Home » Film & Seriale » 11 seriale și producții de succes care revin, în 2022, la Netflix

11 seriale și producții de succes care revin, în 2022, la Netflix

Cojocaru Cristian / 06.01.2022, 13:15
11 seriale și producții de succes care revin, în 2022, la Netflix

Cu toate că este abia prima săptămână a lunii ianuarie, suntem deja convinși că acest an va fi unul genial din punct de vedere al producțiilor. Astfel, mai multe seriale revin la celebra platformă de streaming Netflix. Află ce producții revin și în ce perioadă a anului 2022 pentru a-ți nota când anume să fii cu floricelele pregătite pentru serialul tău preferat.

Ce seriale celebre revin la Netflix în 2022

În timp ce Netflix are câteva emisiuni noi interesante în lista sa pentru următoarele 12 luni, există și multe sezoane care revin pentru unele dintre cele mai mari titluri ale gigantului de streaming. Se pare că anul 2022 vine cu multe suprize din punct de vedere al producțiilor pregătite cu noi sezoane de către Netlfix. Iată care sunt serialele care vor reveni cu noi episoade în acest an.

After Life sezonul trei – 14 ianuarie

Ricky Gervais revine pentru un al treilea și ultimul sezon al comediei sale dramatice, After Life. Noul sezon te va lăsa în accese de râs în primul minut, iar în cel de-al doilea s-ar putea să îți rupă câteva lacrimi. În noile episoade, Tony va încerca să treacă peste durerea sa și va învăța lecții importante despre bunătate și oameni.

Ozark sezonul patru prima parte – 21 ianuarie

Sezonul trei s-a încheiat într-un conflict, așa că, firește, fanii sunt pe marginea suspansului pentru a afla ce se întâmplă cu familia Byrde și relațiile lor cu Omar Navarro. Încă o dată, Jason Bateman și Laura Linney s-au întors ca Marty și Wendy în primul segment al capitolului final, cea de-a doua parte care va fi lansată spre sfârșitul anului 2022.

Sweet Magnolias sezonul doi – 4 februarie

Sezonul doi al acestei drame de dragoste promite episoade captivante și va reuni telespectatorii cu Maddie Townsend, Dana Sue Sullivan și Helen Decatur pentru a explora ce se întâmplă în continuare. A doua serie reia exact de unde a rămas prima, așa că va fi ca și cum nu a fost vreodată întrerupt.

Firefly Lane sezonul doi – primele luni ale lui 2022

Katherine Heigl și Sarah Chalke au condus acest serial din 2021, care s-a dovedit a fi extrem de popular. Prietenii Tully și Kate au ajuns să aibă un dezacord la o înmormântare la sfârșitul sezonului unu, așa că fanii sunt fără îndoială dornici să afle ce s-a întâmplat cu adevărat. Fii pregătit să vezi o continuare plină de surprize.

Bridgerton sezonul doi – 25 martie

Dragă cititor, momentul a sosit în sfârșit. În ciuda câtorva eșecuri la filmări sezonul doi Bridgerton are acum o dată oficială de lansare și numărătoarea inversă este pornită. De această dată, telespectatorii vor putea să o cunoască pe Kate Sharma (Simone Ashley), noul interes amoros al lui Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey), a cărui poveste de dragoste va constitui centrul noilor episoade.

Virgin River sezonul patru – jumătatea lui 2022

Cu toții murim de nerăbdare să auzim ce se întâmplă cu copilul lui Mel și cu testul de paternitate. Din fericire, sezonul patru este pe drum, așa că vom avea răspunsurile noastre în curând. Al patrulea sezon s-a încheiat la sfârșitul anului 2021, așa că este probabil ca spectacolul să sosească la mijlocul anului, la fel ca sezonul trei de anul trecut.

Selling Sunset sezonul cinci – jumătatea lui 2022

Când sezonul patru a luat sfârșit la finele anului 2021, cu toții ne gândeam cum va fi relația dintre Chrishell Stause și Jason Oppenheim pe ecran. Cu toate acestea, încă vrem să vedem desfășurarea acțiunilor, astfel că sezonul cinci conține toate detaliile de care avem nevoie pentru a continua povestea.

Stranger Things sezonul patru – jumătatea lui 2022

În sfârșit, vom primi câteva răspunsuri despre ce face gașca noastră preferată în sezonul patru. Eleven, Will, Jonathan și Joyce sunt în LA, în timp ce Hopper se află în Rusia.

The Umbrella Academy sezonul trei – jumătatea lui 2022

Cel de-al treilea sezon al acestui spectacol strălucit de ciudat este despre Academia Sparrow, pe care frații au descoperit-o la sediul Hargreeves la sfârșitul sezonului doi. Academia Sparrow pare drăguță, nu? Nu atat de mult. Judecând după scenele de închidere, Five și gașca au destulă treabă.

The Crown sezonul cinci – noiembrie 2022

Preconizăm că sezonul cinci din The Crown va fi probabil unul dintre cele mai discutate seriale în acest an. Elizabeth Debicki o preia pe Emma Corrin ca regretata prințesă Diana în noile episoade care vor explora consecințele despărțirii lui Charles și Diana.

Grace și Frankie sezonul șapte – jumătatea lui 2022

Jane Fonda și Lily Tomlin ne-au tachinat pe toți când au lansat primele episoade din sezonul șapte vara trecută. Totuși, restul este în sfârșit pe drum. Serialul va arăta din nou toate fețele familiare pentru episoadele rămase, dar este dulce-amărui, deoarece va marca sfârșitul spectacolului.