Home » Când, unde, cum » Ce afacere și-a făcut recent Sorin Bontea. Nu ar fi reușit niciodată dacă nu era cunoscut

Ce afacere și-a făcut recent Sorin Bontea. Nu ar fi reușit niciodată dacă nu era cunoscut

Violeta Badea / 27.05.2021, 16:43
Ce afacere și-a făcut recent Sorin Bontea. Nu ar fi reușit niciodată dacă nu era cunoscut

Ce afacere și-a făcut recent Sorin Bontea. Pe lângă televiziune și bucătărie, Sorin Bontea se ocupă și de o afacere. Juratul de la „Chefi la cuțite” nu deține vreun restataurant propriu, dar se bucură de o colaborare de succes. În acest material veți afla în ce proiect este implicat. Nu ar fi reușit niciodată dacă nu era cunoscut!

Ce afacere și-a făcut recent Sorin Bontea

După ce a câștigat „Asia Express” împreună cu Răzvan Fodor, Sorin Bontea, în vârstă de 51 de ani, și-a descoperit pasiunea pentru mâncarea asiatică și a început o colaborare de succes cu cei de la „Asiatic Express delivery”. Preparatele delicioase sunt pregătite chiar de renumitul chef. Acesta și-a anunțat fanii pe o rețea de socializare și le-a recomandat să încerce mâncarea asiatică.

Chef Sorin Bontea colaboreaza cu Asiatic Express
Chef Sorin Bontea colaboreaza cu Asiatic Express

„Vă e poftă de mâncare asiatică? Am o veste bună pentru voi. De astăzi puteți comanda preparatele mele la ASIATIC DELIVERY Express by Chefs Experience. Puteți comanda online Noodles cu creveți, Baby Caracatita și Baby Calamar cu cartofi noi sau Salată de vită cu ghimbir murat pe asiaticexpress.ro. Livrarea este GRATUITĂ în București 😉 Poftă bună! #adv”, a scris Sorin Bontea pe pagina sa de Instagram.

Sorin Bontea nu deține un restaurant propriu

În urmă cu ceva timp, îndrăgitul jurat de la „Chefi la cuțite” a declarat că nu deține un restaurant propriu, deoarece nu ar putea momentan să se implice într-un astfel de proiect.

“Toată lumea mă întreabă de ce nu îmi fac un restaurant aici, dar un restaurant înseamnă să stai acolo de dimineața până seara, iar eu nu am timp. Îmi place televiziunea, mă simt bine”, a declarat Sorin Bontea în cadrul emisiunii lui Dan Capatos.

Chef-ul a declarat că și-ar dori foarte mult să-și deschidă un băruleț în Caraibe, deoarece acolo i se pare viața foarte simplă. De asemenea, juratul a declarat că i-a propus soției sale să se mute acolo, dar aceasta a refuzat pentru moment.

„Douăzeci de metri de plajă, un băruleț, trei hamace pe acolo, eu să fac creveți, mai un pește, soția să le ia banii… Fiul meu să vândă pe la băruleț și fiica mea pe acolo, la fel. E un vis pe care îl am de mulți ani, înainte de a deveni cunoscut la TV, dar e de actualitate.”, a mai spus Sorin Bontea.

Chef Sorin Bontea si Razvan Fodor au castigat Asia Express, sezon 3
Chef Sorin Bontea si Razvan Fodor au castigat Asia Express, sezon 3

Câți bani a câștigat chef Sorin Bontea la Asia Express

Chef Sorin Bontea a dezvăluit în cadrul emisiunii „Chefi la cuțite” suma pe care a obținut-o, de fapt, după ce a câștigat emisiunea”Asia Express”. Îndrăgitul chef a primit 15.000 de euro. Povestea a început în clipa în care jurații au primit un preparat spectaculos, mai exact ouă putrezite.

Felul de mâncare i-a amintit lui chef Sorin Bontea de show-ul la care a participat împreună cu Răzvan Fodor. Sorin Bontea şi Răzvan Fodor au câştigat Asia Express, sezonul 3, în anul 2019. Cei doi au dus o bătălie spectaculoasă pentru supraviețuire, au reușit să străbată traseul anevoios și să traverse toate țările primii.