Home » Din București » Therme București: când se redeschide și ce preț are biletul de acces, în funcție de durată și zona aleasă

Therme București: când se redeschide și ce preț are biletul de acces, în funcție de durată și zona aleasă

Violeta Badea / 05.06.2021, 09:46
Therme București: când se redeschide și ce preț are biletul de acces, în funcție de durată și zona aleasă

Vești bune pentru iubitorii de vară! Cel mai mare centru de relaxare și divertisment din Europa construit greenfield, Therme București, se va redeschide publicului, după o lungă perioadă de așteptare în care complexul a fost închis din cauza pandemiei COVID-19. În acest material veți afla când se redeschide și ce preț are biletul de acces, în funcție de durată și zona aleasă.

Therme București: când se redeschide și ce preț are biletul de acces

Cand se deschide Therme Bucuresti
Cand se deschide Therme Bucuresti

După mai bine de un an, Therme București își redeschide porțile pentru public, din data de 7 iunie! Oamenii abia așteaptă să se bucure de senzații tari sau să se relaxeze în cel mai mai mare si avansat tehnologic centru de wellness din Europa. Therme își reia, în sfârșit, activitatea începând de luni, 7 iunie, iar clienții se vor putea bucura de activități și terapii.

„Este momentul pentru reconectare, relaxare, reîncărcare. În ultimul an am fost nevoiți să ne deconectăm de la ceea ce contează cu adevărat. Însă acum, mai mult ca oricând, este momentul să ne reconectam cu noi, cu natura, cu oamenii din jurul nostru. Te așteptam din nou în același loc uimitor. Te invitam să  experimentezi viitorul wellbeing-ului”, a anunțat departamentul de comunicare al Therme.

Biletele se pot achiziționa online, iar tarifele diferă de la zonă la zonă. La Therme sunt trei zone: Galaxy, The Palm, Elysium, dar prețurile diferă și în funcție de ziua în care alegi să mergi. În weekend, tarfiele  sunt mai mari decât în timpul săptămânii. Astfel, un adult care vrea să petreacă o zi de weekend la Therme trebuie să scoată din buzunar:

  • 99 lei pentru zona Galaxy
  • 124 lei pentru zona The Palm
  • 144 lei pentru zona Elysium

Ce poți face face la Therme

Ce poti face la Therme
Ce poti face la Therme

Reprezentanții complexului anunță că oamenii se vor putea relaxa în saune, unde vor putea încerca noile Fragrance Experiences, o serie de infuzii cu uleiuri esentiale pentru o călătorie senzorială cu influențe antice. De asemenea, oamenii vor putea profita de beneficiile apei termale, de vegetația exotică și de plajele extraordinare.

Clienții dornici de aventură se vor putea bucura de 1,6 km de tobogane. În plus, aceștia pot profita de sesiuni de aqua shape, core workout, yoga sau pilates în parcurile destinate acestor activități. Pentru cei care nu știau deja, la Therme spațiul este ventilat și purificat prin centrale de ventilare ultraperformante cu volume mari și filtre HEPA. De asemenea, centrul folosește sisteme de ventilare naturală.

Reprezentanții au anunțat că respectarea regulilor şi recomandărilor oficiale este esențială pentru relaxarea în condiţii de siguranţă. Accesul în complex se face după un triaj epidemiologic riguros ce are loc într-un pavilion nou, dedicat. De asemenea, distanţarea fizică este păstrată peste tot în Therme iar capacitatea complexului este limitată la 70%. Ceea ce înseamnă că tu te vei bucura, în siguranţă, de mai mult spaţiu de relaxare. După deschiderea acestui centru, ștrandurile din Capitală ar putea fi următoarele care își reiau activitatea chiar din acest weekend, în funcție de vreme.