Home » Life & Style » 3 vedete care s-au despărțit de perechea lor prin sms

3 vedete care s-au despărțit de perechea lor prin sms

Voicu Costin / 31.01.2022, 10:00

Despărțirile dintre două persoane sunt dureroase, mai ales când au petrecut câțiva ani împreună. Însă totul se întâmplă cu un motiv. Există de fiecare dată un motiv pentru care acele persoane nu vor merge pe același drum în viață. Vedetele autohtone sunt cunoscute pentru stilul de viață mai rebel, iar unele dintre ele au și demonstrat acest lucru când au avut relații sau chiar și copii. Ce vedete s-au despărțit de partenerii lor prin SMS?

3 vedete care s-au despărțit de perechea lor prin sms

O metodă dureroasă pe care o practică unele persoane este să se despartă de partenerii lor prin SMS sau la telefon. Acest lucru este văzut ca o lașitate, din pricina faptului că nu au curajul să o facă în fața partenerului. Încheierea unei relații a creat doar sentimente de vinovăție și tristețe, dar se pare că nu în cazul tuturor persoanelor se întâmplă la fel.

Câteva dintre vedetele autohtone au făcut celebre despărțirile lor inedite. Acestea s-au întâmplat fie la telefon, fie printr-un mesaj de tip text. Care sunt vedetele care și-au părăsit în acest mod partenerii?

Daniel Day-Lewis a ales să se despartă de iubita sa după o relație de lungă durata, prin fax. Actrița Isabelle Adjani, partenera de la aceea vreme a celebrului actor, a afirmat:

„I-am spus că eram însărcinată… şi nu l-am mai văzut niciodată apoi. Nu mi-a spus niciodată că totul se terminase între noi.”

La aflarea veștii, Daniel Lewis a spus că vrea să își vadă fiul cum se naște și a promis că va fi prezent la maternitate. Se pare că nici atunci nu a fost prin preajmă, ratând complet momentul. În plus, a informat-o pe Isabelle printr-un mesaj poștal că se însura cu altcineva. Inedit mod de a te despărți de partenerul tău!

Despărțire, anunțată prin telefon

Relatia dintre cântăreții celebri Joe Jonas și Taylor Swift s-a sfârșit într-un mod extrem de dureros. În 2008, Joe Jonas a ales să îi dea papucii iubitei lui într-un alt mod, decât cel clasic. El a sunat-o şi i-a transmis mesajul său de „Adio!” prin telefon.

„Nici nu vreau să-mi amintesc despre băiatul care s-a despărţit de mine prin telefon, în numai 25 de secunde, când aveam 18 ani… M-am uitat apoi la ecranul telefonului şi-mi arăta că acea conversaţie nu durase mai mult de 25 de secunde. Asemenea durată trebuie să fie un adevărat record!”

Cântăreața celebră a fost uimită și nu își dădea seama dacă totul a fost o glumă sau era pe bune.

Pentru a se apăra, Jonas a ţinut să facă următoarele precizări:

„Pentru cei care-şi fac griji cu privire la telefonul de 27 de secunde, ţin să le spun că am sunat ca să vorbim despre sentimentele mele cu acea persoană. Iar acele sentimente nu au fost primite cu braţele deschise. Nu eu am încheiat conversaţia. Altcineva a făcut asta. Discuţiile la telefon nu pot dura decât atât cât e dispus celălalt să vorbească.”

Un alt caz celebru îl reprezintă sfârșitul relației dintre Adam Levine și Behati Prinsloo. Când avea 34 de ani, Adam Levine s-a despărțit de iubita sa de la aceea vreme. Dacă vă gândeați că cei doi s-au despărțit pentru că nu se mă iubeau, aflați că povestea a stat în alt mod. Nina Agdal, alt model, i-a luat locul lui Behati, care n-avea pe-atunci mai mult de 21 de ani. Apoi, muzicianul s-a logodit cu Prinsloo fără să-i spună prea multe lui Agdal. De fapt, i-a trimis acesteia un sms, lucru confirmat chiar de Adam în Page Six, în iulie 2013.

Levine şi Prinsloo s-au căsătorit în anul 2014 şi au două fetiţe împreună: Dusty Rose şi Gio Grace.