Home » Life & Style » 4 staruri care s-au căsătorit de la o vârstă fragedă. Ce s-a ales de mariajul lor

4 staruri care s-au căsătorit de la o vârstă fragedă. Ce s-a ales de mariajul lor

Voicu Costin / 26.12.2021, 18:33

Adesea influențați de stilul de viață al celebrităților, încercăm să ținem aceleași diete, să purtăm haine asemănătoare sau să împrumutăm din obiceiurilor lor. Tineri și neliniștiți, aceștia au reușit să se căsătorească înainte de a împlini vârsta majoră în America (21 de ani). Iată patru staruri care au făcut pasul cel mare încă din vremea adolescenței!

Demi Moore s-a măritat la 18 ani

Cunoscută pentru frumusețea ei, Demi Moore este o actriță, regizoare, producătoare și fotomodel american. Actrița s-a căsătorit  pe 8 februarie 1980, pe când avea doar 18 ani, cu starul rock Freddy Moore, care este cu 12 ani mai în vârstă că ea. Încă de dinainte de căsătorie, Demi a început să folosească numele de familie al lui Freddy ca nume de scenă. Ea a depus actele de divorț în septembrie 1984, procesul finalizându-se pe 7 august 1985.

După încă două căsătorii eșuate cu actorii celebri Bruce Willis și Ashton Kutcher, Demi a devenit mamă a trei copii.

Macaulay Culkin s-a însurat la 17 ani

Printre puținele apariții în lumea filmului, Macaulay Culkin a devenit celebru după ce a interpretat rolul lui Kevin McCallister din „Singur Acasă‟ și „Singur Acasă 2: Pierdut în New York”. La vârsta de 17 ani, acesta a considerat că îi este mai bine în postura de soț și s-a căsătorit cu Rachel Miner în 1998. În 2002 aceștia își spun adio și divorțează amiabil. Prin viața actorului a mai trecut și faimoasa actriță ucrainiancă Milă Kunis dar s-a despărțit și de aceasta. 2017 a fost anul în care actrița americancă Brenda Song a acceptat să formeze un cuplu cu tânărul blond. În vârstă de 41 de ani, acesta este fericitul tată a unei fetițe pe nume Dakota Song Culkin.

Cher s-a despărţit după 11 ani de mariaj

Celebra cântăreață și actriță de origine armeană, Cher a început o relație încă de la o vârstă fragedă cu fostul actor Sonny Bono. La vârsta de 18 ani, cântăreața a purtat voalul de mireasă. Din anul 1964 până în 1975,  cei doi au trăit o poveste de dragoste. Motivele despărțirii invocate de Cher au fost diferența de vârstă de 11 ani dar și faptul că în tinerețe era un etalon pentru frumusețe iar Sonny a văzut-o ca pe un trofeu.

Deși relația a durat 11 ani, tot în 1975, Cher se recăsătorește cu Gregg Allman, însă nici această relaţie nu a rezistat. După o căsătorie de 4 ani, cei doi se despart. Actrița are doi copii din ambele căsătorii. Pe plan profesional, aceasta a câștigat nenumărate trofee și distincții: un premiu Oscar, un premiu Grammy, un premiu Emmy și trei Globuri de Aur, printre altele.

Cea mai scurtă căsătorie pentru Drew Barrymore

Drew Barrymore s-a căsătorit la doar 19 ani. Jeremy Thomas a fost primul soț al faimoasei actrițe roșcate. Putem să spunem că cei doi au bătut un record privind durata unei căsătorii. La nici doar o lună, cei doi s-au despărțit. La 23 de ani după divorț, Jeremy Thomas a declarat că decizia de a se căsători, pe când Drew avea doar 19 ani, a fost un impuls de moment.