Home » Life & Style » 5 vedete din afară care sunt mai scunde decât ai fi crezut. Salma Hayek și Eva Longoria, pe listă. FOTO

5 vedete din afară care sunt mai scunde decât ai fi crezut. Salma Hayek și Eva Longoria, pe listă. FOTO

Toader Mihai / 21.11.2021, 16:33

Multe dintre vedete în realitate arată diferit față de cum le vedem în poze, filme sau pe scenă. Află ce vedete din afară sunt mult mai scunde decât credeai.

Care vedete sunt mai scunde decât credeai

Vedetele apar impecabile în fotografii și de multe ori tinzi să crezi că acestea au cea mai fericită viață pentru că nu au nicio imperfecțiune. Cu toate acestea, trebuie să afli că multe dintre acestea se folosesc de foarte multe trucuri pentru a părea fără imperfecțiuni și totodată mai înalte. Dacă femeile pot apela la tocuri, află că și bărbații se folosesc de pantofii cu platformă pentru a părea mai înalți.

Dacă te uiți la un serial sau un film și vezi că o vedetă pare a fi foarte înaltă, nu de fiecare dată acest lucru e adevărat. În timpul filmărilor sunt folosite diferite tehnici care îți pot modifica percepția asupra înălțimii reale a unor actori. Totodată, de cele mai multe ori vedetele par a fi pe ecran cu multă încredere de sine. În cazul în care i-ai întâlni pe stradă, cu siguranță ai fi surprins de statura acestora.

Salma Hayek

Salma Hayek este o cunoscută actriță hollywoodiană, jucând în foarte multe pelicule, precum și ”Frida”. Statura acesteia a fost perfectă pentru a interpreta personajul principal, fiind cu doar un centimetru mai scundă decât celebra pictoriță. Aceasta are 1,57 m, iar de-a lungul vieții, înălțimea a reprezentat o problemă pentru ea.

”Am avut zbaterile mele. Am 1,57 m şi în Mexic, de unde sunt eu, este foarte important să fii înalt. Oamenii obişnuiau să spună că am o malformaţie. Eram foarte supărată din cauza înălţimii mele‟, a spus ea într-un interviu pentru publicaţia „Daily Express‟.

Eva Longoria

Cunoscuta actriță din ”Desperate Housewives” măsoară, la fel ca și Salma Hayek, 1,57 m. Cu toate acestea, datorită spiritului său atuocritic, nu a ezitat niciodată să facă glume pe seama înălțimii sale. În cadrul Festivalului de la Cannes din anul 2017, aceasta a făcut o fografie alături de mai multe modele. Ulterior, a postat fotografia alături de care a scris mesajul: ”Doar noi #Wore5InchHeelsAndStillCouldntKeepUp #SeriouslyShort”.

vedete scunde
Shania Twain  se folosete de cele mai multe ori de tocuri atunci cand urca pe scena

Shania Twain

Shania Twain este o celebră cântăreață de muzică country. De cele mai multe ori, aceasta poartă tocuri pe scenă, pentru a nu se putea observa reala ei înălțime, de 1,63 m. La un moment dat, aceasta a mărturisit că de-a lungul copilăriei a fost foarte complexată de aspectul ei și că nu s-a simțit bine în pielea ei până în momentul în care a devenit celebră.

”Nu m-am acceptat până când am terminat liceul şi am început să port haine de scenă. Am început să mă văd ca fata din trupă care trebuia să se machieze şi să-şi aranjeze părul‟, a spus ea.

Natalie Portman

Natalie Portman, o actriță care reușește mereu să intepreteze rolurile în cel mai impecabil mod, precum ”Black Swan” sau ”Star Wars”, se numără printre vedetele hollywoodiene scunde. Aceasta măsoară 1,60 m, iar statura ei a fost mereu subiectul unor ”glume cu oameni scunzi” în timpul filmărilor la pelicula ”No Strings Attached”, film în care a jucat alături de Ashton Kutcher.

”Este mult mai înalt decât mine. Cu siguranţă ne-am bucurat mult de asta. Eu ajung să fiu un gnom!‟, a spus Portman într-un interviu.

Victoria Beckham

Fosta membră a trupei Spice Girls în ciuda staturii ei de 1,63 m a reușit să defileze ca model pe mai multe podiumuri internaționale. Pentru a părea mai înaltă a fost întotdeauna o adeptă a pantofilor stiletto pentru a părea mai înaltă.