Home » Life & Style » Actorii din Harry Potter – atunci și acum. Ce fac și cum arată după mai bine de 2 decenii de la lansarea celebrului film. FOTO

Actorii din Harry Potter – atunci și acum. Ce fac și cum arată după mai bine de 2 decenii de la lansarea celebrului film. FOTO

Cojocaru Cristian / 23.11.2021, 10:52

Două decenii au trecut de când cei trei copii strângeau milioane de oameni la cinema pentru cea mai populară peliculă a momentului. Află cum arătau actorii din Harry Potter atunci și cum arată acum, dar și cum le-a schimbat acea serie de filme viața.

Schimbări majore prin care au trecut actorii din Harry Potter

Cu 20 de ani în urmă, cei trei eroi ai seriei de filme Harry Potter intrau în lumina reflectoarelor după ce, primul film al seriei a fost un uriaș succes. Daniel Radcliffe, Emma Watson și Rupert Grint aveau la acea vreme 10-11 ani când participau la conferința de presă ce făcea cunoscută premiera filmului ”Harry Potter și Piatra Filosofală” din anul 2001.

Cu toate că au câștigat faimă, aceasta a venit la pachet cu lucruri la care nu se gândeau. Astfel, următorii 10 ani din viațaă, aceștia aveau să îi petreacă pe platourile de filmare, pentru a juca în seria de filme care este bazată pe cărțile autorului J. K. Rowling. Cu toate că lucrurile mergeau ca la carte, acest drum nu a fost unul ușor.

Chiar dacă rolurile le-au adus popularitate și bani, relațiile cu oamenii din jurul lor dar și responsabilitățile de adult la o vârstă destul de mică le-au adus schimbări în viața lor. Astfel, acești actori sunt presați de public să vină cu o atitudine de adult, astfel că identitatea lor are de suferit. Află cât de mult au cântărit toate aceste lucruri pentru cei trei eroi.

actorii harry potter
Actorii din Harry Potter au trecut prin schimbari care le-au afectat identitatea de-a lungul timpului

Daniel Radcliffe

Unul dintre personajele principale, Daniel Radcliffe care a jucat în rolul lui ”Harry Potter”, a ajuns ca spre sfârșitul filmărilor seriei să ajungă să se confrunte cu abuzul de alcool despre care au titrat multe publicații internaționale. La un moment dat, acesta a vorbit în public despre lipsa unui plan pentru copiii vedete care cresc practic sub ochii fanilor. Acesta a declarat în anul 2019: ”Cea mai rapidă modalitate de a uita de faptul că eşti urmărit este să te îmbeţi foarte tare‟

Emma Watson

Emma Watson, cea care a jucat rolul lui ”Hermione” a fost singura din trio-ul celebru care a ales să meargă la universtitate. Aceasta a absolvit Universitatea Brown în anul 2014, iar rolurile pe care le joacă acum sunt alese cu foarte mare grijă. În anul absolvirii, ea a vorbit la ONU despre HeForShe, fiind o campanie care cerea bărbaților să înceteze inegalitatea de gen.

În timpul discursului susținut, aceasta a povesti despre sexualizarea ei din partea mass-media pe vremea când avea doar 14 ani. Atuni când Emma a terminat filmările pentru ”Harry Potter și Talismanele Morții”, aceasta a abordat o tunsoare pixie pentru a se desprinde total de personaj.

”Populaţia masculină nu a avut nicio problemă s-o sexualizeze pe Emma Watson imediat‟, a declarat şi Radcliffe pentru The Associated Press în 2014.

Rupert Grint

Cel care juca în rolul lui ”Ron Weasley” a ales să se retragă din lumina reflectoarelor pentru o vreme. Ulterior, acesta a apărut în mai multe filme indie sau emisiuni TV. Acesta s-a retras aproape total din privirea curioasă a publicului, până în urmă cu aproximativ un an, atunci când a decis să își facă un cont de Instagram pentru a posta o fotografie cu copilul său împreună cu Georgia Groome, actrița din ”Angus și sărutul perfect”.