Home » Film & Seriale » Comedii Netflix. 7 filme care merită să le vezi/revezi. Îți vor schimba complet starea de spirit

Comedii Netflix. 7 filme care merită să le vezi/revezi. Îți vor schimba complet starea de spirit

Voicu Costin / 02.01.2022, 09:00
Comedii Netflix. 7 filme care merită să le vezi/revezi. Îți vor schimba complet starea de spirit

Filmele de comedie sunt mereu o alegere bună atunci când nu avem o stare de spirit prea bună. Este și o bună alegere atunci când ne strângem cu gașca  sau când vrem să alegem un film amuzant și romantic pe care să îl vedem alături de iubit/iubită. Vezi care sunt titlurile recomandate de noi în materialul următor!

7 filme care îți vor schimba complet starea de spirit

Murder Mystery / Vacanță criminală (2019)

Vacanță criminală este un film american de comedie și mister din 2019, regizat de Kyle Newacheck și scris de James Vanderbilt. Cu Adam Sandler, Jennifer Aniston și Luke Evans în rolurile principale. Povestea este cea a unui cuplu căsătorit, care este prins într-o anchetă criminală pe iahtul unui miliardar.

Knives Out / La cuțite (2019)

Vrei un film polițist cu aer englezesc, la care să te și distrezi? Knives Out e o comedie detectivistică cu o distribuție impresionantă. De la Daniel Craig și Chris Evans până la Don Johnson, Toni Collette și Christopher Plummer. Netflix propune această comedie cu mare succes la public. Are și o nominalizare la Premiile Oscar pentru cel mai bun scenariu de film.

The Lovebirds / Porumbeii (2020)

Vrei să vezi o comedie care e și romantică și de acțiune? Atunci Lovebirds e perfectă pentru tine. Jibran și Leilani sunt împreună de ceva timp, așa că viața sexuală nu mai e chiar la fel de intensă. Și micile certuri din tot felul de motive banale apar la tot pasul. Dar fix când sunt hotărâți să se despartă, cuplul ajunge în centrul unei intrigi criminale. În ciuda micilor neînțelegeri super simpatice, vor reuși să supraviețuiască și să iasă din belele?

Charlie Wilson’s War / Războiul lui Charlie (2007)

Ce poate fi mai mișto ca un film care te inspiră, te informează în privința unui aspect interesant al istoriei recente, dar care te și distrează copios? Charlie Wilson’s War face cu succes asta.

De ce câștigă? Pentru că tratează orice situație cu multă diplomație. Charlie Wilson’s War ne amintește că pentru a avea succes nu trebuie să te fi născut norocos, nici să fii cel mai talentat sau cel mai deștept. Dar școala vieții, experiența, empatia și o personalitate sociabilă te pot duce departe.

În Charlie Wilson’s War, Tom Hanks joacă rolul unui membru al Congresului, flușturatic și superficial, interesat doar de femei și foarte puțin de politică. La recomandarea unei prietene (rol interpretat de Julia Roberts), ajunge în 1980 să se intereseze de soarta afganilor în lupta cu rușii. Face echipă cu un agent CIA (Philip Seymour Hoffman) și ajunge să organizeze o întreagă rezistență contra rușilor.

The Nice Guys / Super băieți (2016)

Doi tipi cât se poate de diferiți, jucați de Ryan Gosling și Russell Crowe, ajung să formeze un cuplu de detectivi care se afundă într-o conspiraţie. Politicieni, industriaşi lacomi din Detroit şi femei ușuratice se joacă de-a şoarecele şi pisica în goana după mize mari. O să vă amuze în mod special ezitările şi mimica amuzantă ale personajului interpretat de Ryan Gosling. Plus intervenţiile salvatoare ale colegului său de investigaţie, Russell Crowe. Este una din comediile piperate pe care le găsești acum pe Netflix.

Crazy, stupid, love / A naibii dragoste (2011)

De departe una dintre cele mai simpatice comedii Netflix. De ce este atât de spumoasă? În primul rând, datorită poveștii bine scrise, iar în al doilea rând a distribuției excelente.

Așadar, Cal (Steve Carell) înfăţişează un tata cu haine demodate și tunsoare de tataie. În schimb, celălalt personaj (Ryan Gosling) este considerat cel mai sexy bărbat. Așa că Ryan încearcă să-l învețe pe Cal cum să devină la fel ca el. Doar că aceasta este o misiune foarte grea, iar situaţiile amuzante se întâlnesc la tot pasul.

Mamma mia!  (2008)

Filmul este o comedie de vară, cu multă muzică bună, briza mării și probleme ușoare. Sophie se pregătește de căsătorie, dar se folosește de acest moment pentru a afla cine e de fapt tatăl ei. Bineînțeles că mama, jucată de Meryl Streep, nu e deloc încântată de revederea cu foștii parteneri. De reţinut că Mamma Mia! e un muzical.