Home » Când, unde, cum » Povestea impresionantă a femeii care s-a aflat în moarte clinică. Ce a văzut. Mărturisiri incredibile

Povestea impresionantă a femeii care s-a aflat în moarte clinică. Ce a văzut. Mărturisiri incredibile

Manolică Anca / 22.09.2021, 16:38
Povestea impresionantă a femeii care s-a aflat în moarte clinică. Ce a văzut. Mărturisiri incredibile

Povestea impresionantă a femeii care s-a aflat în moarte clinică. A povestit că, în urmă cu 26 de ani, a văzut Raiul și minunățiile lui, dar a ales să se întoarcă de dragul copiilor. Mărturisiri incredibile despre această „călătorie”.

Dezvăluirile incredibile ale femeii care a ajuns în moarte clinică

Moartea clinică este situația de la limita dintre viață și moarte, în majoritatea cazurilor fiind vorba despre pacienți aflați în stare critică din punct de vedere medical, care au funcțiile vitale, adică activitatea cardiacă și respirația, abolite pentru anumite perioade de timp.

Acesta este și cazul Elenei, care a fost prezentat la emisiunea Voi cu Voicu de la Antena 3. Acum 26 de ani, aceasta a intrat în moarte clinică, în timp ce se afla pe masa de operație, în urma unei rupturi de perineu.

Ea a povestit cum a văzut Raiul, și-a dorit să rămână acolo, dar, cu toate acestea s-a întors de dragul copiilor săi. Toate aceste lucruri și le-a reamintit după mai bine de zece ani de la acea întâmplare.

„Dintr-o dată, am simțit că nu mai sunt în corpul meu, că ies din corpul meu și încep să colind pe dimensiunea Pământului, să zbor, cum ar veni. Mi-am dat seama pentru că nu mai auzeam aparatele și eram ca acum. Mi-am dat seama după câțiva ani, când mi-am reamintit totul.”, a povestit aceasta, în cadrul emisiunii.

A povestit cum Maica Domnului a fost tot timpul cu ea

La un moment da, a povestit ea, a văzut o lumină și ea trebuia să meargă către niște uși. În tot acest timp, Maica Domnului a fost alături de ea, ținând-o de mână și ghidând-o. Alături, mai erau doi îngeri care zburau pe dimensiunea Pământului.

Elena, femeia care a povestit că a fost în moarte clinică
Elena, femeia care a povestit că a fost în moarte clinică

În momentul în care a trebuit să treacă de niște porți mari, a simțit teamă, și în acel moment i s-a arătat o bătrânică, la ultima vamă. Ulterior, Elena a povestit cum a ajutat-o pe aceasta să traverseze cu desagile un islaz de vreo 2-3 kilometri. La final aceasta a fost răsplătită de bătrânică cu 3 lei, bani cu care le-a cumpărat ceva fraților ei.

Ulterior, a scăpat și a putut păși pe acea fâșie de lumină, pe care, însă, trebuia să își țină foarte bine echilibrul, pentru ca nu care cumva să cadă în întunecime mare. În spatele său și în dreapta avea câte un înger, iar în faa sa era Maica Domnului, care avea corp de aură, adică transparent și alb.

Pe la jumătatea drumului, cineva din întunericimea și zbierăturile de jos i-a spus: „nu te uita în jos că ai să cazi și tu și lasă că o să ai timp, când te întorci, să-i scoți și pe cei de acolo.”

De la a noua dimensiune a început Raiul

După ce s-au deschis porțile mari, a dat peste doi bărbați, unul care avea un scut și o sabie, și altul care avea o cheie mare și o sabie. Cei doi străluceau foarte tare. Ulterior, au apărut ca niște tunele de lumină prin care trecea cu o viteză extrem de mare, însă aici îngerii nu au mai fost lângă ea, ci numai Maica Domnului.

Destinația finală a fost a noua dimensiune, de unde a spus că a început Raiul.

„Am văzut această imensitate și frumusețe. Prima dată am văzut câteva flori și o cărare. Și pe acea cărare erau niște flori care se prefăceau în șerpi. Mie toată viața mea mi-a fost frică de șerpi, aici pe Pământ, dar șerpii aceia s-au transformat în cele mai frumoase flori.

În dreapta se făcea o margine de pădure cu niște codri extraordinar de frumoși, verzi, și dincolo de codri erau numai clădiri albe, cu multe podețe și multe, multe flori”, a mai povestit femeia care s-a aflat în moarte clinică.

Ulterior, femeia a mai povestit cum și-a putut privi propria înmormântare. Avea de toate pe masă însă lipsea apa și, cel mai important, lipseau copiii ei. În acel moment a început să plângă și a reușit să revină pe Pământ.