Home » Cum să faci orice » Obiceiul banal care atrage banii. La ce trebuie să renunți și cum să îți programezi gândirea ca să ai parte de o viață prosperă

Obiceiul banal care atrage banii. La ce trebuie să renunți și cum să îți programezi gândirea ca să ai parte de o viață prosperă

Violeta Badea / 27.04.2021, 09:32
Obiceiul banal care atrage banii. La ce trebuie să renunți și cum să îți programezi gândirea ca să ai parte de o viață prosperă

Obiceiul banal care atrage banii. Ai visat întotdeauna la o viață prosperă, dar simți că norocul te-a ocolit? Ei bine, află că te poți autoprograma pentru un viitor mai bun și lipsit de griji. Mihai Voropchievici îți spune la ce trebuie să renunți și cum să îți programezi gândirea ca să ai parte de o viață prosperă.

Obiceiul banal care atrage banii

Numerologul Mihai Voropchievici a explicat în emisiunea „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, cum ne putem autoprograma pentru a avea parte de o viață prosperă și pentru a ne bucura de lucrurile minunate care apar în viața noastră. Specialistul spune că este foarte important să prețuim valoarea banului și să învățăm să fim mai cumpătați.

De asemenea, trebuie să lăsăm deoparte toate energiile negative, deoarece atragem ceea ce gândim. Mihai Voropchievici spune că soluția constă în gândirea pozitivă. Nu de puține ori s-a demonstrat faptul că oamenii optimiști sunt mai sănătoși, duc o viață echilibrată, prosperă și sunt mai fericiți. Din fericire, optimismul se poate învăța, iar un prim lucru pe care trebuie să-l faci este să îl elimini pe „Nu”.

„Există o lege a reversibilului. Trebuie să înțelegem în primul rând că din ceea ce avem trebuie să știm cum să folosim. Pentru că există oameni foarte risipitori, care nu știu valoarea banului sau care îl câștigă foarte ușor și, la fel, banul câștigat ușor se va pierde ușor.

Cel care nu-i are deja se întreabă ce trebuie să facă. Primul lucru pe care trebuie să-l face este să nu pleci cu negație: „Nu am bani!” Banul nu va veni la unul care se vaită. Dar, dacă eu mă programez să-mi fie bine, să aduc banii în viața mea, trebuie să fac un lucru simplu. Spui: „Am tot ce-mi trebuie ca să fac tot ce-mi place și am tot ce-mi place ca să fac tot ce-mi trebuie”, a precizat numerologul.

Obiceiul banal care atrage banii
Obiceiul banal care atrage banii

La ce trebuie să renunți și cum să îți programezi gândirea ca să ai parte de o viață prosperă

Numerologul Mihai Voropchievici spune că omul trebuie să nu se mai plangă de faptul că nu are bani, în schimb e bine să-și repete vorbele de mai sus de nouă ori dimineața, înainte de a se da jos din pat și de nouă ori seara, timp de nouă zile, pentru că „nouă” este cifra perfectă a Universului, iar noi nu facem altceva decât să aducem în viața noastră forța gândului.

De asemenea, trebuie să înțelegem că doar daca vom dărui, vom primi înapoi. În plus, atunci când vei primi bani este important să-i pui pe căprării, adică de la valorea cea mai mică în portofel până la bacnota cea mai mare. Pentru a atrage banii mai ușor în viața ta, specialistul a spus că îți poți confecționa un talisman special.

„Luați trei monede de 5 (5 sau 50 de bani), dați-le o gaură la mijloc, mergeți la un magazin de pasmanterie, luați un suitaj verde, că este simbolul banului, le întoarceți pe fiecare pe aceeași parte, faceți un nod sus puneți o monedă, apoi alt nod, încă o monedă și știți foarte simplu să împletiți să treacă peste ele. La final faci trei noduri și spui În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Și când spui Amin, spui și un Tatăl Nostru”, a mărturisit Mihai Voropchievici.