 10 iUmor a adus în fața juraților pe cei 12 concurenți care s-au pregătit foarte bine. Cu toate acestea nu toți au reușit să îi impresioneze pe Delia, Mihai și Cheloo. Ei bine, cel care a câștigat finala sezonului precedent iUmor a fost Andrei Garici. Cu numărul său de stand-up, el a reușit să îi cucerească atât pe jurați, cât și pe telespectatori, intrând astfel în posesia trofeului emisiunii, dar și a premiului în valoare de 20.000 de euro.

Cei trei jurați iUmor au avut doar cuvinte de laudă pentru Andrei. Ba chiar mai mult de atât, pe lângă faptul că Delia și Bendeac au fost plăcut impresionați de talentul său, chiar și Cheloo a fost cucerit de prestația acestuia.