Home » Life & Style » 7 secrete pentru a atrage banii. Ce e bine să porți mereu în buzunar

7 secrete pentru a atrage banii. Ce e bine să porți mereu în buzunar

Voicu Costin / 30.05.2022, 18:45
7 secrete pentru a atrage banii. Ce e bine să porți mereu în buzunar

Secrete pentru a atrage banii, sfaturi utile care îți pot fi de mare folos. Oamenii încearcă să păstreze cât mai mulți bani din salariile pe care le încasează. Unii încearcă să facă economie la sânge pentru acest lucru, renunță la multe plăceri, iar alții se bazează pe anumite superstiții. Ce arată cele mai cunoscute superstiții despre cum poți aduce abundența în viața ta? Cum putem atrage banii spre noi și cum să facem să ne bucurăm mereu de ei, să atragem prosperitatea și belșugul? Sfaturi și trucuri esențiale, în materialul următor!

7 secrete pentru a atrage banii. Ce e bine să știi

Ne-am propus să trecem în revistă principalele sfaturi, idei utile care te pot ajuta să atragi prosperitatea în viața ta. Lidia Fecioru a oferit câteva ponturi esențiale.

„Este foarte importantă păstrarea banilor. Lor nu le place să fie înşiraţi prin geantă. Se spune că trebuie să-i strângem şi să-i ascundem. Le place să stea ascunşi. Locurile recomandate sunt bucătăria şi dormitorul, mai ales lângă hrană sau lenjerie de pat”, a declarat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse la Antena 3.

Unde se păstrează banii în casă

Banii nu se țin răspândiți peste tot în casă. Ei trebuie să aibă un loc special și se vor ține doar în portofel sau într-o cutie de valori, ori seif. Trebuie să-i punem aşezaţi, să facem ordine în ei. Ei trebuie așezați de la mare la mic.

Banii nu vor fi cheltuiți, decât cu cap, doar dacă punem câțiva sub preșul de la intrare. Câteva monede. Se spune că este bine să punem o bancnotă la uşă şi cineva să calce pe ea cu noroi, pentru că ne va aduce noroc din belșug şi mult spor în casă.

„Trebuie să avem întotdeauna o cratiţă care să fie cu ceva pe aragaz, ca să atragem bunăstarea. Sub faţa de masă sau sub vaza cu fructe, să punem câteva bancnote. Să avem bani pe masă”, este trucul dezvăluit de Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii  de la Antena 3, pentru a avea parte de belșug și prosperitate.

Lidia Fecioru
Lidia Fecioru

Banii trag la bani

Banii trag la belșug și opulență. Unde este opulență sunt şi bani mulți, de aceea este bine să punem mere pe masă. Este bine să avem mereu o rezervă de bani, pentru atragerea succesului financiar. Să avem mereu câte o suma mică de bani, fie că sunt câteva monezi, fie că sunt bancnote.

„Să împăturim nişte bancnote şi le legăm cu aţă roşie şi o legăm de plantă banilor. Banii să fie mereu număraţi. Capricornii au chestia asta şi Taurii. Să aibă mereu bani în buzunar. Le place să fie acolo”, declară bioenergoterapeutul.

De ce să nu spui niciodată că nu ai bani

Poate ați mai fost ȋntrebaţi dacă aveți bani, și, deși aveați, ați spus că nu. Teama de a împrumută bani, că mai apoi să aflați că nu îi veți mai primi înapoi, sau cel puțin nu la termenul stabilit inițial, vă face să refuzați persoanele.

Poate rămâne să împrumutați bani doar celor din familie, și poate nici atunci. Sunt oameni care spun mereu că nu au bani, deşi au. Ajung la un moment dat să nu aibă. Dacă nu vrei să-i dai omului bani, spune-i că nu poţi să-i dai acum sau că nu vrei să împrumuți. Nu-i spune că nu ai.

Este bine să spunem că ne descurcăm cu ce avem. Atunci Universul ne ajută şi vine exact cu ce sumă avem nevoie. Noi trebuie să evităm să spunem că aştia sunt ultimii noştri bani. Cuvintele sunt ca nişte talismane pe care noi ni le facem. Atragem tot ce este negativ.

„Banii sunt necesari şi ne aduc confortul, siguranţa şi libertatea”, a mai spus Lidia Fecioru, la Antena 3.