Home » Cum să faci orice » Cum se calculeaza karma, în funcție de ziua de naștere. Acest număr special dezvăluie totul despre destinul tău

Cum se calculeaza karma, în funcție de ziua de naștere. Acest număr special dezvăluie totul despre destinul tău

Violeta Badea / 21.06.2021, 16:03
Cum se calculeaza karma, în funcție de ziua de naștere. Acest număr special dezvăluie totul despre destinul tău

Te-ai întrebat vreodată de ce ai ghinion? De ce nimic din ceea ce ți-ai propus nu îți iese? Ei bine, destinul ne este scris undeva în funcție de karma. Ca să scapi de unele temeri trebuie să-ți calculezi numărul de karma, iar acesta te va ajuta să-ți concentrezi energia pe creșterea spirituală. Iată cum se calculeaza karma, în funcție de ziua de naștere. Acest număr special dezvăluie totul despre destinul tău!

Cum se calculeaza karma, în funcție de ziua de naștere

Karma reprezintă ceea ce noi numim cauză şi efect. Probabil ai auzit de celebra vorbă din popor: „culegi ce ai semănat”. Însă, puțini sunt cei care știu că situația karmică nu este independentă, ci are mereu o legatură înainte creată. Ca să scăpăm de consecințele neplăcute trebuie să descoperim elementul ce generează situațiil karmice și să-l eliminăm.

Acest lucru implică schimbarea mentalității, a stilului de viață sau a preconcepțiilor. Ulterior, oportunitățile vor apărea în viața ta și lucrurile le vei privi altfel, într-un fel mult mai optimist. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat în emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3, ce destin avem în funcție de karma. Iată cum se calculează.

„Aceasta este karma zilei de naștere pentru că la total general karma cuprinde o multitudine de exemple. Noi ne referim la modalitatea din astrologia indiană de a depista karma. Iei ziua ta de naștere și scazi 1 (minus 1). Dacă ai 2 ziua de naștere scazi 1 și karma ta este 1. Dacă ai 11, 11 – 1 = 10. Aduni 1+0 și rezultă tot 1. Dacă ai 17 zicem 17 – 1 = 16. Și la 1 + 6 rezultă karma finală 7″, a precizat specialistul.

Cum se calculeaza karma
Cum se calculeaza karma

Acest număr special dezvăluie totul despre destinul tău

Numărul karmic 0: aceștia sunt cei care au venit în această lume fără nicio greșeală, deoarece  și-au plătit toate datoriile karmice dintr-o viața anterioară. Aceste persoane o pot lua de la zero.

Numărul karmic 1: aceste persoane trebuie să învețe să fie independente, deoarece nu au încredere în forțele proprii. În viața anterioară au fost conduse de alți oameni, dar acum este momentul să preia inițiativa.

Numărul karmic 2: aceste persoane au fost lideri în viața anterioară, dar roata s-a întors. Trebuie să înveți să lucrezi în echipă și să ții cont de părerea celorlalți. Gândește-te că lumea nu se învârte în jurul tău!

Numărul karmic 3: aceste persoane au fost introvertite într-o viață anterioară, dar acum este momentul să fie mult mai deschiși, mai sociabili, mai creativi și plini de imaginație. Trebuie să munceacă foarte mult pentru a reuși și pentru a atinge culmile succesului.

Numărul karmic 4: acestor persoane nu le-a plăcut deloc munca în viața anterioară, iar acum trebuie să se zbată din greu pentru a răzbi. Trebuie să dea dovadă de multă responsabilitate, de ordine și de disciplină.

Numărul karmic 5: în viața anterioară s-au distrat, au fost rebeli și s-au bucurat de toate frumusețile vieții. Acum trebuie să facă eforturi considerabile pentru a se face remarcați și pentru a depăși toate problemele de care se lovesc de-a lungul vieții.

Numărul karmic 6: în viața anterioară și-a trădat persoana iubită, și-a părăsit familia și și-a bătut joc de dragoste. Acum e momentul să sufere, să fie rănit și să învețe să-i aprecieze pe ceilalți.

Numărul karmic 7: aceste persoane au fost extrem de materialiste în viața anterioară și nu au reușit să evolueze spiritual. De data aceasta, viața îi va apropia mai mult de spiritualitate. Vor învăța să-ți păstreze valorile morale.

Numărul karmic 8: oamenii aceștia au avut funcții importante într-o viață anterioară și nu au apreciat banii pe care i-au câștigat. În viața aceasta, vor experimenta munca de jos.

Numărul karmic 9: oamenii aceștia au fost zgârciți într-o viață anterioară și nu i-au ajutat pe alții. De data aceasta, vor învăța să ofere.