Home » Film & Seriale » Cum arată Carrie şi Mr. Big din Totul despre Sex, la 23 de ani de la lansarea serialului de succes. Surpriza uriașă pentru fani

Cum arată Carrie şi Mr. Big din Totul despre Sex, la 23 de ani de la lansarea serialului de succes. Surpriza uriașă pentru fani

Manolică Anca / 03.08.2021, 12:42

Cum arată Carrie și Mr Big din Totul despre Sex, la 23 de ani de la lansarea serialului de succes. Cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare, în continuarea serialului fenomen. Nu s-au schimbat foarte mult!

Cum arată Carrie şi Mr Big din Totul despre Sex

„Totul despre sex” continuă în 2021 şi se va numi „Just Like That”. Celebrii actori Sarah Jessica Parker şi Chris Noth s-au reîntâlnit, după 17 ani de absenţă a serialului fenomen, și sunt pregătiți să continue povestea dintre Carrie și Mr Big. Cei doi nu s-au schimbat foarte mult de acum mai bine de 20 de ani.

Celebrul serial, terminat în 2004, urmează să continue acum cu o mini-serie de zece episoade de câte jumătate de oră. Proiectul, care va fi difuzat de HBO Max, le va avea în prim plan pe Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon şi Kristin Davis.

Actrițele din Totul despre Sex
Actrițele din Totul despre Sex

Marea absență din serialul de pe HBO Max este actriţa Kim Cattrall, interpreta Samanthei Jones, cea mai lipsită de prejudecăţi dintre cele patru prietene. Însă chiar şi aşa, Carrie, Miranda şi Charlotte vor continua cu dilemele lor urbane zilnice, însă dintr-o altă perspectivă, cea a unor femei mature.

Nu s-au schimbat foarte mult!

Din pozele care au apărut de la filmări, observăm că cei doi actori nu s-au schimbat prea mult. Mr. Big continuă să fie la fel de galant şi elegant, iar Carrie este o apariţie, cu obişnuitele sale ţinute top fashion şi nelipsiții pantofi cu toc. Deși ajungi la 56 de ani (Sarah Jessica Parker), respectiv 66 (Chris Noth), vârsta nu îi împiedică să continue frumoasa poveste dintre Carrie și Mr Big.

Într-un interviu acordat pentru Yahoo Finance Live în luna iunie, Noth recunoștea că a ezitat ceva până să accepte să joace în continuarea „Sex and the city”. El a spus că: „Simţeam că nu mai am ce să aduc nou rolului. Simţeam că era un capitol închis. Însă producătorul Michael Patrick King este un excelent scenarist şi a venit cu câteva idei incredibile. După ce le-am discutat şi am văzut potenţialul rolului, am acceptat de îndată.”

Sarah Jessica Parker şi Chris Noth
Sarah Jessica Parker şi Chris Noth

Ce clauză are Sarah Jessica Parker în contract

De asemenea, Sarah Jessica Parker continuă să se mențină fermă pe poziții atunci când vine vorba despre condițiile impuse în contract. Dacă ai urmărit sezoanele „Sex and the City” cu atenţie, sigur ai observat că dintre cele patru actriţe, singura care nu şi-a dat hainele jos pentru nicio scenă a fost Sarah. Și lucrurile nu se vor schimba nici de această dată. Astfel, a spulberat și ultima speranță a bărbaților dornici de a o vedea în toată splendoarea ei.

Serialul „Sex and The City” a cunoscut un succes extraordinar, aducând câștiguri de peste 418,8 milioane de dolari. Acţiunea din serialul „Sex and The City” se desfășoară în New York (Statele Unite ale Americii) și prezintă numeroasele probleme cu care se confruntă femeia în societate. Serialul are milioane de fani din toată lumea, care sunt nerăbdători să vadă ce se va întâmpla în continuare. „Sex and The City” a avut șase sezoane și a obținut opt Globuri de Aur. De asemenea, a stat la baza realizării a două filme pentru marele ecran, lansate în anii 2008 şi 2010.