Home » Film & Seriale » Cum arătau Bobiță și Dorel din Las Fierbinți, în urmă cu 20 de ani. Totul despre legătura specială a actorilor de la PRO TV

Cum arătau Bobiță și Dorel din Las Fierbinți, în urmă cu 20 de ani. Totul despre legătura specială a actorilor de la PRO TV

Manolică Anca / 26.05.2021, 13:41

Mulți dintre noi îi știm pe Bobiță și Dorel din Las Fierbinți, personaje celebre din serialul de la PRO TV, Dorel fiind fratele mai prostuţ al lui Bobiţă. Însă, puțini știu că ei se au ca frații și în viața reală, fiind foarte buni prieteni încă din copilărie. Iată cum arătau Bobiță și Dorel din Las Fierbinți, în urmă cu 20 de ani. Detalii mai puțin știute despre legătura specială dintre cei doi.

Cine este Mihai Bobonete, Bobiță din Las Fiebinți

Mihai Bobonete, actorul care îi dă viață, de nouă ani încoace, cârciumarului Bobiță este una dintre cele mai carismatice figuri publice de la noi. Este foarte apreciat de public, indiferent de rolurile jucate în filme sau de aparițiile în show-urile de stand-up comedy care stârnesc hohote de râs.

Deși a început două facultăți (Electrotehnică și Actorie), nu a terminat nici una. Iar decizia de a abandona studiile i-a aparținut doar lui. „Tata mă vedea inginer. De altfel, când am plecat din Craiova, repetam anul IV la Electrotehnică. Chipurile, îl aprofundam. Am avut 24 de restanțe”, a povestit Mihai Bobonete, la un moment dat.

Cu toate acestea, a știut să fure meserie de la actorii profesioniști cu care a lucrat de-a lungul timpului și așa s-a format cum îl vedem astăzi.

Mihai Bobonete
Mihai Bobonete

Mihai Bobonete a întâlnit-o pe femeia vieții lui, Cătălina, în timp ce era student la Electrotehnică la Craiova. Cei doi s-au căsătorit în anul 2003 și împreună au doi copii: pe Octavian, în vârstă de 9 ani, și Elena Maria, în vârstă de 4 ani.

Cine este Mihai Rait, Dorel din Las Fierbinți

Mihai Rait, cel care îl interpretează pe Dorel în serialul de comedie, a avut și el o viață interesantă înainte de a ajunge la PRO TV. Toată lumea îl cunoaște acum, dar puțini știu că acesta și-a încercat norocul într-un alt domeniu, punând pe picioare o afacere care nu are nicio legătură cu lumea artistică.

Fiindcă nu și-a dorit deloc să facă armata, el s-a înscris la o școală postliceală. Iar în cei trei ani în care ar fi trebuit să facă armata, el a avut grijă de moara tatălui său, devenind „morar-șef”.

Însă, capitolul armata a continuat să fie pentru el o mare spaimă. După cei trei ani de postiliceală, acesta credea că trebuie să continue să facă școală, așa că s-a înscris la mai multe facultăți, ajungând să studieze la Constanța, Management Turistic.

Iar în vara de dinaintea anului trei, aflându-se pe o terasă din Costinești cu Bobonete și Octavian Strunilă, acesta din urmă i-a convins pe amândoi să se înscrie la Facultatea de Actorie.

Rait a renunțat la Management și, fără ca nimeni din familia lui să știe, a mers și s-a înscris la actorie. Mai târziu, acesta a mărturisit că experiența dobândită în timpul în care a lucrat la moara tatălui său, cu fel și fel de oameni, i-a fost de mare ajutor atât în timpul facultății, cât și în meseria de actor.

Mihai Rait
Mihai Rait

Astăzi, Mihai Rait este și el un om la fel de împlinit și fericit. Dacă în serial interpretează rolul unui bărbat „prostuț”, care prea nu știe cum să poarte sau cum să abordeze o femeie, în realitate actorul stă foarte bine la acest capitol.

Soția lui, Ana Maria, este o femeie foarte frumoasă și atrăgătoare. Povestea lor de dragoste a început chiar la un spectacol de stand-up comedy, pe care înșuși actorul îl susținea. Cei doi s-au căsătorit în 2017, un an mai tîrziu născându-se fiul lor, pe nume Alexandru Mihai.

Cum arătau Bobiță și Dorel din Las Fierbinți, în urmă cu 20 de ani

Serialul Las Fierbinţi se difuzează din anul 2012, însă prietenia Mihai Bobonete și Mihai Rait alias Bobiţă şi Dorel durează de zeci de ani de zile. Cei doi se cunosc din copilărie, fiind colegi de școală din clasa a IV-a.

„Eu mă mutasem de la Constanţa, el din Craiova, cu părinţii la Giurgeni, Ialomiţa. Ne-am cunoscut şi ne-am împrietenit”, au povestit cei doi la emisiunea „La Radio cu Andreea Esca”.

Cum arătau Bobiță și Dorel din Las Fierbinți, în urmă cu 20 de ani / Foto: Captură Instagram Mihai Rait
Cum arătau Bobiță și Dorel din Las Fierbinți, în urmă cu 20 de ani / Foto: Captură Instagram Mihai Rait

În urmă cu mai mulți ani, cei doi au ajuns în Bucureşti şi au început să facă actorie şi spectacole de stand up comedy. Mai mult, Mihai Bobonete este chiar nașul de cununie al lui Mihai.

Cei doi și-au făcut și câte un tatuaj pe picior: Mihai Rait îl are tatuat pe Stan, iar Mihai Bobonete pe Bran, un semn care, spun ei, va face ca prietenia lor să dureze pentru totdeauna.