Home » Când, unde, cum » Care sunt cele mai impresionante parfumuri arăbești pentru femei

Care sunt cele mai impresionante parfumuri arăbești pentru femei

Violeta Badea / 04.06.2021, 16:51
Care sunt cele mai impresionante parfumuri arăbești pentru femei

Parfumurile orientale sunt din ce în ce mai apreciate de femeile din România. Aroma lor exotică, intensă și misterioasă te face să le recunoști imediat și să-ți întorci privirea. Acestea oferă purtătorului o experiență unică și plină de eleganță. Iată care sunt cele mai impresionante parfumuri arăbești pentru femei.

Cele mai impresionante parfumuri arăbești pentru femei

Parfumurile arăbești pentru femei vin cu arome extraordinare și au devenit din ce în ce mai populare în țara noastră. Tot mai multe persoane își cumpără aceste produse pentru a se bucura de mirosul de condimente, rășini, de acordurile lemnoase exotice, de ierburile sau chiar de uleiurile esențiale de animalice, precum ambra sau moscul.

De asemenea, producătorii folosesc florile și plantele precum trandafirul, iasomia sau florile de portocal pentru a crea aceste parfumuri încântătoare. Mai nou, pe piață au apărut arome noi, precum cele de miere, ciocolată sau vanilie. Parfumuri arăbești pentru femei sunt destinate tuturor reprezentatelor sexului frumos care au încredere forțele lor proprii, dorind să inspire această atitudine și prin parfumul pe care îl poartă.

Printre cele mai faimoase case de parfumuri arabești din întreaga lume se numără: Swiss Arabian, Arabian Oud, Rassasi, Anfasak Dukhoon, Khaneen, Hind Al Oud, Yas, Khadlaj. Toate aceste pun la dispoziție clienților mai multe tipuri de parfumuri, iar aici sunt incluse și parfumuri arabești florale, dulci, gurmande, parfumuri condimentate, lemnoase și multe altele.

Cele mai bune parfumuri arabesti
Cele mai bune parfumuri arabesti

Cel mai vândut parfum arăbesc pentru femei

Cel mai vândut parfum arăbesc pentru femei al anului trecut, a fost Jorey. Acest parfum este produs de Khaneen Exclusiv parfum de la Dubai Aromas. Parfumul de fructe oriental este extrem de rafinat și versatil. Produsul este extrem de apreciat pentru stilul său oriental, dulce, fructat, elegant, subtil, modern și proaspăt. Aroma de lămâie și portocală din notele de varf se îmbină perfect cu fructele mediteraneene. De asemenea, nu lipsesc aroma de ambră, mirosul hipnotic de vanilie sau prospețimea moscului și lemnul de santal.

Un alt parfum arăbesc de top este Opulent Oud. Acesta are un miros condimentat, opulent și puternic. Încă de la prima pulverizare vei simți amestecul de condimente, acordurile lemnoase și aromele delicate de vanilie. Opulent Oud prezintă în notele de varf arome de scorțișoară, trandafir, sofran, mușcată. Notele de mijloc sunt reprezentate de coacaze roșii și caramel. Notele de bază prezintă arome senzuale de vanilie, în amestec cu arome de lemn de agar, cedru, ambră și mosc. Opulent Oud este alegerea perfectă pentru femeile puternice, cu atitudine.

Cum să porți un parfum arăbesc

Trebuie să știi că parfumul arăbesc este foarte puternic, iar mirosul durează destul de mult. Este foarte important să nu folosești o cantitate foarte mare, ci să pulverizezi de două sau de trei ori. De asemenea, specialiștii recomandă sa aplici parfumul înainte de a-și pune hainele, astfel încât să rămâneți cu un miros plăcut pentru o durată mult mai îndelungată.

Un alt lucru foarte important este să păstrezi parfumul într-un loc rece și uscat, astfel încât să-și păstreze aroma plăcută și persistentă. Parfumurile arăbești nu sunt pentru oricine. Trebuie să-ți dai seama ce aromă ți se potrivește, deoarece acestea te pot ajuta să-și construiești o imagine.