Home » Când, unde, cum » Cine prezintă noul sezon Asia Express. Anunț oficial de la Antena 1

Cine prezintă noul sezon Asia Express. Anunț oficial de la Antena 1

Violeta Badea / 18.05.2021, 14:18

Surpriză de proporții pentru fanii emisiunii „Asia Express”! Așa cum era de așteptat, Gina Pistol va fi înlocuită în sezonul 4 al celui mai dur reality-show din România. Producătorii au anunțat cine va fi noua gazdă a emisiunii. Telespectatorii vor rămâne uimiți, după ce vor afla cine prezintă noul sezon „Asia Express”.

Cine prezintă noul sezon Asia Express

Cel mai îndrăgit și popular reality-show din România va începe filmările pentru sezonul 4. Fanii vor avea parte de mai multe surprize, iar una dintre acestea este legat de numele noului prezentator al show-ului. După ce Gina Pistol a intrat în concediu de maternitate, producătorii au ales-o pe Irina Fodor, nimeni alta decât soția lui Răzvan Fodor.

Vedeta este familiarizată cu trustul Intact, deoarece a înlocuit-o pe proaspăta mămică Gina Pistol și în emisiunea „Chefi la cuțite”. Soția lui Răzvan Fodor a acceptat propunerea fără să stea pe gânduri, mai ales că visa de ani buni să prezinte un reality show, iar Antena 1 i-a dat ocazia de a fi parte din acest proiect.

Alături de ea vor fi și în acest sezon Oase și actorul Marius Damian. Așa cum i-a obișnuit pe telespectatori, Oase le va face cunoștință cu personaje locale, le va povesti mai multe despre misiunile și jocurile din competiție, în timp ce Marius Damian va fi în continuare povestitorul, personajul care vorbește despre istoricul locurilor în care se desfășoară concursul, despre ineditul fiecărei țări, conform oficialilor de la Antena 1.

Irina Fodor
Irina Fodor

Cine este Irina Fodor

Irina Fodor, în vârstă de 31 de ani, este din Buzău și a absolvit Facultatea de Jurnalism din București. După ce și-a terminat studiile, soția lui Răzva Fodor a cochetat cu modeling-ul, a fost prezentator la „Poveștiri adevărate” și la „Chefi la cuțite”. Irina și Răzvan s-au cunoscut în anul 2007 și s-au căsătorit trei ani mai târziu, în anul 2010. Un an mai târziu, cei doi au devenit părinții unei fetițe superbe, pe care au numit-o Diana. Menționăm că Răzvan Fodor a câștigat alături de Sorin Bontea ultimul sezon „Asia Express”.

Cine este Oase

Pe numele lui real Ionuț Dongo, Oase va face parte și de această dată din echipa „Asia Express”. Acesta a devenit cunoscut pentru telespectatorii români și datorită participării în această emisiune. Mai mult decât atât, echipa Oase și CRBL au reușit să câștige „Asia Express”, sezonul 2.

Porecla de „Oase” vine de la faptul că a dansat breakdance foarte mult timp şi toată lumea îi spunea așa, deoarece părea că nu are oase, după cum a povestit Ionuț Dongo. De asemenea, Oase este unul dintre cei mai mari suținători ai fenomenului kendama în România și a participat la Campionatul Mondial din Japonia.

Cine este Marius Damian

Marius Damian va fi prezent și în acest sezon al emisiunii „Asia Express”. Actorul este povestitorul, personajul care vorbește despre istoricul locurilor în care se desfășoară concursul, despre ineditul fiecărei țări. Marius Damian s-a născut pe data de 12 mai 1979, la Focșani și a absolvit Facultatea de Artă Teatrală din Târgu Mureş, secţia Actorie. Acesta a fost actor la Teatrul „Iosif Vulcan” din Oradea (2003-2005). În prezent, Marius Damian este actor la Teatrul Odeon din 2009.

Sorin Bontea si Razvan Fodor
Sorin Bontea si Razvan Fodor

Câștigatorii „Asia Express” de până acum

În sezonul 4, concurenții vor porni pe „Drumul Împăraților”, pe rută ce va începe în Turcia, va continua cu Georgia și Azerbaijan, urmând ca destinațiile următoare să fie dezvăluite ulterior. România este prima țară care va porni în aventura Asia Express pe aceast traseu. „Asia Express” a debutat în România pe data de 12 februarie 2018 pe Antena 1.

Primul sezon a fost prezentat de Gina Pistol și Marius Damian. Echipa formată din Raluka și Ana Baniciu a reușit să câștige marele premiu de 30.000 de euro. În sezonul doi co-prezentatorul Marius Damian a fost înlocuit de către căntăreții Liviu Vârciu și Andrei Ștefanescu, aceștia fiind foști concurenți ai sezonului 1.

De data aceasta, cștigătorii au fost CRBL și Oase. În sezonul 3, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au fost înlocuiți cu Oase, câștigătorul sezonului 2 și Marius Damian. Echipa formată din Răzvan Fodor și Sorin Bontea a reușit să câștige marele premiu de 30.000 de euro.