Home » Când, unde, cum » Femeia care a fost răpită de extratereștri de 52 de ori. Prin ce experiențe susține că a trecut

Femeia care a fost răpită de extratereștri de 52 de ori. Prin ce experiențe susține că a trecut

Manolică Anca / 10.05.2021, 11:55
Femeia care a fost răpită de extratereștri de 52 de ori. Prin ce experiențe susține că a trecut

Dezvăluiri șocante din Marea Britanie. Femeia care susține că a fost răpită de extratereștri de 52 de ori, de când era copilă și până la vârsta de 50 de ani, spune că „vânătăi” cu care poate dovedi asta. Prin ce experiențe susține că a trecut.

Femeia care a fost răpită de extratereștri de 52 de ori

Paula Smith, o femeie din Marea Britanie, în vârstă de 50 de ani, care activează în domeniul transporturilor, spune că trăiește un coșmar încă de când era mică. Femeia susține a fost răpită de extratereștri de 52 de ori, iar primul incident de acest fel i s-a întâmplat pe vremea cât era doar o copilă. Deși această mărturisire pare a fi de necrezut, ea susține că are și „vânătăi triunghiulare” cu care poate dovedi acest lucru.

Femeia a împărtășit imagini cu vânătăile care i-au rămas pe corp în urma unei răpiri, rămase în urma unei răpiri, relatează Mirror. Mai mult, aceasta chiar a și desenat un extraterestru argintiu pentru a le arăta tuturor cum erau „răpitorii”.

„Am experimentat 52 de incidente paranormale. Nu poți să-și dai seama când se va întâmpla, nu există niciun avertisment, pur și simplu se întâmplă. Tot ce poți să faci este să mergi mai departe, pentru că altfel o să înnebunești”, a povestit ea.

Paula a pictat o imagine a unui extraterestru de argint pentru a evidenția cum arată / Sursă foto: CATERS NEWS
Paula a pictat o imagine a unui extraterestru de argint pentru a evidenția cum arată / Sursă foto: CATERS NEWS

Susține că extratereștrii i-au arătat „o tehnologie nemaivăzută”

Totodată, femeia pretinde că în timp ce se afla în interiorul unei navei, extratereștrii i-au arătat „o tehnologie nemaivăzută”. De asemenea, aceștia i-au arătat imagini cu niște peisaje superbe și un râu cristalin care s-a înnegrit. Aceasta a mai povestit că în momentul în care cerul albastru a devenit sângeriu, a realizat că acest fenomen este, de fapt, „Pământului prin lăcomia omului”.

Paul susține că după fiecare călătorie se întorcea acasă cu vânătăi triunghiulare pe față și urme de degete pe braț. Prima dată cât a văzut un OZN a fost în anul 1982. Ea se afla într-o pădure, într-o liniște deplină, moment în care a făcut în întuneric „ceva de forma unui bumerang, care avea ca un braț”. Fiecare braț avea o lumină la capăt, albastre, verzi, asemeni unei elice de avion, cu o lungime și o lățime de aproximativ 30 de metri, care se roteau încet în sensul acelor de ceasornic.

„Îmi amintesc că încercam să fug, dar parcă eram în nisipuri mișcătoare, m-am prăbușit și mi-am pierdut cunoștința. Familia mea a spus că am lipsit patru ore, dar eu nu-mi amintesc nimic din acest interval” a mai povestit Paula.

Femeia susține că a rămas cu vânătăi în urma acestor experiențe / Sursă foto: CATERS NEWS
Femeia susține că a rămas cu vânătăi în urma acestor experiențe / Sursă foto: CATERS NEWS

Și după acel moment ea susține că experiențele nu s-au mai oprit. A continuat să fie luată din pat, de la fereastra dormitorului său, de peste 50 de ori în toți acești ani.

„De atunci, experiențele nu s-au oprit. Am fost luat de la fereastra dormitorului meu și din pat. Nu am spus nimănui până acum pentru că oamenii ar crede că sunt nebună. Dar sunt mii, dacă nu milioane de oameni ca mine, care au experiențe similare”, a adaugat femeia care susține că a fost răpită de extratereștri de 52 de ori