Home » Când, unde, cum » Program Lidl de Sărbători. Orarul complet pentru zilele de Paște și 1 mai

Program Lidl de Sărbători. Orarul complet pentru zilele de Paște și 1 mai

Manolică Anca / 01.05.2021, 12:40
Program Lidl de Sărbători. Orarul complet pentru zilele de Paște și 1 mai

Program Lidl de Sărbători. În contextul perioadei sărbătorilor pascale, dar și al vremurilor grele prin care trecem de mai bine de un an de zile din cauza pandemiei de coronavirus, magazinele Lidl din toată ţară urmează să funcţioneze după un program special de Paște. La fel ca celelalte mari lanțuri de magazine, și Lidl a anunțat programul după care va funcționa în zilele de Paște și 1 mai.

Program Lidl de Sărbători

Vrei să mai cumperi ceva pe ultima sută de metri? Ei bine, reprezentanții magazinelor Lidl au anunțat programul pentru minivacanța de 1 mai și pentru Sărbătorile de Paște. Mai jos vei regăsi toate detaliile necesare. Odată cu apropierea sărbătorilor pascale, toți românii iau la picior supermarketurile și umplu coșurile cu bunătăți pentru Paște. Deși cu toții vrem să avem mese îmbelșugate, pline de bunătăți și produse tradiționale, trebuie să fim conștienți că situația este încă delicată și trebuie să fim în continuare atenți la respectarea regulilor de igienă și distanțare socială.

Program Lidl de Sărbători. Cum aflăm în Săptămâna Mare și ne mai depart doar câteva zile până la sfintele sărbători de Paște, marile lanțuri de magazine au afișat deja programul după care vor funcționa în preajma acestora. În contextul pandemiei de COVID-19, autoritățile au stabilit mai multe restricții, iar magazinele Lidl, precum și celelalte magazine din România, vor funcționa conform normelor în vigoare și vor respecta deciziile luate de Guvern.

Ce reguli trebuie să respecți în funcție de zona în care te afli

Cei care își desfășoară activitatea în domeniul comerțului sau prestări servicii în spații care sunt închise sau deschise, publice sau private, o pot face în intervalul orar 05:00-20:00. De la 20:00 la 05:00, operatorii economici pot efectua doar activitate de livrare la domiciliu.

Lidl va funcționa după un program special de sărbători
Lidl va funcționa după un program special de sărbători

Dacă incidența cumulată la 14 zile o va impune, va trebui să respectăm următoarele reguli:

  1. Incidența sub 4/1000 locuitori: magazinele se închid la ora 21:00 în zilele de luni până duminică.
  2. Incidența peste 4/1000 locuitori: magazinele se închid la ora 18:00 în zilele de vineri, sâmbătă și duminică.
  3. Incidența peste 7,5/1000 locuitori: magazinele se închid la ora 18:00 în zilele de luni până duminică.

Program Lidl de Sărbători. Orarul complet de funcționare

Pentru a venit în sprijinul românilor care doresc să își facă din timp cumpărăturile pentru Paște, conducerea lanţului de magazine Lidl a anunțat deja programul special de sărbători al magazinelor. Iată ce program vor avea magazinele Lidl de aceste sărbători:

  • în perioada 26 – 28 aprilie, de luni până miercuri, magazinele Lidl vor fi deschise conform programului obişnuit.
  • în zilele de 29 și 30 aprilie 2021, magazinele Lidl vor funcționa în intervalul orar 07:00 – 21:00, iar
    sâmbătă, 1 mai, acestea vor funcționa în intervalul orar 07:00 – 18:00.
  • magazilele Lidl vor fi închise în primele două zile de Paște, adică pe data de 2 și 3 mai 2021
  • se vor redeschide în a treia zi de Paște, adică marți, 4 mai 2021, după programul obișnuit.

Totuşi, în funcţie de posibilele noi restricţii sau în funcţie de locaţia magazinului, noul program Lidl de sărbători poate diferi în funcţie de oraş. Pentru informații precise și cât mai detaliate referitoare la programul de Paște și 1 Mai al fiecărui magazin Lidl, orice client poate accesa site-ul oficial și să selecteze magazinul Lidl în care dorește să facă cumpărături.