Home » Film & Seriale » Bridgerton sezon 2. Netflix a anunțat data de lansare. Ce actori noi apar în continuarea producției

Bridgerton sezon 2. Netflix a anunțat data de lansare. Ce actori noi apar în continuarea producției

Cojocaru Cristian / 05.01.2022, 10:38
Bridgerton sezon 2. Netflix a anunțat data de lansare. Ce actori noi apar în continuarea producției

Fanii serialului Bridgerton se vor putea bucura în curând de cel de-al doilea sezon. Află când va fi acesta lansat pe Neflix și care sunt noutățile din serialul care a reușit să se facă remarcat foarte rapid dintre celelalte titluri ale platformei de streaming.

Când urmează să apară cel de-al doilea sezon Bridgerton

Netflix a anunțat oficial planurile pentru cel de-al doilea sezon al unuia dintre infamele pamflete ale lui Lady Whistledown.

”Distribuția incomparabilă a lui Bridgerton va reveni în producție în primăvara lui 2022. Acest autor a fost informat în mod sigur că Lord Anthony Bridgerton intenționează să domine sezonul social. Îmi voi avea pixul pregătit pentru a raporta despre toate activitățile sale romantice”, se arată în scrisoare.

Mai concret, noul sezon al serialului va fi lansat în data de 25 martie 2022, pe NetflixAtunci când distribuția a început să sugereze că un al doilea sezon ar putea fi la orizont, existau deja două mari motive pentru care fanii serialului considerau că aceste zvonuri ar fi adevărate:

  1. serialul a fost un succes uriaș de la debutul său de Crăciun în anul 2020;
  2. rapoartele de la programele de producție sugerau că cel de-al doilea sezon se află deja în lucru.

Deși filmările pentru sezonul 2 Bridgerton au început în mai, producția su-a oprit la mijlocul lunii iulie, după ce două cazuri confirmate de COVID-19 au apărut în decursul unei săptămâni. Sursele nu au confirmat pentru Variety sau Deadline dacă o distribuție sau un membru al echipei a fost implicată, dar Variety a confirmat la începutul lunii august că decorul este din nou în funcțiune.

”Suntem din nou pe drum. A trebuit să amânăm din cauza COVID, dar ne-am reîntors în asta.În acest moment sunt în post și editez primele noastre două episoade, care arată grozav”, a spus showrunnerul Chris Van Dusen.

O serie de cărți de Julia Quinn formează baza lui Bridgerton și, la fel cum sezonul 1 s-a concentrat pe Daphne și Simon, protagoniștii din The Duke and I, sezonul 2 va croniciza propria căutare a iubirii a lui Anthony. Acesta din urmă este convins că ar trebui să se căsătorească pentru datorie, nu pentru dragoste și refuză un mariaj alături de cineva căruia îi pasă cu adevărat.

În cartea, intitulată The Viscount Who Loved Me, el își alege o fiică Sheffield ca soție, dar Kate Sheffield intervine pentru a-și proteja sora mai mică de căsătoria cu cel mai faimos burlac din Londra. Atunci Kate își dă seama că propria inimă ar putea fi în joc. Producătorul executiv Shonda Rhimesc a afirmat pentru Vanity Fair că serialul speră să îi urmărească pe toți cei opt copii, inclusiv pe Hyacinth, când va fi destul de mare.

bridgerton sezon
Simone Ashley va juca rolul lui Kate Sharma

Noi actori vor juca în cadrul serialului

În data de 15 februarie, a apărut știrea potrivit căreia, actrița din Sex Education, Simone Ashley va juca rolul lui Kate Sharma, bazată pe Kate Sheffield din cărți. Potrivit Neflix, ea este o ”tânără inteligentă, îndrăzneață care nu are de-a face cu cei precum Anthony Bridgerton”. Castingul lui Ashley reafirmă angajamentul lui Bridgerton de a reinventa epoca Regency cu o societate de clasă înaltă mult mai diversificată.

”Anthony va avea un interes amoros în sezonul următor și cred că va fi la fel de cuprinzător, de emoționant și la fel de frumos pe cât s-au așteptat telespectatorii primului sezon al serialului”, a spus Van Dusen pentru Today with Hoda & Jenna în luna ianuarie.

Când a fost întrebat la ce se pot aștepta telespectatorii de la povestea amoroasă a lui Anthony și Simone, Ashley a răspuns: ”Multă ceartă. Se provoacă unul pe altul.” Acea tachinare a fost confirmată câteva minute mai târziu, când Netflix a arătat câteva secvențe din sezonul 2 al serialului  Bridgerton, în care duo-ul nu lasă îndoieli cu privire la animozitatea dintre ei. Dar dacă am învățat ceva de la Daphne și de la Ducele de Hastings, ura se poate transforma rapid în iubire.

Totodată, Charithdra Chandran a fost distribuită în rolul surorii mai mici a lui Kate, Edwina. După cum relatează Variety, aceasta ”este blândă și infinit de drăguță. Dar, deși poate fi tânără și naivă, știe și ce își dorește: o adevărată poveste de dragoste”.  Acesta este primul rol major al lui Chandran

”Nu m-am gândit niciodată că se va întâmpla asta… Nu m-am gândit niciodată că cineva care arată ca mine va fi într-un serial ca acesta”, le-a spus ea fanilor în timpul unui eveniment.

Conn o va juca pe mama lui Kate și Edwina, Mary Sharma care este fiica unui conte care nu este străină de controverse. Căsătoria sa cu un comerciant a adus foarte multe discuții în cadrul familiei. Calam Lynch îl va juca pe Theo Sharpe, asistentul unei tipografii și ”un intelectual care luptă pentru drepturile tuturor”. În cele din urmă, Rupert Young (Merlin) va juca rolul misteriosului numit ”Jack”, descris simplu ca un nou membru bine conectat.