Home » Când, unde, cum » Ce dezvăluie luna în care te-ai născut despre personalitatea ta. Iată ce arată de fapt despre tine!

Ce dezvăluie luna în care te-ai născut despre personalitatea ta. Iată ce arată de fapt despre tine!

Violeta Badea / 24.05.2021, 15:56
Ce dezvăluie luna în care te-ai născut despre personalitatea ta. Iată ce arată de fapt despre tine!

Ce dezvăluie luna în care te-ai născut despre personalitatea ta. Vrei să te cunoști mai bine? Ei bine, luna în care te-ai născut poate spune multe despre personalitatea ta. Mai mulți cercetători au descoperit că momentul în care ai venit pe lume îți poate determina caracterul. Iată ce arată luna în care te-ai născut despre tine.

Ce dezvăluie luna în care te-ai născut despre personalitatea ta

Cu toate că pare greu de crezut, luna în care te-ai născut poate spune multe despre personalitatea ta. De-a lungul timpului, mai mulți cercetători au descoperit că persoanele care se nasc în luna mai sunt mult mai optimiste față de cele născute în luna noiembrie. Aceștia au aflat că și sezonul diferit poate influența caracterul cuiva. Iată ce personalitate ai în funcție de data nașterii.

Ce dezvaluie luna in care te-ai nascut despre personalitatea ta
Ce dezvaluie luna in care te-ai nascut despre personalitatea ta
  • Ianuarie

Cei care sunt născuți în luna ianuarie sunt norocoși și mereu le apar noi oportunități. Acești oameni sunt vulcanici, hotărâți, încăpățânați au un temperament iritabil uneori. De asemenea, persoanele născute în prima lună a anului sunt inteligente și tind să urmeze o carieră în medicină sau pot ajunge sportivi de performanță.

  • Februarie

Oamenii născuți în februarie sunt optimiști, nu-și pierd niciodată speranța și au parte de multe reușite. De asemenea, cei care s-au născut în a doua lună a anului sunt creativi și au șanse să ajungă mari artiști.

  • Martie

În  luna martie își face prezența soarele, iar dacă v-ați născut în această perioadă, atunci probabil căutați partea mai însorită a vieții. De asemenea, majoritatea persoanelor care s-au născut primăvara dau dovadă de bună dispoziție și transmit o energie pozitivă.

  • Aprilie

La fel ca și pentru persoanele născute în martie, cei născuți în aprilie transmit o energie pozitivă și au simțul umorului. De asemenea, acestora li se vor ivi foarte multe ocazii în carieră, iar norocul nu îi va ocoli nici în dragoste.

  • Mai

Persoanele născute în luna mai sunt extrem de optimiste și ambițioase. Acești oameni luptă cu toate armele pentru ceea ce își dorescși dau dovadă de foarte multă imaginație, dorind mereu să facă proiecte la care să lucreze cu mult drag.

  • Iunie

Cei născuți în luna iunie sunt predispuși la schimbări ale dispoziției. Sunt firi sensibile, timide și nu sunt dispuse să facă primul pas pentru a începe o conversație.

  • Iulie

Persoanele care s-au născut în luna iulie iubesc aventura, călătoriile și sunt mai mereu puse pe distracție. De asemenea, acești oameni sunt cei mai extrovertiți și încrezători în propriile forțe.

  • August

Persoanele cele mai realiste sunt cele născute în luna august. Acestea sunt mereu cu picioarele pe pământ. Da asemenea, aceste persoane au tendința de a cântări avantajele și dezavantajele înainte de a acționa.

  • Septembrie

Oamenii care se nasc în luna septembrie au mari șanse de a fi dezamăgiți de foarte multe ori de-a lungul vieții. Din păcate, aceste persoane au mari aşteptări de la cei din jur, astfel încât ajung să fie răniți destul de ușor.

  • Octombrie

Cei născuți în octombrie sunt oameni independenți, foarte inteligenți și asumați. Au mari șanse de a-și construi o carieră impresionantă.

  • Noiembrie

Oamenii născuți în luna noiembrie sunt pesimiști și nu au încredere în celelalte persoane. De asemenea, acesștia tind să-i judece pe ceilalți și nu știu să prețuiască relațiile de prietenie.

  • Decembrie

Oamenii care se nasc în luna decembrie adoră surprizele și cadourile. Aceștia au tendința de a fi materialiști și de a pune preț pe lucrurile materiale.