Home » Film & Seriale » Emily in Paris. Serialul Netflix continuă cu sezonul 3? Ce se știe până acum

Emily in Paris. Serialul Netflix continuă cu sezonul 3? Ce se știe până acum

Pană Emanuela / 29.12.2021, 15:24
Emily in Paris. Serialul Netflix continuă cu sezonul 3? Ce se știe până acum

Mult-așteptatul al doilea sezon al serialului Emily in Paris a ajuns în sfârșit pe Netflix, exact la timp pentru ca fanii să îl poată viziona în vacanța de sărbători. În cele 10 episoade ale sezonului, Emily (Lily Collins), directoarea de marketing, și-a continuat aventura prin Orașul Luminilor, dar finalul ne-a lăsat pe toți cu sufletul la gură. Va rămâne sau nu Emily la Paris? Va exista un sezon 3?

Netflix a lansat sezonul doi din Emily in Paris

Serialul produs de Netflix, Emily in Paris, denigrat de critici, dar atât de îndrăgit de public, s-a întors în sfârșit pentru sezonul 2. A adus odată cu el un suflu nou, o garderobă nebună, un triunghi amoros furtunos și ceva conversații reale în franceză. Pentru că da, în sfârșit, Emily Cooper (Lily Collins) încearcă să învețe limba.

În periplul ei prin capitala franceză are parte de numeroase peripeții. Iar până la finalul sezonului trebuie să ia o decizie importantă: Va rămâne la Paris pentru totdeauna alături de bărbatul de care este îndrăgostită: bucătarul Gabriel? Sau va începe o relație la distanță cu Alfie, omul de afaceri pe care l-a cunoscut la cursurile de franceză? La toate acestea se adaugă o nouă ofertă de muncă din partea lui Sylvie, fosta ei șefa de la compania de marketing Savoir, și o posibilă promovare în Statele Unite.

Alfie sau Gabriel
Alfie sau Gabriel

Finalul celui de-al doilea sezon se încheie într-o notă mare de suspans: „Bună Sylvie, eu sunt. Am luat o decizie”, îi spune Emily fostei sale șefe cu doar câteva secunde înainte să intre genericul. În timp ce ne întrebăm dacă Emily va accepta să își trăiească povestea de dragoste cu Gabriel sau se va îndrepta spre un nou iubit, trebuie să ne întrebăm mai întâi dacă va exista Emily în Paris sezonul 3.

Ce au sugerat distribuția și echipa despre ceea ce va urma

Deși Netflix încă nu a confirmat oficial un alt sezon, există numeroase indicii că streamerul îi va da undă verde destul de curând. Mai mulți membri ai distribuției și ai echipei au vorbit despre filmarea unui alt sezon.

„Sper ca spectatorii să se regăsească mai mult din ei înșiși în diferite personaje și să se simtă văzuți și reprezentați în serial (..) Și sper că vom avea un sezon trei, pentru că sper cu adevărat să ne întoarcem și să facem asta din nou.”, a declarat Lily Collins pentru Glamour în articolul de copertă din decembrie 2021.

Iar într-un interviu acordat pentru ELLE, designerul de costume Emily in Paris, Marylin Fitoussi, a dezvăluit că are deja idei pentru garderoba sezonului 3.

„Visul meu pentru sezonul 3 ar fi să reciclăm costumele [din] sezonul 1. Nu știu dacă putem face asta, dar visez să aducem unele dintre cele mai emblematice ținute ale lui Lily la atelierul de reciclare și să vedem ce pot face, să recutăm și să confecționăm.”, a spus aceasta.

Lily Collins a dezvăluit că Darren Star, creatorul serialului, nici măcar nu i-a spus dacă Emily va accepta slujba cu Sylvie, dacă se va întoarce la fosta ei șefă, Madeline, în Statele Unite, sau dacă va face drumuri dus-întors la Londra cu Alfie. Nu știe nici ea absolut nimic, dar este extrem de nerăbdătoare să afle.

Emily in Paris
Emily in Paris

În ceea ce-l privește, Star se simte confortabil cu ceea ce se știe până acum. „Am o idee foarte puternică [despre ceea ce alege Emily] și cred că problema este că nu există o alegere corectă”, a declarat el. „Nu există o alegere care să facă totul mai bine și să mulțumească pe toată lumea. Și cred că Emily este și ea… un pic cam multumită de oameni și va lua o decizie care va face unele persoane nefericite. Și va trebui să se confrunte cu asta și în sezonul următor.”

Când ar putea apărea sezonul 3 din Emily in Paris

Având în vedere că atât sezonul 1, cât și sezonul 2 din Emily in Paris au fost lansate în a doua jumătate a anului 2020 și, respectiv, 2021, există un precedent pentru a susține că sezonul 3 va apărea în toamna sau iarna anului 2022. Acestea fiind spuse, deocamdată nu putem decât să speculăm și să așteptăm cu nerăbdare un anunț oficial din partea Netflix.