Home » Film & Seriale » 9 unele dintre cele mai frumoase femei celebre din toate timpurile. Farmecul lor aparte a atras atenția tuturor. FOTO

9 unele dintre cele mai frumoase femei celebre din toate timpurile. Farmecul lor aparte a atras atenția tuturor. FOTO

Alexandru Cazacu / 28.01.2022, 23:08

De-a lungul anilor, multe femei celebre au ieșit în evidență prin frumusețea lor. Multe dintre actrițele de la Hollywood de odinioară au rămas în istorie drept cele mai fermecătoare femei din lume. Așadar, noi ți-am pregătit astăzi o listă cu cele mai frumoase femei celebre din toate timpurile. Farmecul lor a atras atenția multor bărbați de-a lungul anilor.

Cele mai frumoase femei celebre din toate timpurile

Atât domnișoarele, cât și doamnele au ținut cont dintotdeauna de aspectul lor, încercând să arate cât mai bine și au făcut o mulțime de sacrificii pentru a se conforma standardelor de frumusețe ale vremii. Au existat multe femei faimoase extraordinar de frumoase care, de-a lungul anilor, au fost modele pentru tinerele din lumea întreagă. Iată care sunt unele dintre cele mai frumoase femei celebre din toate timpurile.

Audrey Hepburn

Cu siguranță, actriță britanică este una dintre cele mai frumoase femei celebre. Audrey Hepburn era recunoscută atât pentru frumusețea și stilul ei strălucitor, dar și pentru capacitatea de a proiecta un aer de o inocență fermecătoare.

Pe lângă toate acestea, actrița a făcut și multe eforturi pentru a ajuta copiii fiind membră UNICEF. Pe numele său real Audrey Kathleen Ruston, ea a fost prima actriță care a câștigat un Oscar, un Glob de Aur și un premiu BAFTA pentru un singur rol. Mai exact este vorba despre rolul din filmul „Roman Holiday” (1953).

Marilyn Monroe

Născută la 1 iunie 1926, în Los Angeles, California, Norma Jeane Mortenson (numele real al lui Marilyn Monroe) a fost actriță, model, cântăreață, sex simbol și divă pop cunoscută în întreaga lume pentru frumusețea sa. Ea a jucat într-o serie de filme în anii 1950, printre care: „The Asphalt Jungle“, „All About Eve“, „Don’t Bother to Knock” și „Niagara”. Fără doar și poate, Marilyn Monroe a furat inimile multor bărbați de-a lungul vieții sale.

Grace Kelly

Grace Patricia Kelly, cunoscută și sub numele de Prințesa Grace de Monaco s-a născut la 12 noiembrie 1929, în Philadelphia, Pennsylvania. Ea a debutat în cinematografie la vârsta de 22 de ani și era cunoscută pentru frumusețea ei impunătoare. A jucat în 11 filme înainte de a abandona cariera la Hollywood pentru a se căsători cu Rainier III, prințul de Monaco, în 1956.

Cele mai frumoase femei celebre din toate timpurile – Sophia Loren

Pe numele său real Sofia Villani Scicolone, Sophia Loren este probabil cea mai cunoscută actriță italiană din toate timpurile. Frumoasa artistă s-a născut la 20 septembrie 1934, în Roma, Italia. Ea a ajuns la Hollywood după ce a câștigat concursul de frumusețe Miss Italia în 1950, iar acum este recunoscută la nivel mondial.

De-a lungul carierei sale, Sophia Loren a jucat în mai multe filme, obținând 1 premiu Grammy, 5 Globuri de Aur, 1 premiu BAFTA, un premiu Laurel, dar și un Oscar onorific. Cu siguranță, Sophia Loren își merită locul printre cele mai frumoase femei celebre din toate timpurile.

Cele mai frumoase femei celebre din toate timpurile
Cele mai frumoase femei celebre din toate timpurile – Sophia Loren

Vivien Leigh

Vivian Mary Hartley (numele real al lui Vivien Leigh) s-a născut la data de 5 noiembrie 1913, în Darjeeling, India. Actriță britanică cu o privire pătrunzătoare a atins nemurirea cinematografică jucând rolul lui „Scarlett O’Hara” din celebra producție „Pe aripile vântului”. Ba chiar mai mult de atât, pentru această interpretare Vivien a câștigat două premii Oscar.

Elizabeth Taylor, una dintre cele mai frumoase femei celebre

Elizabeth Taylor a venit pe lume la 27 februarie 1932, iar părinții săi americani locuiau în Anglia la momentul nașterii sale. Ulterior, familia ei s-a întors în Statele Unite și s-au stabilit la Los Angeles. În 1942, Elizabeth Taylor a primul său rol în filmul „There’s One Born Every Minute”. În anii ce au urmat, actriță americană ce se făcea remarcată prin frumusețea ei unică, a jucat în mai multe filme, însă a rămas în istoria cinematografiei pentru rolul Cleopatrei, cea mai frumoasă regină a Egiptului.

Brigitte Bardot

Franțuzoaica Brigitte Anne-Marie Bardot a făcut istorie prin stilul său de viață, fiind un adevărat simbol al sexualității, al libertății și al emancipării femeilor din întreaga lume. În anii ’50 și ’60, Brigitte a devenit una dintre cele mai cunoscute actrițe franceze și un sex-simbol al cinematografiei mondiale, cu vocea ei sufocată și părul blond platinat.

Ava Gardner

Prin frumusețea și senzualitatea sa, Ava Gardner a reușit să facă carieră în actorie, după mariajele cu bărbați celebri precum Frank Sinatra, Mickey Rooney și Artie Shaw. Actrița a devenit cunoscută în întreaga lume, mai ales prin rolurile pe care le-a avut în filme precum: „The Snows of Kilimanjaro” și „Mogambo“ (1953). În cel din urmă a jucat alături Clark Gable și a fost nominalizată pentru premiul Oscar.

Jean Simmson

Frumoasa actriță de origine britanică s-a născut pe 31 ianuarie 1929, în Crouch End, Londra. La 14 ani, Jean Simmson studia dansul, când a fost aleasă la școală pentru a o interpreta pe sora lui Margaret Lockwood în „Give Us the Moon” (1944). Printre peliculele în care a apărut actrița de-a lungul carierei sale se numără și următoarele: „Elmer Gantry“, „Until They Sail“, „The Big Country“, „Spartacus“ și „All the Way Home”.