Home » Film & Seriale » Alec Baldwin, mesaj copleșitor după ce a împușcat mortal o femeie pe platourile de filmare. Celebrul actor este în stare de șoc

Alec Baldwin, mesaj copleșitor după ce a împușcat mortal o femeie pe platourile de filmare. Celebrul actor este în stare de șoc

Manolică Anca / 23.10.2021, 09:28

Tragedie fără margini în lumea cinematografiei! Celebrul actor de la Hollywood, Alec Baldwin, a împușcat mortal o femeie pe platourile de filmare! Acesta a tras cu o armă de recuzită în timpul filmărilor, iar femeia nu a mai fi salvată, în ciuda eforturilor imense ale medicilor. Ce mesaj a transmis Alec Baldwin, la câteva ore de la nefericitul eveniment. Este în stare de șoc!

Incident tragic la Hollywood! Alec Baldwin a împușcat mortal o femeie pe platourile de filmare

Celebrul actor Alec Baldwin, în vârstă de 68 de ani, a tras cu o armă de recuzită pe un platou de filmare în New Mexico, o femeie fiind împușcată mortal. Un bărbat aflat în preajmă a fost și el rănit, fiind nevoie de intervenția de urgență a medicilor.

Tragicul incident s-a petrecut în timpul filmărilor pentru westernul Rust, la Bonanza Creek Ranch, o locație populară, unde s-au desfășurat diferite filmări de-a lungul timpului. Cele două persoane împușcate au fost transportate de urgență la spital, însă femeia a decedat din cauza rănilor. Este vorba de Halyna Hutchins, în vârstă de 42 de ani, care lucra ca director de imagine.

Celalaltă victimă a incidentului este regizorul filmului, Joel Souza, în vârstă de 48 de ani, care, la fel, a avut nevoie de intervenția specialiștilor pentru a primi îngrijiri medicale de urgență și a se asigura că se află în afara oricărui pericol.

Alec Baldwin a împușcat mortal o femeie în timpul filmărilor
Alec Baldwin a împușcat mortal o femeie în timpul filmărilor

Alec Baldwin, devastat

Cei doi „au fost răniţi prin împuşcare atunci când Alec Baldwin a descărcat o armă de foc utilizată la filmările” pentru lungmetrajul „Rust”, a transmis biroul şerifului din comitatul Santa Fe într-un comunicat. Autoritățile au pornit o anchetă în privința incidentului nefericit de pe platourile de filmare.

Deocamdată nu au fost depuse acuzații cu privire la cele întâmplate. Nu este clar dacă Baldwin juca în momentul împuşcării, câte focuri au fost trase şi se cunosc și puţine lucruri despre armă. Primele imagini apărute cu Alec Baldwin, imediat după accident, îl arată pe acesta devastat și neputând să își revină după toate cele întâmplate. Autoritățile au încercat să îl interogheze, însă fără succes. Actorul a apărut plângând în fața biroului şerifului districtului Santa Fe.

Alec Baldwin, vizibil devastat de cele întâmplate
Alec Baldwin, vizibil devastat de cele întâmplate

Prima declarație publică a lui Alec Baldwin, după ce a împușcat mortal o femeie pe platourile de filmare

Alec Baldwin a avut prima reacție pe Twitter, după nefericitul eveniment în care directoarea de imagine Halyna Hutchins a fost împușcată cu o armă de recuzită.

„Nu există cuvinte să-mi exprim starea de șoc și tristețea privind tragicul accident care a luat viața Halynei Hutchins, o soție, mamă și colega noastră profund admirată. Cooperez pe deplin cu ancheta poliției privind modul în care această tragedie a avut loc și țin legătura cu soțul ei, oferindu-mi sprijinul pentru el și familia lui. Inima îmi este frântă pentru soțul ei, fiul lor și pentru cei care au cunoscut-o și iubit-o pe Halyna”, a scris actorul pe Twitter.

Alec Baldwin, în vârstă de 68 de ani, este și co-producător pentru filmul Rust, regizat de către Joel Souza, bărbatul care a fost rănit. Actorul interpretează rolul unui om rebel, Harland Rust, care încearcă să își ajute nepotul de 13 ani, după ce acesta a primit o condamnare la spânzurătoare pentru crimă.