Home » Când, unde, cum » Orașul din România cu cele mai frumoase femei. Brașov nu se află în clasament

Orașul din România cu cele mai frumoase femei. Brașov nu se află în clasament

Cojocaru Cristian / 12.01.2022, 14:54
Orașul din România cu cele mai frumoase femei. Brașov nu se află în clasament

România este una dintre țările care se poate lăuda cu foarte multe frumuseți. Indiferent că vorbim despre cultură, tradiții, istorie, obiective turistice sau chiar femei….România le are pe toate. În urma unui sondaj s-a stabilit care este orașul din România care are cele mai frumoase femei.

Care este orașul din România care are cele mai frumoase femei

România este o țară cunoscută pentru femeile frumoase care se regăsesc aici, mai ales la nivel european. Așadar, indiferent de unde vii și de preferințele pe care le ai, este imposibil ca mergând pe stradă să nu vezi cel puțin o femeie frumoasă. Chiar și așa, unele localități numără foarte multe femei frumoase, fiind considerat un adevărat loc de exploatat pentru bărbați.

Potrivit sondajului realizat de către Organizația Bărbaților din România, Bergenbier, pe primele locuri din punct de vedere al numărului de femei singure, se află orașele Râmnicu Vâlcea, Iași și Sibiu. În ceea ce privește orașul cu cele mai frumoase doamne și domnișoare, prima poziție este ocupată de București.

Acest studiu sociologic a fost efectuat în scopul de a fi descoperite cele mai bune orașe din România care ar putea oferi un „stil de viață bărbătesc” cât mai adecvat. Astfel, au fost luate în calcul orașele care includ locuri de pescuit, spații verzi, numărul de baze sportive și, cum era de așteptat, și numărul de femei singure.

La sondaj au fost acoperite 11 orașe din România dintre care amintim: București, Cluj-Napoca, Constanța, Timișoara, Iași, Pitești, Ploiești, Sibiu, Brașov, Galați și Râmnicu Vâlcea. După cum a reieșit din rezultatele sondajului, cele mai multe locuri amenajate pentru a pescui se găsesc în zona București – Ilfov. Aceasta numără peste 102 locații unde poți merge liniștit să te bucuri de relaxare și înarmat cu multă răbdare. Pe cel de-al doilea loc s-au clasat orașele Cluj-Napoca, numărând 48 de astfel de locuri și Iași, cu 43 de locuri amenajate pentru pescuit.

orașul românia frumoase femei
Cluj Napoca este orasul cu cele mai multe baze sportive

Orașul cu cele mai multe baze sportive

În ceea ce privește spațiilor verzi pe cap de locuitor, alfă că orașul Cluj-Napoca s-a clasat ca lider, numărând 127 de metri pătrați pe cap de locuitor, pe locul secund se află orașul Galați cu 124 de metri pătrați pe cap de locuitor, iar pe cel de-al treilea loc, București cu 99 de metri pătrați pe cap de locuitor.

Dacă ești un pasionat al activităților sportive, clar ar trebui să te muți în Cluj-Napoca, fiind orașul cu cele mai multe baze sportive din România, urmat de Brașov, Timișoara și Constanța. Așadar, ai la dispoziție orașe mari din colțuri diferite ale țării unde să te poți bucura de acitvitatea fizică preferată.

Din același sondaj reiese faptul că cele mai multe femei singure se află în Râmnicu Vâlcea, procentul acestora fiind de 46, urmat de orașul Iași care numără 45% și Sibiu cu 44%. Astfel că dacă ești singur și în căutare de o relație nouă, acum știi în ce orașe din România ai cele mai mari șanse.

În cercetare s-a ținut cont și de părerea reprezentanților sexului tare în ceea ce privesc orașele cu cele mai frumoase femei din România. Astfel, pe primul loc se clasează Bucureștiul cu 17,51 puncte procentuale, urmat de Iași cu 13,47% și de Cluj Napoca, numărând 9,19 procente. Cu toate acestea, un astfel de clasament cu privire la frumusețea femeilor este destul de subiectiv, dar despre românce dintotdeauna s-a spus că dețin calități fizice de invidiat.