Home » Când, unde, cum » Cine este și cum arată iubita lui Silvio Berlusconi. Este cu 53 de ani mai tânără decât fostul premier italian. FOTO

Cine este și cum arată iubita lui Silvio Berlusconi. Este cu 53 de ani mai tânără decât fostul premier italian. FOTO

Alexandru Cazacu / 23.03.2022, 14:52

Nu cu mult timp în urmă, fostul prim-ministru italian a sărbătorit o „nuntă simbolică” alături de iubita sa cu 53 de ani mai tânără. Fastuosul eveniment a costat nu mai puțin de 400.000 de euro. Află în continuare cine este și cum arată iubita lui Silvio Berlusconi. Cei doi formează un cuplu încă de la începutul lui 2020.

Cine este și cum arată iubita lui Silvio Berlusconi

Născută într-un oraș de coastă din sudul Italiei, Marta Fascina are o diplomă în literatură și filozofie la Universitatea Sapienza din Roma. Ea și-a început cariera politică scriind o serie de articole de susținere pentru Forza Italia, partidul început de Berlusconi în 1994. Însă, abia în urmă cu doi an a devenit deputată în partidul lui Berlusconi.

Fostul premier al Italiei, Silvio Berlusconi (85 de ani), a sărbătorit sâmbătă „festivalul iubirii” alături de Marta Fascina (32 de ani), deputată în partidul Forza Italia, potrivit jurnaliștilor de la Daily Mail. Fericitul eveniment a avut loc la „Villa Gernetto”, o proprietate istorică din orașul Lesmo.

Silvio Berlusconi a radiat de bucurie în weekend, la „nunta simbolică” care ar fi costat cel puțin 400.000 de euro. Aceasta este cea mai recentă dovadă a iubirii dintre Berlusconi și Marta. Ei formează un cuplu încă de la începutul lui 2020. Se pare că deputata i-a câștigat afecțiunea fostului premier italian, după ce i-a trimis o serie de scrisori. Silvio ar fi fost atât de încântat și-a părăsit fosta iubită după 12 ani de relație.

Berlusconi și iubita lui
Silvio Berlusconi și iubita lui, Marta Fascina

De ce nu s-au căsătorit oficial Silvio Berlusconi și Marta Fascina

Chiar dacă evenimentul a semănat foarte mult cu o nuntă obișnuită, cei doi nu s-au căsătorit oficial din cauza unei dispute de moștenire. Unele voci susțin că cei cinci copii ai lui Berlusconi au fost revoltați de intenția acestuia de a se căsători cu Marta. Mai ales că astfel ea ar fi putut avea unele drepturi cu privire la averea sa estimată la peste 7 miliarde de dolari.

Potrivit jurnaliștilor italieni, Marta ar fost  „ofensată și extrem de supărată că nu a avut parte de o nuntă oficială”.

Rochia miresei a costat aproximativ 20.000 de euro

Deși ceremonia nu a fost una oficială, Marta a îmbrăcat o rochie albă superbă până la podea, realizată din dantelă franțuzească și cu o trenă de 3,5 m lungime. Potrivit planificatorilor de nunți, se estimează că rochia miresei ar fi putut ajunge chiar la 20.000 de euro.

Ulterior, oaspeții au fost invitați să se alăture cuplului la masă, unde s-au bucurat de bucate inedite precum: mondeghili de vițel cu lămâie, gnocchi ricotta și cartofi cu șofran, felii de vită în vin roșu cu cartofi negri și cremă de morcovi cu aromă de scorțișoară, mai scrie sursa citată.

Conform sursei citate, la marele eveniment au participat fratele lui Berlusconi și patru dintre copiii săi (Cavaliere Marina , Barbara , Eleonora și Luigi). Cu toate acestea, cel de-al doilea fiu al său, Pier Silvio, a lipsit. Se pare că acesta din urmă preferă să stea departe de mulțime, pentru a nu se infecta cu COVID-19.

Totuși, chiar dacă din partea familiei lui Silvio Berlusconi au fost câteva absențe notabile, în lista cu 60 de persoane s-au numărat multe rude ale Martei, dar și mulți prietenii ai lui Silvio, printre care și politicienii Matteo Salvini și Marcello Dell’Utri.