Home » Life & Style » 7 vedete care nu s-au căsătorit niciodată. Multe dintre ele trăiesc adevărate povești de dragoste. De ce au refuzat să facă acest pas

7 vedete care nu s-au căsătorit niciodată. Multe dintre ele trăiesc adevărate povești de dragoste. De ce au refuzat să facă acest pas

Voicu Costin / 23.02.2022, 09:00

Unele dintre vedetele din showbiz-ul de peste hotare ascund povești fascinante. Când vine vorba de viața personală, aceste vedete au hotărât să nu se căsătorească niciodată, iar altele nu au găsit încă momentul oportun pentru a face acest pas important. Care sunt vedetele care trăiesc singure sau care nu au ajuns încă în fața altarului? Pe de altă parte, anumite staruri deși trăiesc povești impresionante de dragoste de ani buni, tot nu se grăbesc să-și oficializeze relația.

7 vedete care nu s-au căsătorit niciodată

Shakira

Shakira Isabel Mebarak Ripoll s-a născut pe 2 februarie 1977, în Barranquilla, Columbia, şi este cunoscută sub numele de scenă Shakira. Este o cântăreață, textieră, actriță, dansatoare, filantroapă și producătoare columbiană. Născută și crescută în Barranquilla, Shakira a fost denumită „Regina muzicii latine” și s-a remarcat pentru versatilitatea ei în muzică.

Shakira, în vârstă de 43 de ani, și-a cunoscut partenerul de viață, pe jucătorul de fotbal Gerard Piqué (33 de ani), pe platourile de filmare ale melodiei sale Waka Waka (This Time for Africa), înregistrată pentru Cupa Mondială de Fotbal a anului 2010. În septembrie 2012 solista a confirmat printr-un mesaj, pe pagina sa oficială de Facebook, faptul că este însărcinată așteptând primul său copil alături de Pique. Shakira a dat naștere celui de-al doilea fiu al lor, Sasha, pe 29 ianuarie 2015.

Oprah Winfrey

Oprah Gail Winfrey, născută la 29 ianuarie 1954, este o realizatoare de televiziune americană, cunoscută mai ales pentru serialul talk-show care îi poartă numele, „Oprah Winfrey Show”. A avut un destin de excepție. Deși provine dintr-o familie săracă, a urmat Universitatea din Tennessee, unde a câștigat o bursă, iar la 19 ani a devenit primul corespondent de presă afro-american. În prezent, conform revistei Forbes, este cea mai bogată femeie de culoare din lume, averea personală fiindu-i cotată la 1,5 miliarde de dolari.

A întreprins ample acțiuni filantropice și este considerată una dintre cele mai influente femei din lume. Când vine vorba de partea sentimentală, Oprah în vârstă de 66 de ani, are o relație de mai bine de 30 de ani cu Stedman Graham (69 de ani) și ea crede că succesul relației lor stă precis în decizia de a nu-și oficializa relația.

Leonardo DiCaprio

Unul dintre cei mai râvniți actori de la Holywood a fost curtat de multe femei de-a lungul timpului. Multe dintre relațiile sale nu au avut însă succes. Marele actor a rămas încă burlac. Pentru o lungă perioadă de timp, s-a vehiculat în presă că ar avea o relație cu actrița din Titanic, Kate Winslet, dar toate afirmațiile au fost negate.

Actorul în vârstă de 45 de ani a avut numeroase iubite, însă niciuna nu i-a devenit încă soție. În prezent, acesta se întâlnește cu o femeie mult mai mică în vârstă decât el. Actrița Camila Morrone are 22 de ani.

Marisa Tomei

Actrița, în vârstă de 55 de ani, a avut mai multe relații de lungă durată, dar o căsnicie nu a reprezentat un lucru important pentru ea.

„Nu sunt o atât de mare fană a instituției mariajului și nu știu de ce femeile ar trebui să aibă copii ca să fie privite ca ființe umane complete.”

Charlize Theron

Actrița, în vârstă de 44 de ani, a format un cuplu cu actorul irlandez Stuart Townsend și a fost de asemenea într-o relație cu fostul soț al Madonnei, actorul Sean Penn. În prezent, are doi copii adoptați, un fiu, Jackson, și o fiică, August. Într-un interviu recent, Theron a recunoscut că o căsnicie nu a fost importantă pentru ea.

„Niciodată nu am vrut să mă căsătoresc. Nu a fost ceva important pentru mine”.

Eva Mendez

Frumoasa actrița de 45 de ani a fost opt ani de zile într-o relație cu producătorul de film George Augusto. În anul 2011 a început o relație cu unul dintre cei mai râvniți bărbaţi de la Holywood, Ryan Gosling. Ei au împreună și 2 fetițe: Esmeralda Amada Gosling și Amada Lee Gosling.

Ricky Gervais

El are o relație cu producătoarea și autoarea Jane Fallon din 1982 și spune că au ales să nu se căsătorească.

„Nu văd rostul. Suntem căsătoriţi în afară de ceremonia propriu-zisă. Împărţim totul şi toate bunurile sunt pe numele amândurora. Trăim împreună de 29 de ani – cum să nu fim căsătoriţi în ochii lui Dumnezeu?”, declara actorul cu ani în urmă.

Deși nu au făcut acest pas, cei doi au găsit se pare secretul unei relații de lungă durată, reușind să se regăsească printre cele mai longevive cupluri de la Hollywood.