Home » Film & Seriale » Când apare, de fapt, sezonul 18 al serialului Anatomia lui Grey

Când apare, de fapt, sezonul 18 al serialului Anatomia lui Grey

Manolică Anca / 21.07.2021, 10:32
Când apare, de fapt, sezonul 18 al serialului Anatomia lui Grey

Anatomia lui Grey este unul dintre cele mai apreciate seriale din lume, cu peste opt milioane de telespectatori, în rândul persoanelor cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani. Drama medicală a ajuns deja la cel de-al 18-lea sezon, aşteptat cu nerăbdare de fani. Iată când apare sezonul 18 al serialului Anatomia lui Grey.

Când apare sezonul 18 al serialului Anatomia lui Grey

Vești bune pentru fanii serialului Anatomia lui Grey. Acesta va continua cu cel de-al 18-lea sezon. Drama medicală va fi produsă tot de ABC, iar în noul sezon, producătorii vor veni mai multe schimbări. În primul rând, printre actorii care vor lipsi din distribuţie se numără Jesse Williams, Greg Germann și Giacomo Gianniotti. Jesse Williams era o figură importantă a serialului, care era parte din distribuție încă din sezonul al şaptelea.

De cealaltă parte, actorii care interpretează rolurile lui Dr. Meredith Grey, Dr. Miranda Bailey şi Dr. Richard Webber vor continua şi din sezonul 18. Ellen Pompeo, Chandra Wilson şi James Pickens, Jr., actorii care au rămas în distribuţie încă de la primul episod, au semnat prelungirea contractelor pe încă un an. Cei trei au primit şi creşteri salariale substanţiale.

În ultima vreme, Pompeo lăsase să se înțeleagă că sezonul 17 ar putea fi ultimul. Ulterior, a apărut anunțul de retragere mai multor actori din distribuție, lucru care nu era deloc un semn bun pentru continuarea serialului. De fapt, potrivit presei americane, actrița și-a renegociat salariul, obținând o mărire „semnificativă”. Așadar, după numeroase negocieri, actrița Ellen Pompeo a acceptat și ea să reia rolul pentru cel puțin încă un sezon, devenind și cea mai bine plătită actriţă din acest serial. Ea va câştiga 550 de mii de dolari pentru fiecare episod.

Anatomia lui Grey va avea sezonul 18
Anatomia lui Grey va avea sezonul 18

Așa că, Anatomia lui Grey are undă verde pentru sezonul al 18-lea. Mai mult, mai există și alți membri ai echipei care şi-au prelungit contractele, chiar şi pentru doi ani, ceea ce înseamnă că producătorii au în plan şi un al 19-lea sezon.

Sezonul 18 nu va avea de suferit din cauza coronavirusului

Dacă sezonul 17 a suferit amânări din cauza pandemiei de Covid-19, se pare că următorul sezon nu va mai avea de suferit. Filmările sunt în grafic și dacă nu vor interveni probleme majore, se pare că noul sezon va fi lansat undeva în această toamnă. Presa anunță că în cel mai nefericit caz, sezonul 18 va avea premiera în primăvara anului 2022. Dacă în sezonul precedent acţiunea s-a concentrat pe pandemia de Covid-19, chiar Dr. Grey luptându-se din greu cu virusul ucigaş, producătorii nu au dat deocamdată indicii despre ce urmează să se întâmple în sezonul 18.

ABS a anunțat și prelungirea „Station 19”, un spinoff al „Grey’s Anatomy”, cu al cincilea sezon. Cele două seriale sunt cele mai vizionate la ABC. Anatomia lui Grey a schimbat mai multe distribuţii de-a lungul anilor, Giacomo Gianniotti şi Jesse Williams părăsind serialul în ultimele luni.