Home » Cum să faci orice » Cea mai simplă rețetă de biscuiți. Sunt gata în 15 minute și sunt extrem de delicioși

Cea mai simplă rețetă de biscuiți. Sunt gata în 15 minute și sunt extrem de delicioși

Violeta Badea / 17.06.2021, 12:58
Cea mai simplă rețetă de biscuiți. Sunt gata în 15 minute și sunt extrem de delicioși

Îți mai amintești de biscuiții de casă? Ei bine, atunci ai avut o copilărie perfectă! Aceștia reprezintă întotdeauna o alegere bună atunci când ai poftă de ceva dulce și care se prepară rapid. Biscuiții de casă sunt pe gustul tuturor, sunt moi, fragezi și au un gust minunat de vanilie. Iată cea mai simplă rețetă de biscuiți. Sunt gata în 15 minute și sunt extrem de delicioși.

Cea mai simplă rețetă de biscuiți

Biscuiții de casă sunt alegerea perfectă atunci când vrei să le faci o surpriză persoanelor dragi sau atunci când ai parte de câțiva musafiri. Aceștia sunt foarte ușor de preparat, deoarece un biscuite simplu nu conține altceva decât făină, ou, zahăr și ulei. Astfel, rețeta este și foarte ieftină, nefiind nevoie să scoți foarte mulți bani din buzunar pentru a-ți potoli pofta de dulce.

Biscuiții de casă perfecți trebuie să arate foarte aerisiți, să fie fragezi și să aibă un gust savuros, astfel încât să te încânte chiar de la prima mușcătură. Pentru a atinge aceste obiective, va trebui să urmezi pașii pe care o să-i enumerăm mai jos. Odată ce ai reușit să faci asta, biscuiții de casă vor deveni preferații tăi atât datorită aromei, cât și datorită modului simplu și rapid de a-i prepara.

Sunt gata în 15 minute și sunt extrem de delicioși

Principalul ingredient al biscuiților este, cu siguranță, făina. Așadar, primul lucru pe care trebuie să-l achiziționezi este acest ingredient, dar trebuie să ai mare grijă ce fel de făină alegi. Marii bucătari recomoandă folosirea făinei de tort în combinație cu făina de uz general pentru a obține o crustă cât mai gustoasă și plăcută la aspect. Biscuiții de casă vor ieși cu un interior extrem de fraged și de delicios.

De asemenea, specialiștii recomandă  cernerea făinii și a altor ingrediente uscate, deoarece acest lucru va oferi un aluat mai legat și rezistent. Celelalte secrete le veți afla direct din modul de preparare. Iată care sunt ingredientele de care ai nevoie și care sunt pașii pentru a pregăti cea mai simplă rețetă de biscuiți.

Biscuiti de casa
Biscuiti de casa

Ingrediente

  • un ou
  • 70 de grame de zahăr
  • 10 grame de zahăr vanilat
  • 50 de ml de ulei rafinat
  • 150 de grame de făină
  • 70 de grame de zahăr brun

Mod de preparare

Într-un vas se adaugă oul, zahărul, zahărul vanilat, uleiul și se amestecă foarte bine cu ajutorul unui tel până se obține un aluat consistent și cu o textură destul de netedă. Apoi se adaugă treptat făina și se încorporează bine totul. Din compoziția obținută se formează biscuiții de casă, totul în funcție de forma pe care o preferați. După ce am format din luat biscuiții, aceștia se pudrează bine cu zahăr și se așează în tava de copt tapetată cu hârtie de copt.

Se pot folosi anumite unelte de bucătărie pentru a modela forma biscuiților. De exemplu, se pot realiza câteva dungulițe pe fiecare dintre ei. Se introduce tava la cuptor pentru aproximativ 15 minute la o temperatură de 170 de grade Celsius, până capătă o nuanță aurie. Biscuiții de casă se pot glazura cu ciocolată sau se pot decora cu alune, în funcție de preferințele fiecăruia. Au un gust excelent de vanilie și merg de minune dimineața alături de o cană de cafea. Spor la treabă și poftă bună!