Home » Life & Style » 7 detalii nebănuite despre Dana Budeanu. Ce studii are, cum arată bărbatul ideal pentru ea și câți copii are 

7 detalii nebănuite despre Dana Budeanu. Ce studii are, cum arată bărbatul ideal pentru ea și câți copii are 

Manolică Anca / 30.04.2021, 13:52
7 detalii nebănuite despre Dana Budeanu. Ce studii are, cum arată bărbatul ideal pentru ea și câți copii are 

Dana Budeanu a devenit un fenomen și ea este perfect conștientă de asta! Este greu de crezut că, în România, mai există cineva care nu a auzit de ea și nu i-a auzit părerea despre „amețitele și mafioții” din jur. Dar iată câteva detalii nebănuite despre Dana Budeanu. Cum arată bărbatul ideal pentru ea și câți copii are .

Detalii nebănuite despre Dana Budeanu

Pe Dana Budeanu ori o iubești, ori o urăști! Nu există cale de mijloc. Dana Budeanu face furori în mediul online cu analiza societății românești, fie că vorbim despre alegerile vestimentare ale „divelor” autohtone sau despre viața politică. Nu își măsoară nicio secundă cuvintele, nu o interesează de gura a lumii și este dureros de sinceră. Dar iată câteva detalii nebănuite despre Dana Budeanu și cum a ajuns să adune sute de mii de vizualizări la fiecare videoclip postat pe YouTube.

1. Dana Budeanu (Guțilă, înainte de căsătorie) este cunoscută în România ca stilist al celebrităților, dar și un aprig critic al vedetelor „prost îmbrăcate” de la noi, alias Bau-Bau. Mare iubitoare de dulciuri, cunoscută și drept „regina zahărului”, trupul nu o trădează absolut de loc. La cei 41 de ani ai săi are o siluetă de invidiat, semn că echilibrează foarte bine balanța între prăjituri și „rodia de dimineață”.

2. Aceasta a studiat, la îndemnul tatălui ei, marketing-management la Royal Holloway of London, a facut un master în European Business la London School of Economics și și-a dat doctoratul în integrare europeană la University College London.

Dana Budeanu are un corp de invidiat la cei 41 de ani
Dana Budeanu are un corp de invidiat la cei 41 de ani

Evită să își expună public copiii

3. A fost căsătorită cu Radu Budeanu, fondatorul CanCan și Ciao, pe care l-a cunoscut în timpul facultății, când acesta încă nu pusese bazele tabloidelor. Împreună au fetițele gemene, pe Maria și Dana, în vârstă de 16 ani. Aceasta postează foarte rar fotografii cu familia sa, fiind o persoană discretă mai ales atunci când vine vorba de fetițele ei. De aceea, și cea mai recentă fotografie a ei de pe contul de Instagram, le arată pe cele două fetițe cu spatele. Imaginea a strâns peste 11.000 de aprecieri.

Gemenele Danei Budeanu
Gemenele Danei Budeanu

4. Vedeta a susținut în nenumărate rânduri că a știut întotdeauna ce cale să urmeze, reușind să creeze un echilibru perfect între viața personală și cea profesională. Devenită cunoscută publicului larg datorită rubricii dedicate în cadrul postului PRO TV, aceasta și-a triplat numărul de fani odată cu încetarea colaborării de la TV și crearea canalului propriu de YouTube.

Încă de la primele clipuri, aceasta a reușit să creeze o isterie, ajungând la milioane de accesări în doar câteva luni. Cu serialul său online, Verdict Dana Budeanu, aceasta a reușit să cucerească publicul cu stilul său aspru de a critica tot ce ține de viața vedetelor, a oamenilor simpli, dar și a oamenilor politici.

Dana Budeanu, în cadrul rubricii pe care o avea la PRO TV
Dana Budeanu, în cadrul rubricii pe care o avea la PRO TV

5. La un moment dat, aceasta s-a lăsat vrăjită de mirajul silicoanelor, însă nu s-a regăsit în trupul unei femei cu sâni uriași și a renunțat la implanturi. Mai mult, ea nu se declară fană înfocată machiajelor și saloanelor de coafură, alegând să abordeze un stil cât mai natural.

Detalii nebănuite despre Dana Budeanu. Cum arată bărbatul ideal în viziunea Danei Budeanu

6. Chiar dacă știm cu toții că Dana Budeanu este foarte zgârcită atunci când vine vorba despre viața sa privată, ea a avut un interviu foarte relaxat la „Podcastul lui Damian Drăghici”, în care a vorbit despre iubire și și-a pus sufletul pe tavă. Întrebată ce înseamnă pentru Dana Budeanu bărbatul ideal și ce sentiment trebuie să trezească în ea pentru a fi „acel bărbat”, iată ce a răspuns aceasta:

„Bărbatul idel este bărbatul în fața căruia eu tac. Tac din respect, ca să-l respect trebuie însă să fie la același nivel de minte cu mine. Chimia de minte este foarte importantă. Fără ea, nu există chimia de suflet și nici chimia fizică. Sunt situații dezechilibrate care se reglează prin altele. Bărbatul ideal al Danei este bărbatul care mă face să tac”, a spus Dana Budeanu.

7. De câteva luni, Dana Budeanu și-a extins sfera de interes, dezvoltând o rubrică intitulată Verdict Politic. Nici aceasta nu duce lipsă de interes, fiind vizualizată de foarte mulți oameni. De altfel, Dana Budeanu a recunoscut mereu că are o simpatie aparte pentru Daciana Sârbu sau pentru Gabriela Firea, pe care a susținut-o frenetic în demersul ei politic și nu numai.

Nu același lucru se poate spune în ultimul timp și despre Raed Arafat, șeful SMURD. Dacă în scadalul tragediei de la clubul Colectiv aceasta l-a susținut, ei bine iată că modul în care a fost gestionată pandemia de coronavirus în țara noastră a făcut-o să îi aducă critici dure acestuia, spunând că și-a „bătut joc de noi un an” și că mai bine rămânea la „Salvări”.

„Şi eu sunt supărată pe dumneavoastră, şi eu am toate motivele să fiu supărată, că v-aţi bătut joc de noi un an. Trebuia să rămâneţi la Salvări, că acolo v-am tot lăudat. Apropo, eu am fost singura voce din această ţară, în timpul în care haştagii vă călcau în picioare pentru Colectiv. O aberaţie!”, a declarat aceasta pentru Antena 3.

Dana Budeanu și-a creat propriul serial online, Verdict, unde critică stilul vestimentar al vedetelor și nu numai
Dana Budeanu și-a creat propriul serial online, Verdict, unde critică stilul vestimentar al vedetelor și nu numai

Răspunsul ferm despre vaccinarea împotriva Covid 19

Întrebată de Răzvan Dumitrescu, în cadrul emisiunii Subiectiv de la Antena 3, dacă se va vaccina, Dana Budeanu a avut un răspuns ferm, fără prea multe ezitări. Aceasta a răspuns hotărâtă că NU, spunând că se consideră o persoană sănătoasă, care știe cum să aibă grijă de ea.

„Cum să mă vaccinez? Nu, normal! Păi de ce să mă vaccinez? Nu am nimic, sunt sănătoasă tun, oi avea şi anticorpii ăia. Nu sunt antivaccinistă, eu mi-am vaccinat copiii, după schema obligatorie, n-am nicio problemă. Sunt deschisă. (..) Nu spun să nu se vaccineze nimeni, Doamne fereşte! Dar eu nu ma vaccinez. Sunt un om extrem de sănătos, n-am răcit în 21 de ani. Mă tratez cum mă tratez, treaba mea. Pentru ce să mă vaccinez? Sunt un om care a călătorit tot anul 2020, fără mască. Dacă stai la bussines în avion stai fără mască, dacă stai la economic cu săracii, stai cu mască, obligatoriu”