Home » Life & Style » 4 fraze care atrag sărăcia în casă. Ce nu e bine să rostim dacă vrem bunăstare

4 fraze care atrag sărăcia în casă. Ce nu e bine să rostim dacă vrem bunăstare

Nechifor Ioana / 11.01.2021, 15:58
4 fraze care atrag sărăcia în casă. Ce nu e bine să rostim dacă vrem bunăstare

Dorințele și gândurile pe care ni le setăm ajung să ne influențeze radical viața. Cuvintele pe care obișnuim să le folosim atrag lucruri pe măsură. Sunt fraze, care repetate frecvent, alungă bunăstarea. Unde greșim și ce schimbări sunt necesare pentru a ne bucura de o viață plină de prosperitate, puteți afla prin intermediul materialului următor!

Greșeala care alungă bunăstarea

Cu toții visăm la un trai lipsit de griji, la o viață plină de prosperitate, însă puțini reușesc să dobândească aceste lucruri. Specialiștii spun că secretul stă într-o gândire pe măsura dorințelor noastre.

Atâta timp cât o să ne spunem mereu că nu avem bani pentru a ne cumpăra ce vrem, o să rămânem în acea zonă și nu vom manifesta o evoluție în acest sens. Gândurile și vorbele emise în Univers ajung să-și cunoască răsplata.

Prin urmare, este necesat să ne schimbăm stilul de a gândi și a vedea lucrurile. Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici au dezbătut acest subiect în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3 și au oferi ponturi prețioase despre cum putem atrage bunăstarea în viața noastră.

În teoria ezoterică se spune în felul următor: Dacă îți dorești un lucru, nu te crampona niciodată de prețul lui, chiar dacă nu ai banii. Pornește cu setarea mentală Eu acest lucru îl voi avea. Indiferent cum vei face și cât va dura. Dacă ne setăm negativ, nu vom reuși niciodată, atrage atenția Mihai Voropchievici, specialist în numerologie și astrologie.

Este important să îți stabilești niște intenții care te vor ajuta în acest sens. Totul pleacă de la gândire.

Oamenii trebuie să se gândească că trebuie să câștige bani pentru a-și cumpăra acel lucru, este sfatul Lidiei Fecioru.

Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru
Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru

Ce vorbe atrag sărăcia

Atâta timp cât ne vom seta pozitiv, vom atrage lucruri pe măsura în viața noastră. Însă dacă continuăm să rostim anumite idei, prin prisma vorbelor folosite, vom rămâne practic la nivelul la care suntem și nu vom reuși să creștem financiar.

Când vom îndrăzni să aspirăm la mai mult și vom avea curaj în acest sens, vom reuși să atragem lucrurile dorite.

Dacă ne inducem faptul că noi nu suntem în stare să obținem un lucru, niciodată în viață nu-l vei lua, spune Mihai Voropchievici, citat de site-ul Antenei 3.

Una dintre ideile des întâlnite care alungă bunăstarea este Nu am bani pentru asta. Voropchievi ne sfătuitește să ne schimbăm mentalul din acest punct de vedere și să ne setăm pe ideea Eu voi avea acel lucru. 

Nu voi câștiga niciodată atâția bani, așa sună o altă idee care nu face decât să ne blocheze potențialul financiar. Prin astfel de vorbe, cei care le folosesc nu-și setează planuri să mai facă ceva. Se mulțumesc cu acel lucru stabil din viața lor, dar sigur, și atât. Nu încearcă să construiască ceva pentru a câștiga mai mult. Nu-și setează aspirații mai mari.

Doar hoții câștigă bine, oamenii cinstiți rămân sărăci. Este unul dintre stereotipurile societății din ziua de azi.

Se leagă de milionarii de carton o dată. Și, ținând cont de ei, îl etichetează și pe cei care au două-trei joburi, explică Mihai Voropchievici.

Fraza această spusă de părinte copilului său nu face decât să plafoneze copilul că e bine să se mulțumească cu puțin. În loc să-l pună să citească o carte despre oamenii de succes, cum au ajuns unii oameni să aibă succes, Lidia Fecioru.

Important este ca părintele să încurajeze copilul, pentru că altfel îi va pune bariere. În loc să-i inspire curaj, îi va induce limite.

Nu îmi place jobul meu, salariul este mic, dar am stabilitate. Este o altă categorie a celor care prin această frază recunosc că se mulțumesc cu puțin. Aceștia sunt oamenii care nu-și asumă riscuri. Ideea după care trebuie să te ghidezi este una simplă. Dacă muncești mai mult, atunci poți să fii sigur că vei ajunge să ai mai mult.

Există în numerologie cifra banilor, o persoană care toată viața se mulțumește cu acei bani puțini. Cifra 6. Cei care sunt născuți pe 5, 15, 24. Se mulțumesc cu puținul pe care îl iau, dar vor sigur și constant toată viața., declară Voropchievici.

Bani. Cum atragi prosperitatea
Bani

Rugăciune pentru bunăstare

Pe lângă gândurile pozitive referitoare la situația financiară, dar și la modul general despre viața ta, poți să rostești această rugăciune menită să atragă bunăstarea ție și familiei tale. Important este să crezi și să înțelegi că vorbele pe care le folosești au puterea de a influența modul cum arată viața ta.

Stăpâne, Doamne, Dumnezeul nostru, care întru cele înalte locuiești și spre cele smerite privești, binecuvântează casa noastra și cu puterea Ta, întărește-ne pe noi, robii Tăi (numele), cei ce locuim în ea.

Bine este, Doamne, ca și casa noastră să ne fie ca o doua biserică, în care noi ne închinăm îiaintea sfintelor icoane și ne rugăm Ție. Binecuvantează, Doamne, gospodăria noastră și înmulțește în ea toate bunătățile, ca să uitam de grijile și nevoile pământești și sa putem lucra mai cu osândire pentru dobândirea vieții cele vesnice și pentru a ajunge în lăcașurile Tale cele sfinte.

Îndepărtează de la noi toate cursele vrăjmașului celui pierzător de suflete, trimite pe îngerul Tău cel milostiv, ca să ne păzeasca și să ne ferească de toata răutatea și să ne povățuiască spre lucrarea tuturos faptelor celor bune și spre împlinirea sfintelor porunci.

Că Ție și se cuvine a ne milui și a ne mântui, Dumnezeul nostru, și Ție slavă înălțăm, Tatălui și Fiului și Sfântului Duh, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin.