Home » Life & Style » 7 cele mai populare conturi de TikTok din România

7 cele mai populare conturi de TikTok din România

Voicu Costin / 06.02.2022, 20:00

TikTok este, probabil, rețeaua socială cea mai folosită în prezent la nivel global. Datorită conținutului său prin expunerea de videoclipuri scurte, aplicația a atras rapid atenția utilizatorilor, iar vedetele, care se bazau atunci doar pe influența postărilor de pe conturile de Facebook și Instagram, au început să folosească și acest mod de a se promova. Care sunt cele mai urmărite conturi de TikTok din România?

4 cele mai populare conturi de TikTok din România

Andra Gogan

În vârstă de 21 de ani, s-a făcut cunoscută de când era doar un copil. Vocea ei și-a împrumutat-o personajelor din desenele animate difuzate la TV de canalele destinate copiilor. A început apoi să cânte, să facă vlogguri şi să devină una dintre cele mai apreciate și urmărite persoane de pe rețelele sociale. În prezent, numărul de urmăritori pe TikTok a ajuns la 7 milioane.

Dania Mihaiu

Cu un conținut aparte față de mulți adolescenţi din ziua de azi, Dania, la numai 19 ani, s-a făcut cunoscută pe TikTok printr-un conținut special: pictează, desenează şi face lucruri de tip DIY sau customs. 3,1 milioane de oameni o urmăresc pe contul ei.

Cătălin Ionuţ

Puștiul a reușit să strângă un număr record de 1,5 milioane de urmăritori pe TikTok, prin conținutul său aparte, am putea spune. Pamflet, descrie cel mai bine conținutul pe care acesta îl postează.

Marius Elisei

Tânărul de 22 de ani ocupase locul 3 în acest top, însă acum, cu cei 1,3 milioane de oameni care îl urmăresc, a coborât pe locul 4. În videoclipurile sale apare destul de des și cu iubita lui. Glumele și farsele sunt la ordinea zilei, iar momentele amuzante sunt de tot felul.

Claudiu Iosif Saraj

Claudisky sau Claudiu Iosif a câștigat la Craiova premiul TikToker of the Year pentru al doilea an la rând, în anul 2021. Are 24 de ani și face TikTok alături de sora și bunica sa. Puteți observa glumele și replicile amuzante dintre membri familiei. Are 1,2 milioane urmăritori.

Bibi

Bibi, pe numele ei real – Bianca Mihaela Lixandru, este cântăreață de muzică reggaeton și pop-dance, vloggeriță și actriță, având o comunitate de aproape 1 milion de fani pe Instagram. Bibi s-a născut pe 10 mai 2002.

În 2019, compania Walt Disney a ales-o pe cântăreața Bibi pentru a fi vocea personajului „Șefa”, în filmul de succes „Ralph rupe netu”. În același an, Bibi a dat viață personajului „Rita”, în serialul „Profu”. Ea este urmărită de 1,1 milioane de urmăritori.

Cristina Almăşan

Pe Cristina Almăşan o ştiţi deja, dacă ne gândim la numărul mare de urmăritori de care se bucură pe reţelele de socializare. O comunitate pe care a adunat-o în jurul ei în scurt timp. Întâmplări din viaţa de zi cu zi, tipologii de oameni, provocări amuzante, tot felul de subiecte chiar şi tabu. Pe toate le găsiţi pe canalul de TikTok ale Cristinei care a ajuns la 1,1 milioane de urmăritori.

Ce este TikTok?

Este un serviciu de rețele sociale axat pe video, deținut de compania chineză ByteDance Ltd. TikTok este aplicația mobilă care le permite utilizatorilor să creeze sau să urmărească clipuri video între 3 și 60 de secunde ca durată.

Aceste filmulețe au pe fundal fragmente din piese muzicale, diferite sunete, dialoguri, sau diferite replici memorabile, iar protagoniștii filmulețelor fie dansează, mimează un dialog sau un cântec ori interpretează scenic pe baza sunetului original, totul pentru a crea o plăcere, o stare de bine utilizatorului.

Potrivit rezultatelor obținute de magazinele de aplicații AppStore și GooglePlay, TikTok este cea mai descărcată aplicație la nivelul continentului European și a celui American, iar valoarea companiei deținătoare a acestei aplicații a ajuns la 75 de miliarde de dolari.

Se pot câștiga bani din TikTok?

Aplicația este gratuită pentru orice persoană cu vârsta peste 18 ani. Aplicația împarte veniturile publicitare cu creatorii videoclipurilor. Serviciul a devenit disponibil în întreaga lume după fuzionarea cu un alt serviciu chinezesc de socializare, Musical.ly, pe 2 august 2018.

Pe lângă vizionările videoclipurilor, puteți câștiga bani și din fondul pentru creatori al platformei. Această este o funcție nouă care permite utilizatorilor TikTok să câștige bani din videoclipurile postate.

Dacă doriți să câștigați mai mulți bani folosind TikTok, puteți cumpăra aprecieri de la Galaxy Marketing și puteți achiziționa vizualizări.