Home » Life & Style » Asia Express sezonul 4. Unde se filmează, cât de greu le-a fost concurenților și unde dorm ei de fapt atunci când se închid camerele de filmat

Asia Express sezonul 4. Unde se filmează, cât de greu le-a fost concurenților și unde dorm ei de fapt atunci când se închid camerele de filmat

Cojocaru Cristian / 19.09.2021, 09:35
Asia Express sezonul 4. Unde se filmează, cât de greu le-a fost concurenților și unde dorm ei de fapt atunci când se închid camerele de filmat

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express, așteptat cu mare nerăbdare de fani, a ajuns în sfârșit pe post. Află cum a fost competiția din punctul de vedere al concurenților și totodată cum s-a desfășurat traseul Drumul Împăraților.

Care a fost traseul în sezonul 4 al Asi  Express

Reality-show-ul mult așteptat de la Antena 1, Asia Express vine cu mici schimbări atât din punctul de vedere al destinațiilor cât și al prezentatorului. Irina Fodor este cea care a înlocuit-o pe Gina Pistol în cadrul celui de-al 4-lea sezon al emisiunii. Premiera emisiunii a avut loc în data de 18 septembrie, la ora 20:00.

Show-ul va fi difuzat inclusiv în data de 19, 20, 21 și 22 septembrie, începând cu ora 20:00 în data de 19, iar în celelalte zile, începând cu ora 20:30. Cele nouă perechi participante au avut parte de aventura vieții lor în cel mai nou sezon care vine într-un nou format. După ce filmările pe Drumul Împăraților a lua sfârșit, Alexandra Ungureanu a dorit să transmită un mesaj tuturor urmăritorilor săi de pe Instagram.

”Are rost să vă spun cam cât de dor mi-a fost de voi? Filmările pentru @asiaexpressromania s-au încheiat. A fost o megaprovocare, un proiect intens și inedit, la care sunt tare mândră că am putut participa. La fel de mândră sunt de coechipiera mea curajoasă, the one and only regina-mamă. Ne vedem la concerte, prin țară, live aici pe insta. Abia aștept să povestim, să știu de voi și să vă simt energia”, a scris Alexandra Ungureanu pe Instagram.

Filmările celui mai recent sezon au început în Turcia. Deși unii dintre concurenți au plecat cu gândul că nu s-ar putea descurca, atât Shift cât și Connect-R și-au schimbat această perspectivă cu ocazia primului pas făcut pe Drumul Împăraților.

”O să iau cu mine o poză cu Hagi și asta sigur o să mă ajute la autostop. E imposibil să nu ne înțelegem cu ei. Avem speranță că în unele seri vom găsi chiar și o pensiune sau un hotel la care să stăm. N-avem noi condiție fizică, dar pe psihic stăm foarte bine”, spuneau cei doi cu câteva zile înainte de plecare. Primul autostop, prima misiune și prima noapte de căutat cazare le-au dat însă planurile peste cap. „Nu ne așteptam să fie chiar așa. În momentul ăsta, nici măcar nu ne mai amintim de confortul de acasă”, spune Shift.

Connect-R în schimb, era de părere încă din  prima zi că dorește să plece acasă. ”În prima zi de «Asia Express» eu am vrut să plec acasă. Cu turcii e imposibil să te înțelegi, nu vorbește unul o boabă de engleză, iar autostopul e un coșmar. Rucsacurile pe care le cărăm au cel puțin 17 kilograme. Eu mi-am aruncat tot din el, o să vedeți și în emisiune. Am decis să ne numim echipa Gambă pentru că la cât am mers pe jos ni s-a dublat dimensiunea picioarelor de când am ajuns aici”, a mărturisit Connect-R.

asia express sezonul 4
Irina Fodor este noua prezentatoare a emisiunii Asia Express

Țările pe teritoriul cărora s-a desfășurat traseul

În cadrul noului sezon al Asia Express veți putea observa că atât cazarea cât și autostopul îi vor pune pe concurenți în dificultate, iar acest lucru în principiu și din cauza pandemiei și a restricțiilor impuse.

Astfel, aceștia se vor lovi de refuzuri din partea localnicilor, încercând timp de câteva ore să găsească un mijloc de transport sau un acoperiș deasupra capului, pe timpul nopții. Regula spune că fiecare trebuie să își găsească o cazare, astfel că aceștia rămân efectiv în locul pe care îl găsesc pe timpul filmărilor și atunci când se închid camerele de filmat.

”A fost extraordinar de greu pentru mine. Vorbesc foarte serios, a fost foarte greu pentru mine! În primul rând te loveai peste tot de interdicții, de oameni speriați. Nu știu cât de greu a fost pentru ei, dar pentru mine a fost foarte greu. Foarte interesant și greu traseul. Prin Turcia și prin deșert totul era destul de diferit”, a declarat Oase, fost concurent Asia Express, actual coprezentator al emisiunii.

Traseul a avut loc prin Turcia, Georgia, Iordania și Israel, iar Asia Express reprezintă cel mai dur reality show din România. Din cauza contextului pandemic, acestora nu li s-a mai permis accesul în Azerbaidjan.