Home » Când, unde, cum » Emisiuni Pro TV care revin în primăvara 2022. 5 cele mai așteptate show-uri de televiziune

Emisiuni Pro TV care revin în primăvara 2022. 5 cele mai așteptate show-uri de televiziune

Alexandru Cazacu / 20.01.2022, 16:11

În această primăvară, postul de televiziune Pro TV ne aduce cele mai așteptate show-uri ale momentului, Printre acestea se află și un nou sezon al emisiunii „Românii au Talent”, dar și noi episoade din celebrul serial „Las Fierbinți”. Află în continuarea acestui articol, ce emisiuni Pro TV revin pe micile ecrane, în primăvara lui 2022.

Emisiuni Pro TV care revin pe micile ecrane în primăvara 2022

Primăvara aceasta, în grila Pro TV revin mai multe emisiuni și seriale mult așteptate de telespectatori. Suspansul și adrenalina se vor ține lanț la „Survivor România”, iar comedia va atinge cele mai înalte cote în îndrăgitul serial „Las Fierbinți”. Tot printre cele mai așteptate show-uri, care apar la Pro TV în primăvară, se află și emisiunea culinară „MasterChef”. Haideți să vedem ce emisiuni marca Pro TV revin din primăvară pe micile ecrane.

Sezonul 12 „Românii au talent” – 4 februarie

Sezonul cu numărul 12 al emisiunii „Românii au talent” începe pe 4 februarie, de la ora 20:30. Noul sezon aduce în fața telespectatorilor, români care își doresc să fie pe scenă. De asemenea, show-ul de la Pro TV vine cu momente de neuitat, dar și cu foarte multe surprize.

Alături de Andra și Andi Moisescu, la masa juraților vor sta Mihai Bobonete și Dragoș Bucur. Cei patru jurați sunt pregătiți să găsească cel mai talentat român, iar după cum ne-au obișnuit, Smiley și Pavel Bartoș vor fi în continuare prezentatorii emisiunii.

Ce emisiuni Pro TV revin în primăvara 2022
Emisiuni Pro TV care revin în primăvara 2022 – Românii au talent

Din 9 februarie, „Las fierbinți” revine cu noi episoade

Fără doar și poate, „Las fierbinți” este unul dintre cele mai iubite seriale TV din România. Începând din 9 februarie, îndrăgitul serial revine la Pro TV cu episoade noi într-o porție dublă. Așadar, în fiecare miercuri și joi, de la 20:30, telespectatorii îi pot revedea pe protagoniștii show-ului în cele mai amuzante situații, specifice celui mai cunoscut sat din România.

„Imperiul Leilor” – 9 februarie

Tot din 9 februarie, de la 21:30, începe cel de-al treilea sezon „Imperiul Leilor”. În cadrul show-ului, cei cinci investitori, Dan Șucu, Dr. Wargha Enayati, Cristina Bâtlan, Sebastian Dobrincu și Dragoș Petrescu vor hotărî care sunt cele mai bune idei de afaceri. Află din 9 februarie, cine sunt antreprenorii care își vor vedea afacerea finanțată de unul dintre cei mai mari oameni de afaceri din țara noastră.

Emisiuni Pro TV – Din 10 februarie revine pe micile ecrane „MasterChef”

Începând din 10 februarie, de la 21:30, Chef Joseph Hadad, Chef Foa și Chef Radu sunt pregătiți să îl descopere pe următorul MasterChef România. După emoțiile de la audiții și probele din dueluri, în competiție vor rămâne doar cei mai buni 20 de concurenți. Aceștia vor fi nevoiți să treacă prin probe de foc, demonstrând că au cele mai impresionante preparate.

„Survivor România” continuă în primăvara aceasta

Cea mai dură competiție continuă în emisiunea „Survivor România, în fiecare luni și marți de la ora 20:30, iar duminica de la ora 20:00. Cum se va desfășura în continuare bătălia dintre Faimoși și Războinici, cum vor rezista concurenții și ce va fi necesar să facă aceștia pentru supraviețuire, telespectatorii pot afla în cea mai mare provocare a momentului, doar la Pro TV.