Home » Film & Seriale » Ce face și cum arată acum băiețelul Jack din “Doi bărbați și jumătate”. E de nerecunoscut. FOTO

Ce face și cum arată acum băiețelul Jack din “Doi bărbați și jumătate”. E de nerecunoscut. FOTO

Violeta Badea / 18.06.2021, 12:52

Angus T. Jones a debutat la doar 6 ani în filme și seriale, dar a cunoscut celebritatea în „Doi bărbaţi şi jumătate”, unde a interpretat rolul  lui Jake Harper. La un moment dat, copilul era cel mai bine plătit minor de la Hollywood. Iată ce face și cum arată acum băiețelul Jack din celebrul serial.

Ce face și cum arată acum băiețelul Jack din “Doi bărbați și jumătate”

Angus T. Jones s-a născut pe data de 8 octombrie 1993 și a devenit cunoscut după ce a interpretat rolul lui Jake Harper în „Doi bărbaţi şi jumătate‟. Serialul american s-a bucurat de un real succes în perioada anilor 2003-2015. Pentru aparițiile sale din serial, puștiul era plătit cu suma uriașă de 350.000 de dolari pe episod.

La vârsta de 27 de ani, Angus T. Jones a șocat pe toată lumea, deoarece anunța că dorește să renunțe serial pentru a-și continua studiile. Un alt motiv al adolescentului a fost acela că s-a convertit la creștinism. Mai mult decât atât, acesta i-a șocat pe fanii și pe producătorii serialului, după ce a apărut într-un videoclip pe Youtuve în care îi ruga pe telespectatori să nu mai urmărească „Doi bărbați și jumătate”, serialul care l-a făcit celebru.

„Nu poți fi o persoană cu adevărat temătoare de Dumnezeu și să fii la o emisiune de televiziune precum Doi bărbați și jumătate. Sunt conștient că nu pot să fac asta. Nu sunt de acord cu ce fac în acest serial, față de ce învăț din  Biblie”, declara Angus T. Jones.

După ce a provocat un adevărat scandal cu acea afirmație, actorul şi-a cerut scuze, spunând că a fost cea mai mare oportunitate din viața lui. Angus T. Jones nu a mai apărut la sfârşitul celui de-al zecelea sezon, în anul 2013. Ulterior, actorul a revenit pentru finala seriei din februarie 2015.

Angus T. Jones a ajuns de nerecunoscut
Angus T. Jones a ajuns de nerecunoscut

Angus Jones a renunţat la actorie

După ce a petrecut peste 10 ani în serialul „Doi bărbați și jumătate”, Angus T. Jones a renunţat la actorie şi a intrat la Universitatea din Colorado Boulder. Deși ajunsese să câștige foarte mult, tânărul a preferat să fie aproape de Dumnezeu şi s-a alăturat Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea.

În prezent, Angus T. Jones a ajuns la vârsta de 27 de ani și a devenit de nerecunoscut. Acesta nu a mai jucat niciodată într-un film sau serial și nu a mai avut nicio apariție publică. Fostul actor și-a lăsat părul lung și barbă, iar pe stradă a fost suprins de cele mai multe ori îmbrăcat în haine negre. Datorită talentului său actoricesc, Angus T. Jones s-a ales cu o avere de aproximativ 20 de milioane de dolari. Jurnaliștii de la publicaţia „Daily Mail‟ l-a fotofrafiat chiar în faţa casei sale din L.A.

Angus T. Jones a interpretat în „Doi bărbați și jumătate” rolul unui copil care locuia alături de tatăl său divorțat, Alan Harper (Jon Cryer) și unchiul său, Charlie Harper (Charlie Sheen). La un moment dat, personajul său era destul de controversat, deoarece fuma marijuana și avea relații cu femei mai în vârstă.