Home » Film & Seriale » Ce salarii au actorii din Las Fierbinți. Celentano ar fi în fruntea clasamentului, câți bani încasează

Ce salarii au actorii din Las Fierbinți. Celentano ar fi în fruntea clasamentului, câți bani încasează

Manolică Anca / 18.05.2022, 11:34
Ce salarii au actorii din Las Fierbinți. Celentano ar fi în fruntea clasamentului, câți bani încasează

Serialul Las Fierbinti de la Pro TV este, fără îndoială, una dintre cele mai populare și mai de succes producții TV din România. Este vizionată de milioane de români încă de la debutul pe micile ecrane, din martie 2012, fiind mereu lider de audiență. Așadar, actorii revin an de an pe platourile de filmare pentru a da viață îndrăgitelor personaje din satul din județul Ialomița. Dar hai să vedem și ce salarii au aceștia.

Las Fierbinți a ajuns la sezonul cu numărul 21

Cel mai iubit serial de comedie din România a dat peste cap toate audiențele încă de la debut, în martie 2012. Ajuns la cel de-al 21-lea sezon, producția este încă lider de audiență pe toate segmentele de public, personajele Celentano, Gianina, Bobiță, Aspirina sau Firicel fiind parte din viața noastră de nu mai puțin de zece ani.

Cum savuroasele personaje stârnesc mereu hohote de râs, oamenii aleg să stea lipiți de micile ecrane. Acest lucru plasează mereu Pro TV-ul pe primele locuri la audiență și, automat, generează venituri uriașe. Ceea ce înseamnă că și remunerația actorilor este pe măsură.

Câți bani câștigă actorii din Las Fierbinți

Spectatorii îndrăgesc de mai bine de un deceniu serialul vieții de la țară. De asemenea, se întreabă și cu câți sunt plătiți vedetele trustului, având în vedere profesionalismul și munca care prestată pe platourile de filmare de atâția ani.

Adrian Văncică (Celentano)- 1500 de euro

Potrivit wowbiz.ro, se pare că Celentano este cel mai bine plătit actor din Las Fierbinți. Pentru fiecare episod în care el apare, ar încasa, nici mai mult, și nici mai puțin de 1.500 de euro. Cu toate că personajul din serial este sărac, în realitate, actorul câștigă o sumă frumoasă de bani.

Actori serial Las Fierbinți
Actori serial Las Fierbinți

Mihai Bobonete (Bobiţă) – 1000 de euro

Pe locul al doilea se situează Bobiță, cârciumarul din sat. Pentru fiecare episod filmat, Mihai Bobonete ar primi 1.000 de euro.

Costi Diţă (Giani) – 1.000 de euro

Se pare că aceeași sumă o încasează și Giani, actorul care spune că s-a obișnuit atât de mult cu personajul, astfel că uneori îi este greu să iasă din pielea lui.

„Ideea este că mă trezesc cu reflexe. Se creează reflexe de vorbire, de gesturi. Dacă aș avea acum de interpretat un personaj serios, atunci am o problema. Mi-e greu să scap de asta, dar evident, o pot face”, a dezvăluit la un moment dat actorul.

Anca Dumitra (Geanina) – 500 de euro

Geanina este un alt personaj îndrăgit, care face mereu senzație prin aparițiile și replicile sale. Ea câștigă, însă, ceva mai puțini bani, mai exact, 500 de euro pentru fiecare episod filmat suma de 500 de euro.

Desigur, au mai existat și unele personaje pasagere care au apărut în serial. De exemplu, pentru rolurile lor, Horațiu Mălăele (Moș Peleus) și Maia Morgenstern (ţaţa Rapidoaica), au primit 1700 de euro, respectiv 1600, pe episod.