Home » Life & Style » Astrologie – Lună Plină în Leu 28.01.2021. Puterea inimii ~ Libertatea de a FI autentic

Astrologie – Lună Plină în Leu 28.01.2021. Puterea inimii ~ Libertatea de a FI autentic

Astrolog D. Mădă / 27.01.2021, 15:14
Astrologie – Lună Plină în Leu 28.01.2021. Puterea inimii ~ Libertatea de a FI autentic

Tot vorbim despre călătoria vieții, la care privim cu ochii îndreptați spre cer, în stare de contemplare și dorință. Zilele acestea pare că străbatem cărări care mai de care mai fascinante, mai solicitante, mai surprinzătoare. Unele ne aduc în luminișuri, cu fructe similare afinelor la aspect, însă cu gust de emoții puternice. Nu-i de mirare, Luna este Plină în Leu pe 28. 01.2020 și ne aduce aminte de semințele intențiilor pe care le sădeam în August 2020.

Luna Plină în Leu

Când facem câte un popas, ne mai dăm voie să oftăm. Acest gest prin care corpul ne aduce aminte că pauzele ne fac bine, momentele de respiro sunt vitale, și partea de „lasă lucrurile să fie” sunt mai eliberatoare decât momentul când Elsa (regina din Frozen) se descătușează din strânsoarea prejudecăților, vinovăției și criticii negative.

Luna Plină în Leu mă face să mă gândesc la acel librar care cunoaște un pasaj secret ascuns de rafturile de cărți. Pasaj, pe care-l face cunoscut doar celor pregătiți să treacă prin noi etape inițiatice, să se dezvolte spiritual, să se vadă pe sine prin strălucirea creației, fără complexe sau temeri monstruoase. Restul văd doar raftul de cărți, fără doar și poate zăbovind puțin mai mult în fața sa, pentru că frumusețea, simplitatea și cuvintele de pe cotoarele cărților te fac ceva mai curios.

28 ianuarie 2021- Luna Plină în Leu
Luna Plină în Leu

La intrarea în această librărie numită Univers, în care pe tura de lucru este Luna Plină, se află un registru pe care scrie cu litere caligrafice „Binețe, om frumos”. Indiferent de domeniul pe care îl cauți, librarul îți va înmâna o foaie, pe care stă scris centrat: „Fac ceea ce îmi place foarte mult?” E bine să dai un răspuns, mai elaborat decât „da” sau „nu”, pentru că librarul este mereu pus pe șotii, s-ar putea să te surprindă într-un mod plăcut.

Efectele resimțite

Evenimentul de Lună Plină este o introspecție către sine, analizând și evaluând propria identitate, comportamentul nostru, cum ne este drumul. „Faci ceea ce îți dorești? Ești unde trebuie? Citești cărțile care îți aduc plus valoare? Scrii în „cartea zilelor prezente” într-un mod activ, determinat și benefic?”

E ca autorul care își pregătește un nou personaj, și de data aceasta te-a ales pentru inspirație. Vrea să știe ce te animă, ce te sperie, ce te face să mergi mai departe, ce intenții ai. Știe că pentru a crea viața aşa cum o dorim, drumul pe care-l avem de parcurs începe din interiorul nostru, și asta caută să „citească” în tine.

Luna Plină în Leu. Puterea inimii
Puterea inimii

În zona de lectură, vei întâlni un Leu maiestuos. El este semnul care reprezintă forța și puterea de a ne conduce spre noi orizonturi ale stimei de sine înalte. Este centrul inimii noastre, puterea de a ne/îi iubi pe ceilalți așa cum sunt, unici și plini de resurse. Și astfel putem evolua împreună.

El nu va cere răspunsuri în scris, ci ne va îndeamna să fim liderul propriei noastre călătorii, însă dând dovada de maturitate și asumare a propriilor decizii. Asta implică informare constantă, să-ți pui întrebări, să-ți evaluezi prioritățile, să-ți cunoști valorile active. Să te vezi cu adevărat, și să ai încredere în tine, și în deciziile pe care ți le asumi, atât la nivel personal, cât și social.

Momentul acesta de Lună Plina este o invitație de a ne răspunde în primul rând nouă înșine “Îmi manifest darurile/talentele personale în armonie cu Sinele meu cel mai înalt?

Sala este în așa fel amplasată, circular, cu lumină caldă, cu mese spațioase și primitoare în același timp. E un freamăt în aer, o dizarmonie a cărui cauză stă ascunsă poate de difuzorul de aromaterapie sau de propriile temeri. Dar, este și Jupiter în sală.

O figură respectată și cunoscută de cei ce vin deseori pe aici. Stă undeva nici prea central, dar nici prea la margine. Îl vezi absorbit de cartea stufoasă pe care o are deschisă. Nu-i nici pe departe aproape de final, însă expresia feței îți spune că e ceva bun, interesant.

Timpul e prețios. Ce schimbări e cazul să faci

Când Jupiter este în sală îți aduce aminte că timpul e prețios. Îți aduce aminte de ce ai venit, și îți inspiră secunda aceea decizională în care îndrepți coloana, iei creionul în mână și începi să scrii. Sunt oportunități pe care le poți demara, planuri care încă au rămas nefinalizate. Care sunt ele? Ce ai de gând să faci cu ele? Ce beneficiu îți vor aduce finalizarea lor?

Este important sa ne reamintim constant ca avem tot ce ne trebuie, ca ne suntem Suficienți. În librăria universului se fac promisiuni de care e bine să ne ținem:

„Îmi voi permite să mă prezint de azi așa cum am fost dintotdeauna, imagine de la care m-am abătut de multe ori de teamă, ignoranță, lipsă de informații și cine mai știe ce alte sentimente contradictorii iscate plecând urechea la opiniile celorlalți.”

Puterea inimii. Luna Plină în Leu
Puterea inimii

Îl observi cum șterge frenetic, schimbă foile între ele, reașează totul. Saturn stă chiar în fața ta. Parcă te întreabă: Ești mulțumit? Sunt sustenabile ideile tale? Merită tot efortul și investiția ta? Bun, și care sunt pașii realiști pe care-i ai de făcut?

Soarele este cel care pune reflectorul în dreptul Lunii și aduce un bust de energie împreuna cu Jupiter. Saturn îndeamnă să fim în alertă și să alegem sustenabil, gândindu-ne și la impactul pe care vrem să-l generăm.

În plus, Marte în Taur împreună cu Uranus, își iau timpul de care au nevoie pentru a-și alege materialul de lucru. Ei ne amintesc să fim pragmatici, să folosim toată energia de acum pe plus. Este posibil să ne găsim echilibrul, doar urnindu-ne din loc.

Să ne întrebăm neobosit: Ce îmi stă în puteri să fac în momentul de față?

Ține minte, momentul de față e mereu altul, și atunci și răspunsurile la întrebare pot fi variate, în funcție de situația prezentului. Succesul poate veni într-un mod neașteptat, mai ales dacă ideile noastre sunt unele îndrăznețe și neconvenționale.

Luna Plină în Leu. Ce îmi stă în puteri să fac?
Ce îmi stă în puteri să fac?

Putem deveni conștienți de propria scânteie interioară, scânteie care ne încurajeaza să dăm dovadă de curaj în a ne manifesta propria originalitate și pasiune.

Libertatea de a Fi – este cea mai înălțătoare cale catre cine suntem cu adevărat. Fără noi – descătușați de manierele egoului – nu suntem “nimic.

Librăria are un orar de funcționare aparte. E deschisă pe timpul anumitor evenimente astrale. Depinde de tine la ce cărți ai acces în aceste intervale. Reușești să-l convingi pe librar să-ți arate raftul – pasajul secret, sau doar treci pe lângă el, nepăsător?