Home » Life & Style » 4 lucruri mai puțin știute despre Andreea Bălan. Care este numele ei complet și prin ce cumpene a trecut de-a lungul timpului

4 lucruri mai puțin știute despre Andreea Bălan. Care este numele ei complet și prin ce cumpene a trecut de-a lungul timpului

Bucur Ioana / 05.11.2020, 12:05

„Viața îți dă cât poți duce”, le spunea, recent, Andreea Bălan fanilor săi de pe Instagram. Este mama devotată, cântăreață, dansatoare, vlogger, influencer, jurat într-una dintre cele mai iubite emisiuni de la TV și, înainte de toate, o luptătoare. Destinul nu a fost întotdeauna blând cu artista, fiind nevoită să treacă prin momente extrem de dificile de-a lungul timpului. Iată patru detalii mai puțin știute despre Andreea Bălan.

Andreea Bălan, de la extaz la agonie. Adevărurile ascunse ale artistei care a a crescut în ochii publicului  

Numele complet al artistei îndrăgite de milioane de români este Andreea Georgiana Bălan. Avea doar 10 ani când a început să cânte, cel care a încurajat-o și i-a pus pe picioare cariera fiind chiar tatăl ei, Săndel Bălan, care îi compunea piesele și o înscria la diferite concursuri și spectacole pentru copii în oraul natal, Ploiești. Acolo a fost remarcată de regretatul Mihai Costantinescu, care i-a propus o apariție la emisiunea sa pentru copii „BaDa BaNu”, difuzată de TVR 1. Acolo o va cunoaște pe Andreea Antonescu, iar restul este istorie…

Andreea Bălan a fost premiată chiar de președintele României de la acea vreme, Emil Constantinescu, după ce a câștigat titlul „Mica Prințesă a Europei”, în urma participării la Festivalul Internațional „Micul Prinț”. În 1998, Andreea Bălan devine primul copil care lansează un material discografic sub formă de compact disc din România. „Amețiți de fum” a fost lansat oficial, însă nu ar mai fi fost distribuit, din lipsă de fonduri.

În cei trei ani de existență a trupei André, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au bifat record după record în industria muzicală românească, fie că vorbim despre premii sau vânzări. Cu toate că au fost intens criticate, la acea vreme, pentru stilul vestimentar considerat prea provocator, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au creat fenomenul „șenilelor” – ghetele cu platforme.

Andreea Bălan a ajuns de urgență la spital
Andreea Bălan a ajuns de urgență la spital

Andreea Bălan nu a avut noroc în dragoste. Cum a reușit să treacă peste infidelitatea lui Keo, despre care a aflat, se pare, din presă

În 2004, Andreea Bălan s-a mutat din casa părintească, din Ploiești, în București. A urmat o frumoasă poveste de dragoste cu Teo Păcurar, cu care s-a și logodit, în anul 2005. Relația lor s-a destrămat un an mai târziu, pentru că bărbatul și-ar fi dorit ca Andreea Bălan să se mute cu el în Bistrița, orașul în care locuiau părinții lui.

La scurt timp după despărțire, Andreea Bălan a fost fotografiată la brațul lui Keo. Cei doi au fost împreună timp de opt ani, până când, o serie de fotografii apărute în publicațiile de scandal au dezvăluit faptul că artisul o înșela de ceva vreme pe Andreea Bălan. Pusă față în față cu imaginile în care tânăra Misty era prinsă în timp ce ieșea, camuflată, din casa în care locuia cu Keo, Andreea Bălan a refuzat să creadă că era înșelată de iubit, acuzând și vorbind despre scenarii. Cu timpul, a ieşit la iveală crudul adevăr, iar Andreea avea să povestească mult mai târziu, în interviuri, cât de mult a plâns singură, în casă, şi cum masca nefericirea atunci când mergea la emisiuni.

După despărțirea dureroasă de Keo, Andreea și-a regăsit, pentru o vreme, fericirea alături de americanul Michael, un fost pușcaș marin, scrie Libertatea. Însă, în momentul în care l-a cunoscut pe George Burcea, artista a renunțat la relația cu bărbatul de peste ocean, dându-i astfel o șansă cunoscutului actor. O primă întâlnire le-a trebuit pentru a se îndrăgosti. Din păcate, acum sunt în pragul divorțului, la doar câteva luni dup ce s-au căsătorit, legal, în România. Cei doi vor fi legați veșnic, însă, de cele două fiice minunate pe care le au împreună, Ella și Clara.

Mesaj pentru fani, de pe patul de spital
Mesaj pentru fani, de pe patul de spital

Andreea Bălan a fost la un pas de moarte după nașterea fiicei sale

La începutul lunii noiembrie 2020, Andreea Bălan a ajuns de urgență la spital. Artista avea dureri abdominale crunte și s-a lăsat pe mâinile medicilor de la Sanador, cei care i-au salvat viața anul trecut, după ce a făcut stop cardio-respirator, imediat după nașterea celui de-al doilea copil. Potrivit informațiilor apărute pe cancan.ro, Andreea ar fi avut a avut un abces abdominal.

„Cel mai probabil are probleme cu vechile operații de cezariană, însă medicii știu cel mai bine de ce natură au fost aceste dureri mari, din cauza cărora Andreea a ajuns la spital. Va mai sta sub observație medicală, pentru analize și ecografii, în seara aceasta se află încă la spital. Mama ei, Valeria Bălan, este cea care are grijă de ambele nepoate, Ella și Clara, după ce bona angajată de Andreea își încheie programul. Însă, pe timpul zilei, femeia nu se desparte de unica ei fiică și este văzută pe holurile clinicii”, au declarat surse apropiate artistei pentru impact.ro.

Andreea Bălan și-a linitiștit fanii, cu un mesaj pe Instagram în care dezvăluia că, în ultimul moment, medicii au reușit să îi trateze abcesul abdominal fără să mai fie nevoie de operație:

„M-am internat în spital luni seara cu dureri abdominale foarte mari. În urma investigațiilor, doctorii au descoperit un abces abdominal. Marți ar fi trebuit să mă operez, dar am avut mare noroc și, cu puțin timp înaintea operației programate, medicii au reușit drenarea lui. Acum sunt sub tratament și observație. 

Multumesc tuturor pentru mesajele frumoase. În spital nu se permit vizite, dar alături de mine au fost și sunt persoanele pe care le iubesc și care sunt prezente în viața mea. Abia aștept să ajung acasă să le strâng în brațe pe Ella și Clara. Vădoresc sănătate tuturor”, a transmis artista.

Nu este prima oară când Andreea Bălan se confruntă cu probleme grave de sănătate. În martie 2019,  Andreea Bălan a dat naștere celui de-al doilea copil. Din cauza unor complicații ce au apărut chiar în timpul nașterii, medicii au fost cei care i-au salvat viața, când a făcut stop cardio-respirator, imediat după operația de cezariană.

 

La scurt timp după internarea în spital, pe paginile de social media ale artistei, Andreea Bălan a postat o fotografie cu mesajul „Viața îți dă cât poți duce”, semn că este obișnuită cu provocările pe care viața i le trimite.