Home » Când, unde, cum » Unde poți să mănânci cea mai bună shaorma din București

Unde poți să mănânci cea mai bună shaorma din București

Alexandru Cazacu / 13.09.2021, 12:19
Unde poți să mănânci cea mai bună shaorma din București

Cu siguranță, shaorma se numără printre preparatele de tip fast-food preferate de foarte mulți români. Așadar, dacă te afli în Capitală și ai poftă de un astfel de preparat, noi îți vom spune unde poți să servești cea mai bună shaorma din București.

Unde poți mânca cea mai bună shaorma din București

În caz că nu știați deja acest lucru, shaorma este un preparat originar din Imperiul Otoman. De obicei aceasta se face din carne de miel, vită sau pui. În ceea ce privește cea mai bună shaorma din Capitală, ei bine, există câteva locuri în care putem spune că shaorma este cu adevărat delicioasă.

După cum spuneam, shaorma este cu siguranță pe placul multora dintre noi, iar dacă te afli în București și vrei să mănânci un astfel de preparat specific bucătăriei Orientului Mijlociu, trebuie neapărat să încerci shaorma din locațiile prezentate mai jos.

Shaormeria Băneasa

Situată în mai multe locații din nordul Bucureștiului, această shaormerie este non-stop și preparatele de aici vor fi cu siguranță și pe gustul tău. Așadar, dacă ești prin zonă, trebuie neapărat să încerci produsele din următoarele locații ale Shaormăriei Băneasa:

  • Băneasa 1 – Bulevardul Aerogării nr. 5
  • Băneasa 2 – Strada Gârlei Nr 81
  • Pipera – Șoseaua Pipera-Tunari Nr 34
  • Buftea – Șoseaua București-Târgoviște 19.

Dristor Donner

Aceasta este una dintre cele mai cunoscute shaormerii din Capitală și poate fi găsită de asemenea în mai multe locații din București. Poți mânca shaorma de la Dristor atât în zona Budapesta, pe Mărăști 42 (Sector 4), cât și în Centrul Vechi.

Unde poți să mănânci cea mai bună shaorma din București
În aceste locuri poți să mănânci cea mai bună shaorma din București

Divan Express

Dacă ai treabă pe bulevardul Dacia nr. 37 și ți s-a făcut foame, trebuie să încerci shaorma de la Divan Express. Prețurile sunt accesibile, iar produsele sunt delicioase și merită încercate.

Genin

Când vine vorba despre o shaorma bună în București, atunci cu siguranță una dintre cele mai bune este cea de la Genin. Localul este situat pe Calea Floreasca vis-a-vis de stadionul Dinamo.

La Giovani

De asemenea, aici găsim una dintre cele mai bune shaorma din București. Restaurantul La Giovani este situat pe strada Teiul Doamnei, în Colentina.

Full Kebab

Potrivit multora, shaorma de la Full Kebab este de-a dreptul delicioasă. Localul este de tip Fast Casual și îl puteți găsi pe strada Nițu Vasile 9.

Calif

Shaorma de la Calif este de asemenea printre cele mai bune din Capitală. Sosurile sunt foarte bune, iar ingredientele sunt proaspete și de calitate. Puteți mânca shaorma de la Calif pe Șos. Iancului, pe strada Avrig nr.63. Dacă încă nu ai mâncat până acum shaorma din această locație, cu siguranță merită să o încerci.

City Kebab

Dacă te afli prin Centrul Vechi și îți este poftă de o shaorma bună, atunci poți să o încerci pe cea de la City Kebab. Sigur vei fi impresionat de gustul absolut delicios al acesteia.

Socului Kebab

Socului Kebab este situat pe Bulevardul Basarabia, la numărul 45. Aici puteți servi una dintre cele mai bune shaorma din București. Preparatele sunt de-a dreptul uimitoare, făcute din ingrediente proaspete, iar prețurile sunt acceptabile.