Home » Life & Style » Afacerile nebănuite ale vedetelor. În ce și-au investit banii starurile de la Hollywood. Câștigă sume fabuloase

Afacerile nebănuite ale vedetelor. În ce și-au investit banii starurile de la Hollywood. Câștigă sume fabuloase

Voicu Costin / 06.03.2022, 08:00

Vedetele de la Hollywod și din lumea muzicii au reușit să investească cu cap banii câștigați în diferite afaceri care s-au dovedit de succes. Investițiile le-au adus ulterior o sumă și mai mare de bani în conturi. Fie că au fost sfătuiți de prieteni, rude sau membrii din staff-ul lor, aceste staruri se bucură acum de milioane sau chiar miliarde de dolari pe care i-au strâns într-un timp record!

Vedete care au strâns averi colosale din afaceri

George Clooney

De la farmecul personal şi frumusete, la un mariaj fericit, doi copii minunaţi şi o carieră de vis, care-i asigură un venit mai mult decât satisfăcător. A, şi să nu uităm de afacerea lui cu tequila, estimată la 1 miliard de dolari! După cum ne informează CNN, Clooney şi-a vândut brandul de alcool Casamigos to Diageo pentru 1 miliard de dolari, în 2017.

„Dacă mă întrebaţi acum 4 ani dacă am vreo afacere estimată la 1 miliard de dolari, n-aş fi dat un răspuns afirmativ”, a declarat actorul.

Vedeta, împreună cu doi parteneri de afaceri, a lansat compania respectivă în 2013, după care a vândut-o cu un profit colosal.

Mariah Carey

În 2012, canalul TV Fox căuta un nou jurat pentru emisiunea American Idol după ce plecase Jennifer Lopez. Ce sumă de bani a convins-o pe diva Mariah Carey să apară la TV? 18 milioane de dolari, adică cel mai mare salariu pe care l-a primit vreodată o cântăreaţă la vreo emisiune de talent show.

Jessica Alba

Actrița cunoscută anterior pentru rolurile sale din filme precum „Fantastic Four” și „Sin City” a fost, de asemenea, activă în lumea afacerilor în ultimii câțiva ani. Pe lângă faptul că și-a fondat compania de produse de uz casnic, Honest Co., în 2011, Alba a făcut și investiții în startup-uri precum Headspace și Managed by Q. Compania ei, a primit o investiție de 200 de milioane de dolari de la L Catterton.

Beyonce are acțiuni la Uber

Fosta vedetă a lui Destiny Child, devenită pop icon la nivel mondial, știe cum să-și joace cărțile atunci când vine vorba de investiții – ceea ce are sens, având în vedere că are o avere de 400 de milioane de dolari. Una dintre strategiile ei? Folosindu-și numele pentru a-și diversifica investițiile, ca atunci când i-a spus companiei Uber că vrea acţuni în companie, ca şi compensație pentru performanța la evenimentul lor corporativ din 2015 din Vegas. Acțiunile sale au fost evaluate la aproximativ 9 milioane de dolari.

Kim Kardashian

După ce a devenit faimoasă în urma publicării unei casete în care apărea în ipostaze intime, Kim Kardashian a devenit şi mai faimoasă în momentul de față. O mare importanță în acest sens l-a avut și celebrul reality show în care a apărut alături de familia sa. Forbes susţine că, între iunie 2014 şi iulie 2016, a obţinut venituri de 160 de milioane de dolari. Ea a apărut și pe coperta revistei financiare Forbes.

„O mare onoare să fiu pe coperta Forbes! Nici măcar nu puteam visa la aşa ceva şi ştiu că tata ar fi mândru de mine”, a scris bruneta pe Twitter.

În vara anului 2017, Kardashian şi-a concentrat atenţia asupra produselor de machiaj. A câştigat 14,4 milioane de dolari după ce a vândut 300.000 de truse de înfrumuseţare în numai câteva ore.

Jay-Z deține o marcă de șampanie de lux

Queen Bey este doar jumătate din ecuație când vine vorba de succesul financiar al familiei Knowles-Carter. Jay-Z a făcut, de asemenea, niște investiții destul de impresionante de-a lungul anilor. Toate acestea l-au condus la o avere netă estimată la 1 miliard de dolari.

Deci, cum a ajuns Shawn Carter să devină „primul miliardar al hip-hopului?” Cu o mulțime de întreprinderi mixte, muncă grea și investiții inteligente. De la lansarea afacerii sale cu șampanie, Armand de Brignac, în 2007, compania a crescut constant până să fie evaluată la peste 300 de milioane de dolari.

El a lansat, de asemenea, un serviciu de streaming muzical numit TIDAL în 2014, care acum valorează 100 de milioane de dolari. Dar, de departe, cea mai impresionantă investiție a lui Carter trebuie să fie acțiunile la compania Uber, pe care le-a achiziționat pentru 2 milioane de dolari, care valorează acum, aproximativ 70 de milioane de dolari.

Justin Bieber

Justin Bieber nu numai că acumulează bani din cariera sa muzicală de succes, parfumuri și mărci de îmbrăcăminte. De asemenea, este un investitor de succes de ani de zile, lucrând cu un manager de afaceri pentru a face investiții cheie în companii precum Spotify, Liquid IV și Stamped. Toate aceste decizii oportune par să dea roade, deoarece tânărul de 26 de ani are o avere estimate la 285 de milioane de dolari.